Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΗΛ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ, ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ Κ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΦΩΝΗ ΜΗ.. ΟΧΙ ΑΥΤΟ ... ΚΑΚΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΑ ΚΑ ΚΑ ΚΟ..... ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ.:) ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Δημοσίευση

zoglag μου χαμογελασα μολις το διαβασα..:)

και η δικια μου ειναι στην περπατουρα και ολο και κατι πειραζει..:angry:

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ακριβως αυτο που κανεις..

με αυστηρο υφος και λιγο εντονα θα του λες μη,κακο αυτο !

προσοχη ομως μην υποκυπτεις στα γελακια τους και γελας και εσυ γιατι θα το περασουν αυτο που κανουν για παιχνιδι..:S

το παθαινω και εγω πολλες φορες και γυριζω το κεφαλι να μη με βλεπει να γελαω..!!!:laugh: :laugh:

εχει πολυ πλακα!!

Καταλαβαινουν ομως τα ατιμα τις εκφρασεις του προσωπου μας και γι αυτο γελανε κιολας και κανουν γκριματσες μολις μας δουν με το αυστηρο το υφος που καθολου δεν εχουν συνηθισει!!!

υπομονη γλυκια μου,υπομονη!!!:kiss:

Δημοσίευση

προσοχη ομως μην υποκυπτεις στα γελακια τους και γελας και εσυ γιατι θα το περασουν αυτο που κανουν για παιχνιδι..:S

το παθαινω και εγω πολλες φορες και γυριζω το κεφαλι να μη με βλεπει να γελαω..!!!:laugh: :laugh:

εχει πολυ πλακα!!

Καταλαβαινουν ομως τα ατιμα τις εκφρασεις του προσωπου μας και γι αυτο γελανε κιολας και κανουν γκριματσες μολις μας δουν με το αυστηρο το υφος που καθολου δεν εχουν συνηθισει!!!

Δημοσίευση

εχει πολυ πλακα!!

Δημοσίευση

εχει πολυ πλακα!!

Δημοσίευση

οπως τα λες ειναι simone μου, οταν γελαω το παιρνει για παιχνιδι και το ξανακανει.:angry::angry:

ο παιδιατρος γενικα μου λεει αυτη την εφραση "η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης" οσο πιο πολλες φορες του λες κατι τοσο πιο οικειο θα του ειναι οταν το ακουει και σιγα σιγα θα το συνδυαζει με κινησεις και θα καταλαβαινει τι πρεπει να κανει.;)

ας εχουν χαρη που ειναι μικρουλακια και αθωα και σου ερχεται να τα ζουληξεις και να τα τρελανεις στα φιλια αντι να τα μαλωσεις αλλιως θα το καναμε μαυρο το πωπουδακι χαχαχα:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

οπως τα λες ειναι simone μου, οταν γελαω το παιρνει για παιχνιδι και το ξανακανει.:angry::angry:

ο παιδιατρος γενικα μου λεει αυτη την εφραση "η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης" οσο πιο πολλες φορες του λες κατι τοσο πιο οικειο θα του ειναι οταν το ακουει και σιγα σιγα θα το συνδυαζει με κινησεις και θα καταλαβαινει τι πρεπει να κανει.;)

ας εχουν χαρη που ειναι μικρουλακια και αθωα και σου ερχεται να τα ζουληξεις και να τα τρελανεις στα φιλια αντι να τα μαλωσεις αλλιως θα το καναμε μαυρο το πωπουδακι χαχαχα:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ , παίρνω το πιο αυστηρό ύφος που μπορώ, (δεν είναι κ εύκολο να μαλώνεις το παιδί σου) της λέω όχι-ποτέ, κ της εξηγώ κ τον λόγο, δηλ θα χτυπησεις, θα σπάσει κλπ, αλλά αυτή ξεκαρδίζεται. Από χθες μάλιστα που άρχισε να μπουσουλάει δεν κρατιέται για αταξίες. Τι θα κάνουμε ????

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ , παίρνω το πιο αυστηρό ύφος που μπορώ, (δεν είναι κ εύκολο να μαλώνεις το παιδί σου) της λέω όχι-ποτέ, κ της εξηγώ κ τον λόγο, δηλ θα χτυπησεις, θα σπάσει κλπ, αλλά αυτή ξεκαρδίζεται. Από χθες μάλιστα που άρχισε να μπουσουλάει δεν κρατιέται για αταξίες. Τι θα κάνουμε ????

