Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

vigko έγραψε:

molis simera emaha oti perimeno didimΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

  • Απαντήσεις 180
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

vigko έγραψε:

molis simera emaha oti perimeno didimΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

  • 3 months later...
  • 2 months later...
Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια.και εγω διδυμα περιμενω.

evoyska και μενα ο γιατρος αυτο μου ειπε για τον τραχηλο.οτι μπορει να χρειαστει να γινει.πιστευω οτι επρεπε να μου το πει για να ξερω τι θα αντιμετωπισω.με μενεα το θεμα είναι οτι ειμαι στην 19 εβδομαδα και δυστυχως δεν μπορω να κανω τιποτα.με το παραμικρο αρχιζει ποναει η κοιλια μου δεξια, η αριστερα,η χαμηλα.μετα η κοιλια τεντωνεται παρα πολυ και οταν κουνουνται μου προκαλουν πονο.δεν μπορω να περπατησω παρα ελαχιστα,ουτε να καθομαι σε καρεκλα.ειμαι συνεχεια ξαπλα.δεν ξερω βρε κοριτσια, εσεις που ειχατε διδυμα και εσεις ετσι εισαστε η σε μενα συμβαινει αυτο?

Δημοσίευση

Βάση με το καλό τα μωράκια σου!

Και ργώ περιμένω δίδυμα αλλα δεν μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.Κουράζομαι πιο εύκολα,πονάει η μέση μου και αποφευγω να κουράζομαι

Δημοσίευση

Vassi22 εχεις μιλησει στο γιατρο σου για αυτες τις ενοχλησουλες;; Να του λες τα παντα και να ακολουθεις κατα γραμμα τις οδηγιες του!!Και ξεκουρααααασου πολυ γιατι μετα θα τρεχεις και δε θα φτανεις:laugh: :laugh:

Ειμαι η Λινα , δεν εχω παιδακι και σου ευχομαι τα καλυτερα!!!


  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...