Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ,,ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 29 ΗΜΕΡΩΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΕΣΥ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ?

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

egw exw dekata edw kai miamisi vdomada peripou apo 37.1-37.4 ,pono sti mesi alla simera de me ponaei oso x8es-prox8es,to sti8os de me ponaei apla apo x8es me ponane mono oi 8iles otan tis akoumpaw,niw8w ligo kourasmeni kai 8elw na ksanakoimame(kala afto oxi kai toso poli),apo x8es eixa kati igra kai simera einai ligo perissotera kai prin nomiza poses fores oti ir8e alla tpt eftixws:P,trww sinexeia,prox8es eixa kati elafra tsimpimatakia katw deksia kai pou kai pou me pianei kati san stomaxoponos.afta!arketa e?:laugh: alla den 8elw na en8ousiazome giati afto to mina de kaname prospa8ies alla pote de ksereis....alla simptomata esi den exeis?

Δημοσίευση

ΚΟΥΡΑΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚ?

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε εγκυούλες!!!

Εγώ θα έκανα κι ένα τεστάκι πριν τη Δευτέρα:)

Βέβαια, αν αντέχετε καλύτερα να περιμένετε γιατί καμιά φορά κάνουν λάθος!!!

Δημοσίευση

piki, dyskola na katalabeis kati apo th thermokrasia... Prepei na th metras se olo ton kyklo to prwi prin shkwtheis apo to krebbati kai panta thn idia peripoy wra... To oti einai anebasmenh eina kalo shmadi alla de leei kai polla giati kamia fora peftei afoy exei erthei h periodos. Ase poy mporei na shmainei xilia dyo...krywmataki....iwsoyla....trexa gyreye dhladh :P

Ta mikrobiologika logika einai anoixta kai to apogeyma opote phgaine gia mia xwriakoyla giati se blepw egw... den kratiesai :silly:... den to bgazeis to Sabbatokyriako :laugh: Ante kai perimenoyme nea!!!! Soy eyxomai na einai +++++ !!!!

Δημοσίευση

Koritsakia mou kalispera...

Sas Euxwme na eiste egkuoulles...

Wmos kante ligi ypomonoulla agapes mou...

Ews tin deutera prwin prwin an mporitai fusika...

Einai kalitera na perimenetai ligaki akoma...

To kserw pws den kratieste apla einai kalitera panta to prwin na kanoume testakia...

tin xoriaki tin kaneis opete thes...

Sas euxwme ta kalitera...

Kai o theoullis mazi sas...

Tha perimenoume ta nea sas EEE

Min mas ksexasetai...

Ta filia mou...