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κορίτσια είναι πραγματικά δύσκολο να συγκρατηθείς όταν τα μαλλώνεις και να μη σε δουν να γελάς!!! Εμένα είναι 11 μηνών ο μικρός και είναι σαν σίφουνας στο σπίτι. Εχω πάρει ασφάλειες και έχω κλείσει όλα τα ντουλάπια και συρτάρια και γενικά έχω βγάλει από το σπίτι πολλά πράγματα όπως τραπεζάκια και μπιμπελό για να μη λέω όλη την ώρα "μη" και "όχι αυτό". Παρόλα αυτά θέλει πολύ υπομονή και συνέχεια επανάληψη με αυστηρό ύφος το "όχι". Προσπαθώ κάθε φορά να του εξηγώ το γιατί και ας μη τα καταλαβαίνει ακόμα...!!! Υπομονή κορίτσια, φάση είναι και αυτή και θα περάσει!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια είναι πραγματικά δύσκολο να συγκρατηθείς όταν τα μαλλώνεις και να μη σε δουν να γελάς!!! Εμένα είναι 11 μηνών ο μικρός και είναι σαν σίφουνας στο σπίτι. Εχω πάρει ασφάλειες και έχω κλείσει όλα τα ντουλάπια και συρτάρια και γενικά έχω βγάλει από το σπίτι πολλά πράγματα όπως τραπεζάκια και μπιμπελό για να μη λέω όλη την ώρα "μη" και "όχι αυτό". Παρόλα αυτά θέλει πολύ υπομονή και συνέχεια επανάληψη με αυστηρό ύφος το "όχι". Προσπαθώ κάθε φορά να του εξηγώ το γιατί και ας μη τα καταλαβαίνει ακόμα...!!! Υπομονή κορίτσια, φάση είναι και αυτή και θα περάσει!!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 9 months later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ "ΜΗ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ.....

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΑΒΟΛΙΤΣΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ 'ΜΗ' ΝΑ ΚΟΚΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

εμενα ειναι 8 1/2 μηνων.

προσπαθω να μη του λεω πολυ συχνα μη...οχι δηλ οταν το λεω ιδρωνει τ αυτι του αλλα λεμε τωρα:blink:

τελος παντων γυρναει με κοιταει και συνεχιζει ,οποτε του ξαναλεω ΜΗΗΗ, του δινω κατι να παιξει και τον παιρνω απο το σημειο της ζημιας.το ζορι μου παντως δεν ειναι να μην ανακατεψει αλλα τρεμω μη χτυπησει μωρε.

το σαλονι μου ειναι μονιμος παιδοτοπος ,με τα μαξιλαρια του καναπε κατω για να παιζει και να σκαρφαλωνει.

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια κι'εγω στο ιδιο σταδιο βρισκομαι... τωρα ο μικρος μου ειναι 9 μηνων και εχει αρχισει να μπουσουλαει... οτι πιανει το χερακι του το ριχνει κατω με κοιταει και γελαει... το μη το παιρνει σαν παιχνιδι... παντως του το λεω το μη και το οχι για να το συνιθιζει και να το μαθαινει σιγα σιγα ωστε να μπορω να τον ελεγξω καλυτερα μεγαλωνωντας...

Δημοσίευση

Κοριτσια γεια σας,

πριν απο 9 μηνες ειχα ανοιξει αυτο το θεμα μη ξεροντας πως να δοσω στο παιδι μου να καταλαβει την εννοια του "μη", τωρα κανοντας πολλες δοκιμες εχω παρατηρησει τουλαχιστον στο δικο μου παιδι πως την ωρα που κανει κατι πρεπει να πηγαινω κοντα του να χαμηλωνω στο επιπεδο του με σοβαροτητα κ αποφασιστηκοτητα στη φωνη και να του λεω πως ειναι κακο αυτο και να το βαζω να κανει κατι αλλο, αν το ξανακανει θα κανω ακριβως το ιδιο οσες φορες χρειαστει.

