Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με τι να την δελεασω να βγει??????

Recommended Posts

Οπως θα δειτε και στο χαρακακι μου επρεπε να εχω ήδη γεννήσει από τις 07/04/09 .. αμ δε!

την εχει αραξει μεσα η πριγκιπεσσα εχει παρει και θεση κλωτσαει και χαζολογαει αλλα να βγει δε λεει!!!!!

τωρα παω καθε 2 μερες στο γιατρο να παρακολουθει πλακουντα, λωρο, υγρο κλπ μεχρις οτου μας δωσουν το συνθημα οτι ηρθε η ωρα !

τι να πω ... παιρνω στοιχηματα απο την παρεα αν τελικα θα φαω τη μαγειριτσα μεσα ή αν θα τραβηξει ακομα πιο μετα

ο αντρας μου παντως λεει να νοικιασουμε την προικα της μεχρι να βγει, αφου τοτε θα ειναι ετοιμη για το πανεπιστημιο!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

εσας σας ετυχε κατι παρομοιο? και αν ναι ποσο τραβηξε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχα frapedia μου, τεμπελούλα η κορτσόνα σου, άραξε στο βασίλειό της και δε θέλει να βγει!

Υποσχέσου την ότι θα την ταϊζεις νόστιμο γαλατάκι μαμάς, θα την κάνεις χαλαρωτικό μπανάκι κάθε βράδυ, θα τη βγάζεις βολτούλες με τη ferari της κάθε τόσο τώρα που μύρισε άνοιξη, θα της κάνεις μασαζάκι στην κοιλίτσα αν καμιά φορά πονάει, θα την παίρνεις αγκαλίτσα και θα τη νανουρίζεις για να κοιμηθεί... Ε τάξε την κανένα ποδήλατο αν φέρει καλούς βαθμούς στο δημοτικό, αυτοκίνητο αν περάσει στο πανεπιστήμιο, το γωνιακό οικόπεδο με θέα όταν παντρευτεί (α, αυτό ο τάζουμε στον γαμπρό :P ) και που ξέρεις... με τόσες δελεαστικές προτάσεις, μπορεί να συγκινηθεί και να βγει! ;)

Με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο! :woohoo:

Απορώ πως και δε σε έβαλε ακόμα μέσα ο γιατρός για πρόκληση. Είναι της παλιάς σχολής ευτυχώς! Παρακολουθούμε και περιμένουμε... :cheer:

Elena333f έγραψε:

Xixixiixi vre to koritsaki sou!Zwh na exei!

H kouniada mou eixe agoraki kai gennhse 40 evdomadwn kai 5 hmerwn.Esy poso eisai glykia mou,40+3 hm?

ναι ... τελειωσε θα παρω τους δρομους :cheer::cheer::cheer:

Φραπεδια μου εγω θα σου ελεγα να ξεκουραστεις τωρα που μπορεις,να χορτασεις τον υπνο σου και τις βολτες σου και οτι αλλο σου κανει κεφι,και να μην βιαζεσαι καθολου!!!!Το σιγουρο ειναι πως η μπεμπα θα βγει:woohoo: ,τωρα το ποτε θα το αποφασισει....θα το δουμε σε λιγες μερουλες!!!!το παει χαλαααραααα καλε κι αυτη,μιση θεσσαλονικια δεν ειναι,τι ψαχνεις!!!!:P

Αχ Frapedia μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...Εγώ από την ημέρα που μπήκα στο μήνα μου ανυπομονούσα να σκάσει μύτη το κοριτσάκι μου, αλλά αυτή τίποτα...Όμως το Σάββατο θα την έχω στην αγκαλίτσα μου, καθώς ο πλακούντας έχει γεράσει, το αμνιακό υγρό έχει ελαττωθεί κι έτσι δε μας παίρνει να μείνει άλλο μέσα και θα μπω να γεννήσω με πρόκληση...

Απ'ότι μου έλεγε η μαία μου, πολύ συχνά τα πρώτα παιδάκια αργούν να βγουν πολύ και αναγκαστικά τα βγάζει με το ζόρι ο γιατρός...:laugh: :laugh:

Μην ανησυχείς..Έφαγες το γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσεις;;;;Θα έρθει η ζουζούνα σου και τότε θα δει τί έχανε τόσο καιρό...:P :P

Φιλιά πολλά και με το καλό!

