Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ..ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΟΦΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ..ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ 2 ΚΙΛΑ ΣΕ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ...(ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ)

ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΧΑΣΩ ΛΟΓΩ ΟΡΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΣ ΠΑΝΤΩΣ..

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ..ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ? ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?

Δημοσίευση

κοιτα λενε οτι με το θηλασμο χανεις γιατι σταδιακα αποδομειται το λιπος που πηρες στην εγκυμοσυνη. θηλαζω αποκλειστικα και δεν εχω χασει γραμμαριο. Δεν κανω καμια προσπαθεια βεβαια αλλα γενικα παιζει ρολο που δεν εχω ακομα περιοδο. Ξερω οτι μολις ερχεται ανακουφιζεται το σωμα και ξεπριζεται. Το σιγουρο ειναι οτι μετα το θηλασμο θα φυγουν πιο γρηγορα. Οποτε συμβουλη μου ειναι να μην κανεις διαιτα γιατι αυτα τα 2 δεν πανε μαζι. Κοιτα το μωρακι να τρεφεται απο σενα. Απλα προσεχε να μην παιρνεις ασκοπα λιπαρα. Εξαρταται βεβαια και ποσα κιλα πηρες. Εγω πηρα 17 και μετα τη γεννα που εχασα τα 8 δεν εχω χασει γραμμαριο και εχουν περασει 2,5 μηνες. Δεν αγχωνομαι γιατι δεν θα ειναι για παντα. Τι να κανουμε. Θελει θυσιες η μητροτητα.

Δημοσίευση

ΔΙΑΙΤΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ. ΙΣΑ ΙΣΑ...

ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΣΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ...

Δημοσίευση

Με το θηλασμό καις γύρω στις 500 θερμίδες την ημέρα. Από κει και πέρα είναι θέμα ως γνωστόν πόσο τρως, τί τρως, και πόσο (αν;) κινείσαι....

Θα σου πω αυτό που λένε όλοι (και ισχύει): πολλά φρούτα και λαχανικά, όχι γλυκά.

Δημοσίευση

Εμενα μετα τη γεννα μου ειχαν μεινει 8 κιλα και οσες διαιτες και να εκανα δεν εφευγαν με τιποτα... μετα τους 6 μηνες αρχισα να τα χανω χωρις να κανω τιποτα το ιδιαιτερο... τωρα 10 μηνες μετα τη γεννα μου εχουν μεινει 2 κιλα και παλι δεν φευγουν...:P

Δημοσίευση

Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη πήρα 8,5 κιλά και την πρώτη εβδομάδα μετά την γέννα φορούσα ρούχα που φορούσα πριν την εγκυμοσύνη! κοιλιά 0!!

Στην 2η εγκυμοσύνη πήρα 9 κιλά αλλά είχα 12εκ μεγαλύτερη κοιλιά από την πρώτη και στον 1ο μήνα ήμουν πάλι όπως πριν την εγκυμοσύνη.

και στις δυο περιπτώσεις αποκλειστικός θηλασμός και πολύ περπάτημα, έχουμε και σκαλιά μέσα στο σπίτι και πάνω κάτω, τώρα είμαι πιο αδύνατη από πριν!:):kiss:

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

mh dianoitheis na arxiseis tis diaites pantws! ephreazei thn poiothta tou galaktos na to ksereis. trwge ta panta alla na arxiseis na rixneis tis posothtes. an tis perioriseis to swma sou kai tha mazeyei kai tha xaneis kila. kai meta ena einai to thaymatourgo: gymnastikh! oxi trela pragmata. kathe prwi 10 lepta. yparxoun 10des video sto youtube.elpizw na voithisa! na 'sai kala kai na sou zhsei!

Δημοσίευση

anthy έγραψε:

αχ βρε argi μοθ πωσ καταφερες να παρεισ τοσο λιγα κιλα>?

μπραβω σου!!!

εγω απο τωρα ειμαι χοντρουλα φαντασου να μεινω και εγκυος!!!!

χιχιχιχιχιχιχχι:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τα κατάφερα με περπάτημα κάθε μέρα 5 χιλιόμετρα ή μισή ώρα! Αυτό στην 1η εγκυμοσύνη και στην 2η πρόσθεσα και τις βόλτες με το ποδήλατο, το οποίο σταμάτησα όταν μπήκα στον 8ο μήνα!

Τα έχασα με αποκλειστικό θηλασμό και πάλι περπάτημα: κάθε μέρα με το καρότσι βόλτες, χωρίς να περιορίσω τίποτε από την διατροφή μου!:)

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ! ΠΡΩΙΝΟ, ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ, ΒΡΑΔΥΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΎΠΝΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ, ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

-ΛΕΥΚΟ ΚΡΕΑΣ: ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΨΑΡΙ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ω3 και ω6).

-ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ: ΜΟΣΧΑΡΙ, ΧΟΙΡΙΝΟ (1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ).

-ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΑΣΙΝΑ) ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.

-ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ: ΓΆΛΑ, ΤΥΡΙ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ 2% (ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΙΠΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: ΠΕΡΙΠΟΥ 4ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ/ΗΜΕΡΑ.

-ΓΛΥΚΑ: ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ (2 ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) Ή Ό,ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΘΕΣ (1 ΦΟΡΑ/ΕΒΔΟΜΑΔΑ).

