Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου να σας ρωτήσω κάτι που θέλω? Επειδή εξακολουθώ να έχω ανακατωσούρες, συχνοουρία και ξινίλες, σκέφτομαι να πάω αύριο το πρωϊ για χοριακή. Αδιαθέτησα βέβαια στις 2 του μηνός, αλλά η περίοδος μου ήταν αρκετά διαφορετική από άλλες φορές. Εάν είμαι όντως έγκυος κι έπιασα παιδάκι στην ωορρηξία μου (γύρω στις 20 του προηγούμενου) ποιά είναι η τιμή που πρέπει να δείξει η χοριακή? Πώς την υπολογίζουμε? Ξέρετε? Δε θα κάνω τεστ εγκυμοσύνης καθόλου, διότι προτιμώ την πιο ξεκάθαρη εικόνα της χοριακής. Φιλιά κι ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γλυκια μου αν και δε μπορώ να σε βοηθησω γιατί η δική μου χοριακή ήταν εντελώς λανθασμένη

κοιτα σε παλιότερα post -- έχούν καταγραφεί οι τιμές χοριακής.. και νομιζώ ότι λέγεται "τιμες χοριακης"

Δημοσίευση

Μακάρι κοπέλα μου. Κάνε την χοριακή και θα δεις όταν βγει, μην αγχώνεσαι από τώρα με τις τιμές. Όταν λες ότι η περίοδος ηταν διαφορετική τι εννοείς? Σου έχει ξανασυμβεί αυτό?Πάντως έχει συμβεί σε κάποιες να αδιαθετούν στην αρχή της εγκυμοσύνης. Πάνω απ'όλα μην αγχώνεσαι!

Δημοσίευση

Μακάρι PIPITSAZOUZOUNA να εισαι σου ευχομαι τα καλύτερα,η δικιά μου που την έκανα την ημέρα που περίμενα κανονικά να αδιαθετησω ήταν περίπου (αν θυμάμαι καλά) 485 και μου εβγαζε οτι ήμουν περιπου 5 εβδομάδων.Βέβαια κάθε εργαστήριο έχει τις δικές του τιμές.Πάντως νομίζω ότιείχα διαβασει και εγώ κάπου ότι πάνω από 100 είναι οντως εγκυμοσύνη.Αντε πηγαινε κανε την και περιμένουμε νέα σου.

Δημοσίευση

ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ΅!!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ-ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ---ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ--ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες σας για τις απαντησούλες σας! Θα μιλήσω με τον αντρούλη μου και θα προσπαθήσω να πάω αύριο για τη χοριακή (γιατί δίνω και για ECDL το Σάββατο κι έχω διάβασμα & δε θέλω ούτε να απογοητευτώ αν είναι αρνητική ούτε και να παρατήσω το διάβασμα αν είμαι χαρούμενη....) αλλιώς τη Δευτέρα λογικά. Δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ στο mammy, αλλά εάν έχω κάτι χαρμόσυνο... θα το μάθετε εγκαίρως!!! Φιλιά πολλά σε όλες!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ?ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΧΩΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ 1 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗ.ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΚΑΘΕ 27 ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ 25 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ!ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!ΕΧΩ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ....

Δημοσίευση

Καλημερα!!!Νανσυ εγω προτεινω να μην κανεις τεστ...Κανε κατευθειαν χοριακη.Τσαμπα τα λεφτα του τεστ.Αφου εχεις 3 μερες καθυστερηση...Ασε που αν βγει αρνητικο το τεστ παλι δε θα ειναι σιγουρο πως δεν εισαι;)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΒΓΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΤΙΚΟ!ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΧΝΗ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΧΝΗ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΗ!ΕΤΡΕΞΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΞΕΡΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ..ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ?ΧΑΧΑ

ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΒΡΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...