Υ.Γ: Νομίζω ότι μες στην εβδομάδα θα έρθει η ζουζούνα σου..Απλώς είναι πιθανόν να σουβλίσετε στην αυλή του μαιευτηρίου..:laugh: :laugh:

Κι εμένα η μαμά μου με πρόκληση μ'έβγαλε παρόλο που ήμουνα και το 2ο παιδάκι της! Είχε πάρει 2-3 μέρες από τον 10, αλλά δεν είμαι κι εντελώς σίγουρη, μπορεί και παραπάνω μέρες! Βγήκα 4.250, τι πέρασε η καημενούλα και δεν υπήρχε κι η επισκληρίδιος τότε.. Και μου είπε ότι είχα αράξει και δεν ήθελα με τίποτα να βγω! Όταν πλέον βγήκα.. είχα λέει σκασμένο δερματάκι αλλά ήμουνα πολύ φράπα! Μην στενοχωριέσαι κοπέλα μου! Μάλιστα είχα ακούσει σ'ένα ντοκιμαντέρ, ότι οι μήνες που μένουν τα μωρά στην κοιλιά της μαμάς είναι πολύ λίγοι κι αν μπορούσαν να μείνουν παραπάνω.. λόγω χώρου θα έμεναν!

Μπεμπούλα, με το καλό να γεννήσεις την κορούλα σου και μ'έναν πόνο! Στις 11 Απριλίου και Σαββατογεννημένη είναι η μαμά μου! Αν εξαιρέσεις ότι είναι πολύ υπερπροστατευτική σαν μαμά και μερικές φορές σε πνίγει αυτή η αγάπη.. Είναι και γαμώ τ'άτομα!!

Φιλάκιααα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΑ ΣΟΥ!!!:) ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΗΤ 8/1/Ο9 Κ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΜΟΥ 17/1 ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ:S ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!:):kiss:

Σου εύχομαι με ενα πόνο να γεννήσεις και να είσαι με την κορούλα σου ετσι δεμένες οπως είστε τώρα...(ετσι για να σκάσουν και οι μπαμπάδες που ολοι λένε οτι οι κόρες τους αγαπάνε περισσότερο χιχιχι)

οταν θα ωριμασει το "αχλαδακι" θα πεσει απο το δεντρο!

μην σκας και απολαυσε τις τελευταιες ωρες τις εγκυμοσυνης σου!

Η δικια μου βγηκε νωριτερα κατα 2 εβδομαδες,αλλα μην ξεχνας οτι το καθε φρουτακι εχει το χρονο του!!!

Ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να δουμε φωτογραφιες σας αγκαλια!

Με οσο δυνατον λιγοτερους πονους σου ευχομαι....

(με εναν δεν βγαινει ποτε!!!)

Αχ τι καλα να καθυστερησει και μενα να βγει. Εγω περιμενω 6/5 αλλα θα ηθελα πολυ να παρει και αλλες μερες αν ειναι καλα.

Μην ανησυχεις παντως. Θα βγει οποτε γουσταρει η μπουμπουκιτσα σου, αφου ολα ειναι καλα και σε βλεπει ο γιατρος σου συνεχεια, ολα καλα ειναι. Παντως καλυτερα να σου βγει Πασχαλιατικα, δεν θα χει και πολυ κοσμο στο μαιευτηριο, θα χετε την ησυχια σας!!!:laugh:

Εμενα η γιατρος μου δεν εχει σκοπο να με αφησει για πολυ μετα, γυρω στις 4 μερες μου πε. Θα δουμε βεβαια κιολας..πως θα πανε τα πραγματα, γιατι εμενα το αμνιακο ειναι ηδη στα κατωτερα φυσιολογικα.

Καλη γεννα σου ευχομαι!

ΦΡΑΠΕΔΙΑ72, δυσκολη αυτη η αναμονη φανταζομαι!!!!Παντως σου ευχομαι κ γω συντομα να βγει η μπουμπου σου κ να χεις μια υπεροχη γεννα....ΚΑλο Πασχα!!!!!!

