Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όπως καταλάβατε κορίτσια αν στις 21/4 μου έρθει η ακατονόμαστη, ετοιμαστείτε να με υποδεχθείτε στο κλαμπ των "πάνω από 6 μήνες προσπάθεια"! :( Μακάρι να κάνω στον αντρούλι μου πασχαλινό δωράκι την ανακοίνωση ενός σποριού!!! ουφ!!!πάλι αγχώθηκα!!!

Δημοσίευση

Αναστασια μου κ εγω αυτο περιμενα αυτον τον μηνα...να δωσω στον αντρουλη μου ενα μωρακι για πασχαλιατικο δωρο αλλα...δεν μου εκανε τη χαρη...να σου πω κατι;;;μην τρελλαινομαστε,ειναι πασιγνωστο πως το ΚΑΛΟ πραγμα αργει να ερθει!!!!!!!αντε φιλακια κ καλη τυχη!!!!

Δημοσίευση

αναστασια μου συνονοματη ελπιζω η σιχαμενη-ακατανομαστη να σε ξεχασει για 9 μηνες αλλα και αν αυτο δεν γινει μην αγχωνεσαι το στρες ειναι που μας κανει να προσπαθουμε και να μην γινεται τιποτα απολαυσε τις στιγμες με τον αντρουλη σου και χαλαρωσε εγω προσωπικα πιανω με την μια πως γινεται δεν ξερω δυο φορες εκανα αγαπουλες ελευθερα και τις δυο εμιενα εγκυος ασχετα αν το πρωτο μου το εχασα τωρα τον βλεπω και τρεμω μακριααααα του λεω εισαι επικυνδυνος:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εύχομαι να μην έρθει η ακατανόμαστη ούτε σε σένα ούτε σε καμιά κοπέλα που προσπαθεί! Εγώ έπιασα στον 3ο μήνα προσπάθειας, σχετικά εύκολα και έχω μεγάλο κύκλο και πολυκυστικές ωοθήκες! Δεν περίμενα ότι θα έμενα τόσο γρήγορα! Απλά δεν το σκεφτόμουνα, γιατί έλεγα ότι δεν θα είναι εύκολο λόγω παραπάνω προβλήματος κι έτσι ήρθε εκεί που δεν περίμενα!!!

Απόλαυσε τον αντρούλη σου και τα χαδάκια κι όλα θα έρθουν! Θα δεις πολύ σύντομα θα φουσκώσει κι η δικιά σου κοιλίτσα!! :kiss:

Δημοσίευση

αναστασακι εγω ΔΕΝ περιμενω στις 18... και ελπιζω και εγω στο πιο γλυκο πασχαλινο δωρακι!!! βεβαια εχει πρηστει στηθος,ξινιλες εχω,ζαλουρες και θολουρες εχω...οποτε ή αρρωστη ειμαι ή εγκυος!!!!! δεν εξηγειται αλλιως!!! ο αντρουλης μου παντως ενω καθε μηνα μου ελεγε οτι ειμαι κατα φαντασιαν εγκυος,αυτο το μηνα εκεινος με βλεπει και λεει καλως τη μανα!!! ξερω και εγω???? επειδη εχουν περασει 20 μερες απο την επαφη που πιστευουμε οτι ηταν και η υποπτη,αυριο παιζει να παω για χοριακη,γιατι μου ειπε η αδερφη του που ειναι μικροβιολογος οτι με βλεπει καπως πρησμενη και οτι μετα απο τοσες μερες αν ειναι εγκυμοσυνη θα το δειξει.

Δημοσίευση

ευχαριστω happy mom μακαρι ολα τα κοριτσια που ημαστε στην αναμονη να ημαστε τυχερες και να εχουμε 1 νινακι!!!!! και 2 και 3 και 4 και 5 δεν θα πω οχι!!!!!!!!! μηπως λες ειναι νωρις για τη χοριακη?

Δημοσίευση

καλη μου αν η επαφη εγινε 12-14 ημερα του κυκλου νομιζω οτι ειναι τελεια η αυριανη ημερα για χοριακη!!Νομιζω οτι κι η αδελφουλα σου θα σου πει το ιδιο!

αντε κ δεν θα το ξεχασουμε ποτε..Μ.Δευτερα θα λεμε μαθαμε για ενα νεο ζουζουνακι!!

Δημοσίευση

ναι ετσι ακριβως μου ειπε και η αδερφουλα!! θα κατεβω αυριο στο ιατρειο,θα καπνισω σαν αραπης απο την αγωνια(χααχαχαχα πλακιτσα ελπιζω να κρατηθω) ,θα την βριζω που το μηχανημα αργει να βγαλει το αποτελεσμα και μετα.....αναλογως!!! αν ειναι θετικο,αφου βγαλω αναρθρες κραυγες και κανω κολοτουμπες στον αερα, θα διοργανωσω μια τρελοκατασταση στον χρηστο!!! αν ειναι αρνητικο θα πατησω τα κλαμματα και μετα θα παω με τον χρηστο βολτα να ερθω στα ισα μου και να παρουμε καινουργια σεξυ εσωρουχα για να ημαστε προετοιμασμενοι για την επομενη προσπαθεια!!!!!!

Δημοσίευση

ω ναι!!! σε ολες τις καταστασεις ειναι μεσα!!! τωρα ειδε το μηνυμα σου και γελουσε!!! εχει γινει φανατικος στο σαιτ και αυτος!!! καθε μερα λεει...ειχαμε κανενα νεο? γεννησε καμια? ποιες εμειναν εγκυες?? κτλ...

χωρις τον χρηστο δεν νομιζω οτι θα αντεχα να το ζω μονη μου ολο αυτο...τις αγωνιες,τις απογοητευσεις,τις χαρες.. απαπα!! πουθενα χωρις το θηριο μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...