Δημοσίευση

27beba, εγώ εύχομαι να έχεις ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου κι η περίοδος να μην έρθει τους επόμενους 9 μήνες!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Χαλάρωσε κι ότι είναι να γίνει θα γίνει! Μην αγχώνεσαι γιατί δεν υπάρχει λόγος! Και να μην στενοχωρεθείς αν υπάρξει περίοδος! Πράγμα που απεύχομαι! Ότι χρειαστείς.. εδώ είμαστε!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας εύχομαι με το καλό να είσαστε εγκυούλες. Μην ασχολήστε με τα συμπτώματα, εγώ ήμουν σίγουρη οτι θα μου έρθει η περίοδος αλλά τελικά ήμουν έγκυος. Τα συμπτώματα ήταν ίδια με αυτά της περιόδου. Στην θέση σας θα είχα κάνει τεστ δεν θα μπορούσα να κρατηθώ. Περιμένουμε τα νέα σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα σήμερα γιατί όλη μέρα έκανα δουλειές που είχα αφήσει. Έστησε ο άντρας μου το λίκνο του μωρού. Έβαλα κάποια πλυντήρια. Δοκιμάσαμε και την προέκταση του καροτσιού για τον σύντομα μεγάλο μας γιο. Γενικά σήμερα σαν ενέργεια ένιωθα καλά. Βγήκα και σούπερ για να περπατήσω. Πάω κάθε μέρα. Ανεβαίνω σκαλιά. Πήρα ένα τσάι που μου πρότεινε η μαία! Αντε να δούμε!   @Sotiria_94 καλά έκανες και πήρες βοήθεια για τις δουλειές! Μην ταλαιπώρησε καπάκι μετά την καισαρική. @Maria98 τι ωραία που πήγες την βόλτα σου. Αχ ανυπομονώ να βγούμε και εμείς με τον μικρούλη και το. Μεγάλο μας! @Diwni πέρασες μεγάλη ταλαιπωρία. Λογικό να είσαι σωματικά κουρασμένη. Καλό ότι σε αφήνει πιο γρήγορα, ώστε να πας σπιτι! @ΜαρίαΔημήτρης κάνε με προσοχή τις δουλειές! Εγω σε νιώθω αλήθεια. Εχω τρελό θέμα με την ηρεμία στο σπίτι μέσα από την καθαριότητα και την τάξη. Ειλικρινά θα ήθελα να έχω λιγότερο θέμα αλλά δεν.. Παρ όλα αυτά πρόσεχε τον πρώτο καιρό. Λίγη υπομονή κάνε. Οσο μπορείς να περάσουν οι μέρες να είσαι περδίκι!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ναι αν και σε γενικές γραμμές ειμαι πολύ καλα κουραστηκα ψυχολογικα. Σωματικα ποναω παντού, από τον πολυωρο τοκετο, το περπατημα, τις ασκήσεις, από την καισαρικη, από όλα. Κανω υπομονή όμως. Αλλα θελω να πάω σπίτι μ δ την παλεύω. Τ παιδια μ με ζητάνε, ειδικά τ μικρό κλαιει κάθε μερα. Σήμερα στις 2 τ βραδυ κλείνω τ 2ο 24ωρο. Απο τ γυναικολογο εχω τ οκ να φύγω αύριο. Θα δούμε τι θα πει κ ο παιδίατρος. Μ είπε μάλλον θα με αφήσει, απλά θα πρέπει να πάμε στον δικό μας να πάρει αιμα κτλ για τιε εξετασεις τ 3ου 24ωρου. @Maria98τι υπέροχο μωρό είναι αυτό? Μαλλι φοβερό?? Κανατε κ τη βόλτα σας μια χαρα. Καλα δ με αγχωνει τ βαρος. Ολα μ τ παιδια γεννηθηκαν μικρα. 2590 η πρωτη, 2420 η 2η κ 2550 αυτη. @Sotiria_94 βλεπω τ ποδια μου κ σε σκέφτομαι αυτές τις μερες. Εχουν πρηστεί έχουν γινει τουμπανα. Μςχρι κ η κορη μ η μεγαλη μ ειπε μαμα τι επαθαν τ ποδια σου? Γτ ειναι έτσι?
    • @Katerinapap έτσι την πάτησα κ εγώ με φίλη μου που πήγαμε για τα πρώτα ψώνια και επειδή εκείνη γέννησε ένα μωρο 4200 καταλαβαίνεις όπου  έβλεπε τα μικρά νούμερα  έλεγε κάλε αυτά δεν θα προλάβει να τα βάλει χα χα και μόλις γέννησα έκανα ιντερνετικα παραγγελία νούμερα 56 που κ πάλι της ήταν αρκετά άνετα… 52 εκ κ 3200 γεννήθηκε η μικρή… αυτό πάντως που με βόλεψε εμένα είναι στα ολόσωμα κορμάκια που Νοέμβρη σίγουρα με αυτά θα τα έχουμε θέλουν φερμουάρ… διαφορετικά θα παλεύεται συνέχεια και για τις πρώτες μέρες που το είδα στο μητέρα και μετάνιωσα που δεν το αγόρασα είναι αυτά τα φορμάκια που το κάτω μέρος είναι σαν φούστα χωρίς ποδαράκια… αλλάζεις την πάνα σε δευτερόλεπτα χωρίς να ταλαιπωρείς το μωρο 
    • @Ioanna0030 και εγώ το ίδιο θα σου έλεγα… λίγα κοντομάνικα θα χρειαστείς…θα είναι ημερών και είναι πολύ μικρό.. αν ήταν 2-3 μηνών θα σου έλεγα ναι πάρε κ κοντομάνικα αλλά τώρα πιστεύω ότι θα τα βάλουν μόνο μέσα στο σπίτι και ίσως και αργότερα μόλις ανάψουμε την θέρμανση… μην σου πω να έχεις κ καμία ζακετουλα που να ξέρεις το πρώτο δεν το φόρτωσα ποτέ με ρούχα… γιατί κ εσυ μόλις γεννήσεις θα θες λίγες μέρες να βρεις τα πατήματα σου…δεν θα ξεκινήσεις να κόβεις βόλτες παντού κ ασε που δεν θα πας κ κάπου να έχει κόσμο με ημερών μωρο…άρα για βολτα με καρότσι αρχές Οκτωβρίου πιστεύω πως αν πάρεις λεπτά υφάσματα αλλά να έχεις κ ζακετουλες θα είσαι εντάξει…και εγώ περιμένω την β επιπέδου να ξεσαλωσω και να πάρω κανένα μωρουδιακο χα χα…
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...