Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλλή μου....στα ξαναειπα αλλα τωρα ειδα περισσότερες...ειστε καταπλητικοί ....τι κουκλακι ειναι αυτο? κ εσυ μια χαρά..τι χαλια? εχεις δει χαλια λεχωνες????? χα χα χα..

ο μπουμπουκος σου πολύ γέλιο....να μου τον φιλήσεις....

φιλιά πολλά..θα τα πουμε εμεις....;) ;)

Δημοσίευση

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Είναι πολύ ομορφο μωρό, σε αυτή τη φωτο που κοιμάται πλάγια και φαίνεται το προφίλ είναι γλύκας!

Να μου τον φιλήσεις!

Να σου ζήσει..

Και οι γονείς του όμως δεν πάνε πίσω..

Χάλια λες εσύ, εγώ αυτά που λες χάλια τα βλέπω πανέμορφα!

Είσαι και λεχώνα ακόμα...;)

Δημοσίευση

Να σου ζησει !!! Ειναι ενας κουκλος !! Αλλα και συ εισαι μια χαρουλα πανεμορφη ευτυχισμένη μανουλα :)

Πωπω ζηλεψα τις φωτο που κοιμαται πανω σου ! Ποσο μου αρεσε ...τωρα δεν καθεται η σκατούλα μου :)

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου τι υπέροχο πλασματάκι γέννησες...Είναι ένα κουκλάκι, πανέμορφο αγοράκι...Αχου η ψυχούλα μου..Πόσο μικρούλης είναι..Να σας ζήσει KPAP μου...

Και δε θέλω να ακούω βλακείες!Κι εσύ είσαι μια κούκλα..Θα συμφωνήσω με την Irenekante..έχεις δει πώς είναι οι λεχώνες;;;;Εσύ είσαι super!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

Είναι "ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ" !! Να σου ζήσει κοπελάρα μου! Πάντα υγιής και τυχερός στην ζωή του!! Και να σου πω... Μια κουκλάρα είσαι και εσύ!! Να 'στε πάντα γεροί και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!! Ααααχ θέλω και εγώ να δω τον δικό μου... ανυπομονώ κι έχω ακόμα μέλλον.. !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...