Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η mpempoula16 ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ mpempoula16 ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!

ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!!!!!:cheer:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ!!!!:kiss: :kiss:

ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!!!!:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εύχομαι να κρατάει ήδη στα χέρια της το μωράκι της και να είχε έναν εύκολο τοκετό!!!

Με το καλό να ξαναέχουμε νέα της!!!

:kiss:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΤΕ..!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

μπεμπουλα μου γλυκια ευχομαι ολα να πηγαν καλα και να κρατας τη ζουζουνα σου αγκαλιτσα.......πολλα φιλια και περιμενουμε νεα σου!!!!!!:kiss:

να σου ζησει η μπουμπουκα να ειναι παντα καλοτυχη κ με το καλο να σαραντησεις ευχομαι τα καλυτεροτερα κ να την χαιρεστε φιλια πολλα

Mπεμπούλα μου, δεν σε πρόλαβα χθές πριν φύγετε για το μαιευτήριο!!! Σε έχω στη σκέψη μου και έυχομαι όλα να πήγαν κατ’ ευχή. Ο Θεός να σου δίνει δύναμη! Θα περιμένω νέα σου! Είμαι σίγουρη ότι η μπουμπού σου είναι μία γλύκα:kiss:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!! ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!:kiss: :kiss:

Σίγουρα θα κρατάει το μπεμπάκι της αγκαλίτσα τώρα!!!

Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου, μπεμπούλα μου και περιμένουμε να μας τα πεις όλα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!

Λογικά θα έχεις ήδη αγκαλιά την πριγκηπέσσα σου Mpempoula μου! Να σου ζήσει, να την δεις όπως λαχταρά η ψυχούλα σου και καλά σαράντα! Περιμένουμε λεπτομέρειες! Πολλά φιλιά!

Μπεμπούλα16 σου εύχομαι να γεννήσεις με ένα πόνο,

και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου τον κόσμο όλο,

δλδ το παιδί σου!!!!

Να ναι πάντα ευτυχισμένο, υγιή και καλότυχο!

Να σας ζήσει!!!!

Λογικά θα είσαι ήδη μανούλα! Εύχομαι να ήταν όλα πολύ καλά και για την μπεμπούλα και για σένα! Εμένα σήμερα έχει γενέθλια η μαμά μου όπως σου έχω πει και σε άλλο ποστ και μάλιστα κι αυτή Σαββατογεννημένη!

Να είναι υγιής και γερή και δυνατή και πολύ πολύ καλότυχη στην ζωή της! Να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...