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια μου την έχει δώσει στα νεύρα!

Εδώ και 2 εβδ κάνω διατροφή και γυμναστήριο (1 ώρα περπάτημα και 15 λεπτά διάδρομο) 3-4 φορές την εβδ και έχασα μόνο 1 κιλό και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα απο το κιλό με έδειξε 300 γρ παραπάνω! Μα είναι δυνατόν?????

Ειλικρινά δεν τρώω, γιατί δεν χάνω τίποτα? Βέβαια η κοιλιά απο εκεί που κρεμόταν τώρα έχει γίνει επίπεδη και η μέση έχει μαζέψει αισθητά, αλλά τα κιλά γιατί δεν πέφτουν???

Στην εγκ πήρα μόνο 6,5 κιλά (μετά απο άπειρη προσπάθεια) και με το που γέννησα έχασα απότομα 13, λέτε να έχει σχέση αυτό? Αλλά έχουν περάσει και 3 μήνες απο τότε... :huh:

Δημοσίευση

Λοιπόν το θέμα των κιλών είναι μια μεγάλη ΥΠΟΘΕΣΗ!

Και στις δυο εγκυμοσήνες πήρα από 20κιλά.:S :S :S

Το ξέρω είναι πολλά, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να σταματήσω. Τελικά αποφάσισα με την δουλειά να αρχίσω, ας το πούμε πιο σωστή διατροφή. Έτσι μείωσα απλά την ποσότητα του καθημερινού μου φαγητού, εννοείτε όλα τα τρώω, και λαδερά και κοκκινιστά.κ.α, και πολλές βόλτες με το καρότσι!:) Απλά μειώθηκε η ποσότητα, πάντα το φαγητό μου συνοδεύεται με σαλάτα και τέλος τα chips και οι πολλές σοκολάτες. Έτσι λοιπόν σε λιγότερο από μήνα έχασα 5 κιλά.

Αν το καλοσκεφτείς είναι καλά γιατί ούτε στερήθηκα κάτι ούτε ένιωσα πείνα.

Αυτό που πιστεύω λοιπόν είναι ότι θέλουμε μέτρο στην διατροφή μας και όχι δίαιτες, πόσο μάλλον εσύ που θηλάζεις. Καλή επιτυχία.:kiss:

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Aleka70 έγραψε:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα και από εμένα. Εγώ γέννησα την 01 Ιουνίου του 2008. Όταν ξεκίνησα την εγκυμοσύνη ήμουν 56 κιλά. Πήρα συνολικά 30. Τους μήνες που θήλαζα δεν έχασα γραμμάριο.

Σήμερα 11 μήνες μετά είμαι πάλι 56 κιλά.

Κάνω γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα (όποτε προλαβαίνω δηλαδή...) και τρώω κοτόπουλο ή γαλοπούλα ή μοσχάρι βραστό ή ψητό στο γκρίλ χωρίς αλάτι συνοδευόμενο πάντα από μεγάλη σαλάτα με δύο κουταλάκια του γλυκού λάδι. Τα βράδια κανένα φρουτάκι και το πρωί γάλα με δημητριακά. Στο γραφείο κατά τις 12 μπορεί να φάω κουλουράκι Θεσσαλονίκης. Κάποια Σάββατα το ξεφτιλίζω ... δηλαδή τρώω κανονικά και πολύ ... όμως τώρα δεν παίρνω...

Επίσης πολύ μπρόκολο και κουνουπίδι βραστό...

Αλκόολ καθόλου (κάνει κατακράτηση υγρών)....

Σου εύχομαι καλή σου επιτυχία και όλα θα πάνε καλά...

Δεν ξέρω αν έχεις γεννήσει. Αν ναί να χαίρεσαι το αγγελούδι σου... Αν όχι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη !

Φιλάκια !

Δημοσίευση

eleni_dms έγραψε:

Ρε κορίτσια μου την έχει δώσει στα νεύρα!

Εδώ και 2 εβδ κάνω διατροφή και γυμναστήριο (1 ώρα περπάτημα και 15 λεπτά διάδρομο) 3-4 φορές την εβδ και έχασα μόνο 1 κιλό και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα απο το κιλό με έδειξε 300 γρ παραπάνω! Μα είναι δυνατόν?????

Ειλικρινά δεν τρώω, γιατί δεν χάνω τίποτα? Βέβαια η κοιλιά απο εκεί που κρεμόταν τώρα έχει γίνει επίπεδη και η μέση έχει μαζέψει αισθητά, αλλά τα κιλά γιατί δεν πέφτουν???

Στην εγκ πήρα μόνο 6,5 κιλά (μετά απο άπειρη προσπάθεια) και με το που γέννησα έχασα απότομα 13, λέτε να έχει σχέση αυτό? Αλλά έχουν περάσει και 3 μήνες απο τότε... :huh:

Ελένη το σημαντικό είναι ότι η κοιλιά σου είναι πάλι καλή και η μέση επίσης. Στην δική σου περίπτωση προφανώς έχεις χάσει βάρος αλλά οι μύες που έχεις αποκτήσει ζυγίζουν και αυτοί, δλδ όταν γυμναζόμαστε μπορεί να χάνουμε βάρος να μην φαίνεται στην ζυγαριά γιατί αποκτούμε μύες που ζυγίζουν και αυτοί!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...