ειναι γεγονος πως για να μαθει καποια πραγματα πρεπει κ ο γονιος να κουραστει λιγακι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πωπω κοντά ένας μήνας το μωράκι σου!! ❤️ Με το μυϊκό θεματακι που είχε; Όλα καλά; Το ξεπέρασε; Πόνο πού έχεις; Στο στήθος γενικά ή στις θηλές; Εμένα ο πόνος στις θηλές όταν έπιανε το μωρό, άργησε να φύγει... Και τώρα γενικά παρόλο που το στήθος έχει μαλακώσει πολύ, άμα το αφήνω ελεύθερο στον ύπνο πονάει γύρω γύρω όταν κρέμεται... Νομίζω και για μένα ο ύπνος, ο θηλασμός, το να ρυθμίσεις τα δικά σου συναισθήματα απελπισίας ώστε να είσαι ήρεμη για το μωρό, και γενικά η φροντίδα του μωρού όταν είσαι οριακά στο να λιποθυμισεις από την εξάντληση, είναι ο,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου... 
    • Πωπω ρε συ τι πέρασες... Έχασες πολύ αίμα; Τώρα όλα καλά; Είσαι καλύτερα; Τα ράμματα σε πονάνε; Σου είπαν από τι προκλήθηκε; Σου δίνουν τίποτα για την αιμορραγία; Σίδηρο; Κάτι ανάλογο είχα περάσει κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ κανα αιμορραγία και βγήκαν πηγματα 2-3 ώρες μετά τη γέννα χωρίς να σπάσουν τα ράμματα, οπότε ήμουν ήδη με τους γιατρούς μου. Επειδή είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου στο 21 μου κάνανε και 3 φιάλες μετάγγιση αίματος... Έφταιγε το ότι έκανα οξύ τοκετό 😵‍💫
    • Καλησπέρα κορίτσι μου..έχω και εγώ μια μικρούλα σχεδόν 2μιση χρονών και είναι και εμένα απαιτητική..ενώ στις γιαγιάδες της είναι το πιο υπακούω παιδί, στο σπίτι γίνεται χαμός και πετάει πράγματα αν δε περάσει το δικό της..ίσως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί αυτό με το σχολείο και τη πειθαρχία δε το πιστεύω γιατί εγώ τη πάω ήδη απ' το Σεπτέμβρη και είναι απ' τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα το καλύτερο παιδί, αλλά στο σπίτι συνεχίζει να πετάει τα πάντα ακόμα και το φαγητό της..δε ξέρω τι να κάνω για να της κόψω όλα αυτά..λέω πως μου βγάζει το λάδι και όλοι με λένε υπερβολική γιατί πουθενά αλλού δε τα κάνει αυτά που κάνει σε εμένα 
    • Στα δικα μας νεα κοριτσια μου, εμεις Τριτη πηγαμε γιατρο κ ημουν 33+3! Οι ζουζουνες ηταν μια χαρα κ σε βαρος τις εβγαλε 2090 τη μικρη κ 2350 τη μεγαλη!!💗💗✌️ Η μικρη πηρε αρκετα μπορω ν πω.. Τωρα θ μας ξαναδει την τεταρτη μ το καλο π ειναι κ τα γενεθλια του αντρα μου!!!🎂🎉🎉 Αν κρατηθουν ως την 37η εβδ θα βγουν πολυ καλες σε βαρος αλλα εχω μια αισθηση οτι δν θα φτασουμε ως εκει... εχω ενα feeling για τελος ιανουαριου... ισως ειναι κ ιδεα μου επειδη βαραινω αρκετα... Κατα τα αλλα κρυωσα μεσα στ βδομαδα.. ξεκινησα με μπουκωμα κ λιγο βηχα κ την Τεταρτη εκανα δεκατα/πυρετο ως 37,8.. δν προλαβα ν παρω παρακεταμολη γτ μας ειχε τελειωσει κ οταν μου εφερε ο αντρας μου την αλλη μερα το πρωι, ευτυχως ξυπνησα απυρετη κ δν ξανανεβασα.. μια μερα κρατησε αυτο μ τον πυρετο... μπουκωμα κ λιγο βηχα εχω ακομα (οχι βαθυ βηχα αλλα αυτο π κτ σε γαργαλαει κ βηχεις γ ν φυγει) κ δε μπορω ν κανω πλυσεις γτ ματωνει η μυτη μου.. ηδη εχει ματωσει 3 φορες σε 6 μερες...🫤
    • Ευχαριστω Ελενακι μου για τις ευχες!!! 🫶💞😊 να ειμαστε ολοι καλα, με υγεια πανω απ ολα κ να ερθουν αξεχαστες κ μοναδικες στιγμες ευτυχιας!!!🧿🙏✨️ Πωωωωω!!!! Εφτασε η στιγμη!!! 🫣😁🎆 Με το καλο ολα κ να ερθει η ζουζουνιτσα γερη στην αγκαλια σας!!!💖👩‍🍼🎉✨️🧿🙏🌺 Εγω κοριτσια μου φοβαμαι καπως... δν το κρυβω... κ γ τις ζουζουνες αν θα ειναι καλα ή αν θ χρειαστουν θερμοκοιτιδα, αν θα θηλασω κ πως θ παει, η ταλαιπωρια της καισαρικης, η νεα πραγματικοτητα στ σπιτι κ οι νεοι ρυθμοι.... Ολο αυτο το αγνωστο... χθες με επιασαν κ τα κλαματα οταν τα συζητουσαμε μ τον αντρα μου... ειναι λογικο να αγχωνομαστε κ ειναι υγειες ν το εξωτερικευουμε... οχι οτι δν ανυπομονω ν γνωρισω τις κουκουνιτσες μας π κανουν τραμπολινο στην κοιλια μου αλλα οσο να πεις, στην κοιλια ειναι πιο safe τα πραγματα.... μετα αρχιζουν τα ζορια κ παραλληλα οι λεξεις ευτυχια κ αγαπη θα παρουν μια αλλη διασταση....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...