Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια τις ευχές μας για την efoula μας!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!

Ήθελα από χθες να κάνω αυτή τη δημοσίευση αλλά δυστυχώς το site δεν λειτουργούσε για αρκετή ώρα. :(

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η efoula μας μπορεί ήδη να έχει γεννήσει το μωράκι της. Την τελευταία φορά που είμασταν σε επικοινωνία μου είχε πει πως θα γεννούσε σήμερα με προγραμματισμένη καισαρική! :cheer:

Θέλω λοιπόν εγώ πρώτη να ευχηθώ με τη βοήθεια Του Θεού να πήγαν όλα καλά και να κρατάει στα χέρια της το θαύμα της ζωής!!!

efoula μου σου στέλνουμε ΟΛΗ τη θετική μας ενέργεια!!!

Σε φιλώ!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

efoula μου,

ελπιζω τωρα που σου γραφω να εχουν παει ολα τελεια και να κρατας το παιδακι σου αγκαλιτσα.Εγω που μολις πριν μια βδομαδα περασα τη διαδικασια που περνας ξερω πως ενιωσες και ξερω οτι τωρα ολα εχουν ξεχαστει.Να προσεχεις τα ραμματακια σου και οταν πρωτοσηκωθεις απο το κρεβατι να σε κρατανε καλα(στο λεω εγω που λιποθυμησα στην τρυφερη αγκαλια του αντρουλη μου).Ολα θα πανε τελεια.

Να ειστε καλα και να χαρειτε το θησαυρο σας.

Πολλα φιλακια

ευχομαι κ εγώ στην εφουλα τα καλυτερα...

να ειναι καλα εκεινη κ ο γιοκας της κ να πανε ολα τελεια...:cheer:

πολλά φιλιά κ περιμενουμε νεα της...

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ....πολλά φιλιά....με το καλο να κρατησει το μωρακι της στην αγκαλιτσα της....:woohoo:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Εφη μου ευχομαι και εγω με τη σειρά μου αυτή τη στιγμή να κρατάς το παιδάκι σου στη αγκαλιά σου....και να του δίνεις πολλά πολλά φιλάκια.

Κάθε ευτυχία στην οικογένειά σου........

πολλα φιλιά

dev208pb___.png

Εφουλα η ωρα η καλη!!!!:)

ευχομαι να κρατας ηδη στην αγκαλιτσα σου το πανεμορφο βλασταρακι σου!!!

περιμενουμε τα νεα οταν με το καλο επιστρεψετε στο σπιτακι σας!!!;)

Εφούλα μου ελπίζω να είχες έναν εύκολο τοκετό και τώρα να κρατάς ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλίτσα σου...Να σου ζήσει και καλή ανάρρωση..Περιμένουμε νέα σου, όταν επιστρέψετε σπιτάκι σας...

Φιλιά πολλά!

efoula λογικά τώρα που σου γράφω είσαι ήδη μανούλα (θα μου πεις εδώ και 9 μήνες είσαι, απλά τώρα δεν το κρατάς στην κοιλιά σου αλλά στην αγκαλιά σου :) )...

Εύχομαι να πήγανε όλα καλά, να γέννησες ένα υγιέστατο μωράκι και οι πρώτες ώρες σου μετά την επέμβαση να είναι καλές και ανώδυνες!

Περιμένουμε νέα σου!

Σε φιλώ!

εφουλα ευχομαι οτι καλυτεροπ για σενα και το μωρο σου να ξερεις οτο σε σκεφτομαστε και θα ειμαστε διπλα σου σε οτι χρειαστεις

Σιγουρα θαχει το μωρακι της αγκαλιτσα τωρα!!!!Ευχομαι ολα να πηγαν κατ ευχην και να μοιραζονται τρυφερες οικογενειακες στιγμες στην κλινικη!!

Εφουλα σου στελνουμε πολλες ευχες και περιμενουμε τα νεα σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...