οντως δε πρεπει να γκρινιαζω, αλλα μ εχουν πρηξει ολοι !!!! καθε μερα με παιρνουν τηλ και με ρωτανε, αντε ακομα??? πιο πολυ θελω να ξεφορτωθω αυτους :cheer: :laugh:

το καλο στην υποθεση ειναι οντως ο γιατρος μου δε φαινεται να τον πολυενδιαφερει αν θα κανει πασχα μεσα μαζι μου ή οχι

απλα εχω βαρεθει να καθομαι στο σπιτι... μονη μου βαριεμαι να παρω τους δρομους και ο αντρας μου οταν γυρναει το απογευμα απο τη δουλεια δε ψηνεται για βολτουλες και ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!!!!! (φοβαμαι τωρα που λεμε και την αληθεια να βγαινω μονη μου μπας και γινει τιποτα στο δρομο....)

ουφ! θα το ριξω στο μαγειρεμα :blink::blink:

Dominique έγραψε:

Frapedia σε κόβω για αύριο να γεννάς που γίνεται και εμπαργκο στους φραπέδες!;)

:laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo: :laugh: :woohoo:

εισαι θεα!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πού είσαι Frapedia μου;;;;:huh: Σε κανα μαιευτήριο ή ακόμα προσπαθείς να τη δελεάσεις;;;Τελικά η κυρία δεν καταλαβαίνει τίποτα από το προχθεσινό εμπάργκο;;;:) :) :)

Φάε μια πάστα! Έτσι να γλυκαθεί και να την καλοπιάσεις. Εμένα μου είχαν βάλει ΠΗΤ 3/1/09 αλλά σύμφωνα με την τελευταία περίοδο έπρεπε να είναι 31/12/08. Την νέα ΠΗΤ την έβγαλαν σύμφωνα με τη περίμετρο του κεφαλιού. Μου έλεγε λοιπόν η γιατρός ότι η σύλληψη είχε γίνει λίγο αργότερα. Έλα όμως που ήταν μια και μοναδική φορά στη 16η μέρα!

Τελικά η μικρή γεννήθηκε 3/1 και ήταν λίγο αφυδατωμένη. Μου είπαν ότι αυτό συμβαίνει στα μωρακια που πέρασαν την ΠΗΤ τους. Τίποτα να ανησυχήσω βέβαια. Όλα καλά! Και φυσικά η μικρή πήρε το κεφαλάκι της μητέρας της. Μικρούλικο και χαριτωμένο (τι άλλο να πω για το καμάρι μου!!!).

Περπάτησε κανενα 2ωρο αν μπορείς και απόλαυσε τις τελευταίες στιγμές σας. Και με το καλό να γεννήσεις και να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου!

Κορίτσια ακόμη να βγει η κυρια!!!!! Σήμερα που θα πάω στο γιατρο θα τον ρωτήσω πόσο επιτέλους ακόμα θα το τραβήξουμε γιατι όπως και να ναι άρχισε αυτή η αναμονή να είναι αρκετά κουραστική. Η πλάκα είναι οτι είχα δώσει ψεύτικη ΠΗΤ στο ΙΚΑ 20/04 και τελικα με βλέπω να πηγαίνω με ραντεβού αμέσως μετά το Πάσχα.

Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι μια γνωστή μου που το παιδάκι της γεννήθηκε με επιδερμόλυνση της είχαν πει οτι έφταιγε που αργήσαν να το βγάλουν και ο πλακούντας ήταν λίγο γερασμενος :unsure::unsure::unsure:

Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν όλα!!!!!!

Ακου τώρα τι κάθεσαι και σκέφτεσαι!Εναν πλακούντα χούφταλο!:laugh: Αυτά κάνει η αναμονή!Μη ανησυχείς καθόλου!Οπως σου είπε και μια άλλη κοπέλα θα έχεις και την ησυχία σου στο μαιευτήριο βρε χαζούλι αφού θα έχουν φύγει όλοι πασχαλιάτικα!:P;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...