Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 140
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κορίτσια καλησπέρα. Τελικά βάλαμε το παλιό chat το οποίο λειτουργεί κανονικά! Αντί για 1 βάλαμε 3 chat rooms για να γίνονται πιο εύκολα οι συζητήσεις. Δοκιμάστε κι' άν πάλι υπάρχει πρόβλημα πείτε το εδώ.;)

Δημοσίευση

κορίτσια καλησπέρα. Τελικά βάλαμε το παλιό chat το οποίο λειτουργεί κανονικά! Αντί για 1 βάλαμε 3 chat rooms για να γίνονται πιο εύκολα οι συζητήσεις. Δοκιμάστε κι' άν πάλι υπάρχει πρόβλημα πείτε το εδώ.;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω ένα πολύ μικρό gender reveal στις οικογένειές μας με cupcakes! Δεν ξέρω αν το έχετε δει, αλλά ουσιαστικά παίρνεις ας πούμε 10 cupcakes και μόνο το ένα έχει μέσα γέμιση κρέμα σε μπλε χρώμα (αγόρι για) και όλοι δαγκώνουν ταυτόχρονα και ένας βρίσκει το φύλο  πολύ χαλαρά όμως θα το κάνουμε μετά το φαγητό οικογενειακά για πλάκα θα κόψουν τις φλέβες τους γιατί απτή δικιά μου οικογένεια προς το παρόν έχουμε μόνο αγόρια και θέλουν να ψωνίσουν φουστανάκια! Εμάς πάλι δεν μας πειράζει καθόλου που τα έχουμε όλα έτοιμα!
    • Καλημέρα κορίτσια! Κι εγώ είχα χθες γιατρό 18 εβδομάδων ακριβώς. Όλα καλά και επίσημα αγόρι πάλι!  θα μυρίζει καλτσίλα το σπίτι μου Τώρα β επιπέδου 17/7 και άντε να δούμε. Όσο για τα κιλά στον γιο μου δεν είχα βάλει τίποτα μέχρι τώρα, άντε να ήταν 1. Τώρα συν 4 αλλά 200 γρ είναι ο μπέμπης  
    • να βγάλουμε γερά παιδάκια τπτ άλλο.. όλα καλά θα πάνε πιστεύω..   
    • Μπραβο,αυτό είναι το ζητούμενο στις δίδυμες κυήσεις και πόσω μάλλον στα μονοζυγωτικά να μεγαλώνουν το ίδιο.Εμεις έχουμε μια διαφορά που ευτυχώς μειωθηκε.Το ένα μπαρμπαδελακι σήμερα 256 γρ.κ το άλλο 223 γρ.αγορακια κ εγώ! Το ίδιο εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλα!  
    • Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου κ στο τέλος θα μείνει μόνο το αγχος.Απο την στιγμή που ήταν καθησυχαστικος ο εμβρυολογος δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Έχεις δίκιο να το βλέπεις έτσι  με την εγκυμοσύνη, σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας που έχω περάσει κι εγώ από διάφορα σταδια, αγωνίας, άγχους, στεναχώριας.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...