Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΒΑΦΤΗΣΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 30 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΦΛΕΒΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΤΟΜΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ.ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΑ ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΛΙΛΑ,ΙΒΟΥΑΡ,ΦΟΥΞΙΑ,ΛΑΧΑΝΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ,12 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΩΑΛΩ ΣΜΑΡΤΙΣ ΚΟΥΦΕΤΑΚΙΑ Ή ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Ή ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΑΡΙΜΠΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ,ΚΟΚΑΚΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΤΙ ΛΕΤΕ?ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΗΡΟΜΠΟΓΙΕΣ,ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ (ΝΑ ΚΟΛΗΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΓΚΙ ΜΕ ΣΙΛΙΚΟΝΗ) ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΠΟ ΕΞΩ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ,ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 50 ΛΕΠΤΑ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΒΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΙΚΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΥΓΚΙ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ?ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΣΩ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ,ΑΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ή ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΥΓΚΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση

πολύ καλή η ιδέα σου μπράβο!

8α έλεγα να βάλεις μέσα smarties και μαλακες καραμελίτσες που έχουν σχήμα φραουλίτσας, που είναι σα ζελεδάκια.

τώρα για τη σιλικόνη δε ξέρω

αλλά μπορείς να τα στεροποιήσεις-δέσεις με συρματάκια πίπας και από πάνω να βάλεις τις κορδελίτσες.

Θα δείχνουν πιο στα8ερές. η κορδέλα μόνη της δε ξέρω αν 8α κρατήσει.

Δημοσίευση

Γιωτουλα μου ωραιες θα τις φτιαξεις τις μπομπονιερες!!!!!θα σε βοηθησει κι η μπεμπα?:laugh:

Λοιπον ,θα παρεις σιλικονη θερμη αυτη με το πιστολακι που ειναι,με τις αλλες δεν θα κολλησουν και θα πασαλειφτεις κιολας!Ομως να ξερεις οτι ισως σε παιδεψει,θα σου ελεγα καλυτερα να τα δεσεις με χρωματιστα κορδελακια!!!Μπορεις να βαλεις και γλυφιντζουρια απ εξω,η αυτα που γυριζουν με τον αερα,αλλα και οσα ανεφερες εμενα μου αρεσαν πολυ!!!

Για τα κουφετακια....τα σμαρτις ειναι τελεια!!!!!Εαν βαλεις παιχνιδακι απ εξω δεν χρειαζεται να δωσετε και παραμυθακι!

Και να σου ευχηθω...Παντα ΑΞΙΑ!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΛΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΕΞΩ ,ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΙΚΙ ΤΟ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ,Η ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ,ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑΚΙ-ΠΑΣΤΑΚΙ ΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΓΛΥΦΕΙΤΖΟΥΡΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσι μου καλησπερα. Και εγω αυτην την εβδομαδα εχω υπερηχο να δουμε ποσο μεγαλωσε το σπορακι. Εχω πολλες αναγουλες, ναυτιες, το στηθος μια πονάει μια δεν ποναει, η λιγουρες με εχουν τσακισει συν η συχνοουρια που δεν παλευεται ξυπναω το βραδυ συνεχεια για τουαλετα. Το τριημερο δεν πηγαμε καπου μονο στα πεθερικα μου για φαγητο και μετα ξανα σπιτι. Μετα της 15 Σεπτεμβρίου θα παμε για αυχενικη απο λεει ο γιατρος οποτε υπομονη. 
    • Aχ τι ωραια εγινε τι θαύμα σου!!! Αυτό εύχομαι και εγώ να μην με ξεχάσει η Παναγίτσα  να είναι θέλημα της να αξιωθώ και εγώ να γίνω μανούλα!! @Mantarini αντε ωραία κορίτσι μου λίγες μερούλες εμειναν για τον υπέρηχο!!!! Όλα καλά θα είναι αφού έχεις και τα συμπτώματα... Όμορφα τα περάσαμε εμείς οικογενειακά στο χωριό!!! Και του χρόνου με υγεία!!! Καλημέρα σε όλες όμορφη Κυριακή!!!
    • Κορίτσια καλημέρα, τι κάνετε; Πώς είστε;  Εγώ υπέρηχο έχω στις 22/8 να δούμε ότι μεγαλώνει το σπορακι αλλά θεωρώ ότι πάει καλά γιατί ξεκίνησαν οι αναγουλες και οι ανακατωσουρες συν την συγχνουρια όλη την ώρα. Επίσης όπου με αφήνεις με παίρνει ο ύπνος.. 😴😴😴 Έκλεισα και αυχενική στις 9/9, ήμουν διστακτικτη στην αρχή, ήθελα να περιμένω λίγο ακόμα αλλά μετά τα εισιτήρια θα είναι φωτιά και λέω κλειστά να τελειώνουμε και ότι γίνει.  Περιμένω να ακούσω τα νέα σας και πώς περάσατε το τριημερο
    • Α εγώ κατάλαβα φορές,,, χα χα όλα καλά!!!εμενα η μικρή ξυπνούσε 5:20  μέχρι 14 μηνών… άναβα τα φώτα … μιλάμε για τρέλα!! Έτσι όπως τα διαβάζω μάλλον έχουν σπάσει κ τα νεύρα σου από την ακινησία και είναι καλοκαίρι που θα θες λίγο να ξεφύγεις κ όλο αυτό το κάνει χειρότερο!!!βαλε κ την αϋπνία ετών….. εγώ πάντως έχω πιστέψει πως δε θα ξανά κοιμηθούμε ποτέ 8ωρο στην ζωή μας χα χα χα… όταν είμαι σε αυτήν την φάση πάντα σκέφτομαι ότι όταν τα ζεις φαίνονται βουνό…όταν κοιτάξεις προς τα πίσω λες έλα μωρέ τίποτα δεν ήταν…θα περάσει κ αυτό…!!! Αυτές πάντως που κάνουν 5 παιδιά κ λένε ότι η εγκυμοσύνη είναι κάτι μαγικό και είναι φανταστική η φάση αυτή θέλω να μου δώσουν το τηλ του γυναικολόγου τους να μου πει τι συμπληρώματα τους γράφει!!!χα χα χα 
    • @Elenaki12 εσεις που μπαινετε τωρα 4 μηνων ειναι πιθανον να περνατε sleep regression που αναποφευκτα θα το περασουν ολα τα μωρακια λιγο πολυ. Δηλαδη η δυσκολια στον υπνο και αλλαγη στη διαρκεια ή οι συχνες αφυπνισεις συνηθως με αυτο εχουν να κανουν και με το αλμα που λενε τα κοριτσια. Θα περασει ομως, εσυ συνεχισε στο προγραμμα που εχεις δηλαδη να τον κοιμιζεις και να ενισχυεις την προσπαθεια με το στηθος το οποιο βοηθαει πολυ ειναι υπεροπλο. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...