Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγω αδιαθετησα στις 53μερες κυκλου ...σημερα ειμαι 8ημερα κυκλου.δεν ξερω παλι πως θα ειναι αυτος ο κυκλος οποτε κοντα σε γονιμες δεν ειμαι σιγουρα χαχα..ο προηγουμενος κυκλος δεν ειχε ωορρηξια ευχομαι αυτος να εχει...αλλα την επομενη βδομαδα θα μπουμε με το συζυγο στο παιχνιδι γιατι τον ταλαιπωρει μια ιωση τωρα. Θελω να κλεισω κ ραντεβου γ ετησιο τεστ παπ τον επομενο μηνα κ να ξανατσεκαρω εξεταση θυροειδη... απλα η  ψυχολογια μ ειναι στα ταρταρα...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΟ αλλα δε το βαζω κατω. Ενα πραγμα θ σ πω π ειπαν πι γιατροι ολοι οσοι εχω παει. Αν δεν βγει απο το μυαλο δεν γινεται τπτ κ αυτο γιατι σωματοποιουμε το αγχος μας...αλλα δςν γινεται κ να μην εχουμε αν ειμαστε αγχωδης απλα δεν πρεπει να γινει εμμονη η αποκτηση του παιδιου γτ αν γινει υπαρχει κινδυνος να χαθεις μεσα σε αυτο με το συζυγο... προσπαθησε ,παρε τα σκευασματα σου κανε τη γυμναστικη σου(βασικο για τις πολυκυστικες)ακου το γιατρο σου κ δεν θα αργησει να το ξερεις❤️
    • Ωωωωωωω... Μάλιστα.. δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να βγάλουν και άλλα "χρώματα".. 😅 σας είπε γιατί μπορεί να έγινε αυτό; Πως δηλαδή τα γαλακτοκομικά επιρρεασαν τα κακά της;  Όχι μου έδωσε συνταγή με συστατικά την οποία έφτιαξαν στο φαρμακείο, δεν ήταν έτοιμη αλοιφή  Αυτό δε το γνωρίζω να σου πω.. η μαία μου πάντως μου είπε ότι το πρώτο άλμα ανάπτυξης είναι στις 7 με 10 μέρες από τη γέννηση..🤷 αυτό το το "σοκ" με το κλάμα το είχαμε τις μέρες που δίναμε γάλα με το ποτηράκι.. είχε αέρια το παιδί και παιδευοταν μωρέ.. οπότε ίσως γιατί έχει κολικούς να σας κλαίει και εσάς.. υπομονή μανούλα... ❤️❤️❤️
    • @Nicol🦩 πολύ χαίρομαι που έστω μπορείς να πάρεις μια ανάσα! Εμένα σήμερα μου ήρθε αυτό το κάθισμα μέσης και μου φαίνεται πολύ πρακτικό. Το είχα δει σε ένα ταξίδι μου στην Ασία το χρησιμοποιούσαν πολλοί γονείς!! Δες το μήπως σε βολεύει κ κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά κρατάει όλο το βάρος του παιδιού κ εσύ απλά το κρατάς! Στο Σκρουτζ το έχει με 10€ @Raf123 τι ωραία που θα πάτε ταξίδι, θα αρχίσει κ η μικρή σχόλειο!! Ωραίες αλλαγές!!! Σου εύχομαι καλή επιτυχία με όλα!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα,  εγώ αυτές τις μέρες έχω αρκετό κάψιμο στο λαιμό,  παρόλα αυτά προσπαθώ και τρώω και ας με ενοχλεί, τα malox πάνε σύννεφο  Όσον αφορά τα υγρά εγώ μπορώ να πω το αντίθετο,  δεν έχω ίσως ελάχιστα για να μη πω καθόλου  Κορίτσια εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι ο πόνος στο ηβικο οστο,  νιώθω λες και έχω κουτουλησει σε καμιά γωνία και έχω κάνει μελανια χαχα , επίσης έχει αρχίσει η μέση,  το βράδυ δεν γυρνάω πλευρό με τόση ευκολία  Περιμένω να ρθει και η Δευτέρα να κάνω την καμπύλη σακχάρου να δούμε τι θα δούμε Από την άλλη είμαι και κάπως αυτές τις μέρες, ένα δικό μου άτομο έχασε το εμβρυακι κοντά 5 μηνών, κορίτσια το γέννησε φυσιολογικά ......... Έχω την εντύπωση πως έχω δει τις κλωτσιές του μωρου στη κοιλίτσα αλλά ακόμα το ψάχνω 😇 εννοείται το νιώθω αρκετά και είμαι πολύ χαρούμενη 😊 κάποιες φορές είναι και λιγάκι ενοχλητικό δε το κρύβω αλλά είναι το μωράκι μου που μου υπενθυμίζει πως είναι εκεί 🩷🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...