Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

AX KORITSARES MOU FEUGW TIN KURIAKI GIA DIAKOPES TOU PASXA KAI THA XATHOUME GIA 10 MEROULES:(

ME TIN AFORMI AUTI LOIPON EIPA NA ANOIKSW AUTO TO THEMA NA EUXITHOUME EDW H MIA STIN ALLI TA XRONIA MAS POLLA GIA TO PASXA KAI NA DWSOUME XERETOURS....SNIF SNIF:( ;)

KOUKLARES MOU KALO PASXA APO MENA KAI NA PERASETE KALA OTI KAI AN KANETE.....MATSSSS MUTSSSSSS

post-7367-13873934658807_thumb.gif

Δημοσίευση

Κορίτσια ΚΑΛΑ να περάσετε όλες !!!! Με το καλό να πάτε όπου είναι να πάτε και με το καλό να μας επιστρέψετε.

Εμείς φέτος δεν θα πάμε πουθενά γιατί είμαστε στην αναμονή της μικρής μας :D και ειλικρινά δεν με ενοχλέι καθόλου ... αφήστε που για κάποιο λόγω νομίζω ότι η μικρή θα είναι πασχαλινό δωράκι (θα είμαι 38,5 εβδμάδων τότε).

Καλή Ανάσταση λοιπόν σε όλες !!!!

Δημοσίευση

Μαιρουλαααα μου ,αγαααααπη μου πως θα αντεξεις χωρις εμας τοσες μερες ε?

Να περασεις τελεια!!!!Καλη Ανασταση και Καλο ΠΑΣΧΑ κουκλιτσα μου!!!!Ασε που μαλλον θα τα πουμε κι απο κοντα και με τη Νατασσα;) :laugh: χιχι

Δημοσίευση

Καλές γιορτές σε όλες σας, καλά να τα περάσετε με τις οικογένειές σας και όσες ταξιδέψετε, με το καλό να πάτε στον προορισμό σας !

Εγκυούλες μας, βουρ στο κατσικάκι δίχως ενοχές! :P

Φιλάκιαααααα! :cheer:

Δημοσίευση

κοριτσια να εχετε ολες πολυ πολυ καλο πασχα να περασετε τελεια!!!!!!!!μαιρουλα μου την κυριακη θα σε περιμενω στο αεροδρομιο ντυμενη λαγος και θα μοιραζω αυγουλακια σοκολατενια!!!!!θα σου ευχηθω απο κοντα:silly: :silly: :silly: φιλακιααααα

Δημοσίευση

ωχχχχχχχ καταλαβα δυο ξανθες εχουν ραντεβου στα τυφλα στο αεροδρομιο!!!θα φωναξουν την αντιτρομοκρατικη!!!!:woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :cheer: καλα που θα εχουμε και την υβοννη να δινει εξηγησεις !!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις μανουλίτσες και σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν να γίνουν μανουλίτσες κι από εμένα! Καλό ταξίδι σε όλες τις ταξιδιάρες ψυχούλες (εμείς φεύγουμε Μ. Παρασκευή κι επιστρέφουμε... άγνωστο πότε!!! όποτε τελειώνει η άδεια του συζύγου!!!) Μακάρι αυτό το Πάσχα να είναι το πλέον τυχερό για όλες μας! Πολλά-πολλά φιλιά!!!

Δημοσίευση

Γραφετε και που θα πατε... το παραδοσιακο ελληνικο πασχα ειναι για χωριο και εμεις θα το περασουμε στο χωριο της μαμας μου Γαλαταδες Γιαννιτσων!!!

κοριτσια ευχομαι καλο πασχα σε ολες!

καλα να περασετε οπου κι αν πατε και να γυρισουμε περισσοτεροι απο οσοι φευγουμε (με σπορακια στις κοιλιτσες σας οι εν αναμονη μανουλες!)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΟΠΕΛΕΣ. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ Κ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΜΕ ΡΕΓΟΥΛΑ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ Ε ??? ΧΙΧΙΧΙ!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ! ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ!

Δημοσίευση

καλημερα κι απο μενα. αυριο τελευταια μερα στη δουλεια και μετα καλη τριτη. να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου καλο πασχα σε ολους. καλα να περασουμε οπου κι αν παμε και παντα να εχουμε την υγεια μας γιατι τελικα ειναι το μονο που εχει σημασια. φιλια πολλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...