Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τον ψάχνατε εεε;;; :huh::dry:

Άλλες με χάρτη (διαγράμματα κλπ..), άλλες με μετεωρολόγο (βλέπε θερμοκρασίες..).. ακόμα και με GPS!!! :angry:

Ε λοιπόν, τον βρήκα!! :woohoo:

Έχει κάνει φωλιά πάνω στην σκεπή της εκκλησίας στο χωριό Υπατο, έξω από τη Θήβα!! :laugh: :P

Φωτογραφία χτεσινή, από μια σύντομη εκδρομούλα που κάναμε με μια αγαπημένη μου φίλη! :)

Σας την αφιερώνω κι εύχομαι γρήγορα να περάσει και από το σπίτι όλων των κοριτσιών που τον ψάχνουν!!! :)

Φιλάκια σε όλες σας!! :)

post-6156-13873934657832_thumb.jpg

Δημοσίευση

scarlet30 έγραψε:

Ρουλακι....μιλα καθαρα!!!

Ακομα κι εγω....δεν το επιασα....!!!

Ειναι μεταφορικη η εννοια....η κυριολεκτικη???

συμφωνω με τη σκαρλετ!!!!!!!λεγε αμεσως........αλλα ειπες οτι εκανες μαστογραφια
Δημοσίευση

Και δεν τον έκλεισες σε κάνα κλουβάκι βρε Ρουλίτσα μου για να μας τον στέλνεις στην καθεμιά μας όποτε τον καλούμε;;; :woohoo:

Κορίτσια όλες βουρ για το χωριο Υπατο, έξω απο τη Θήβα :laugh: :woohoo: :laugh:

να τον γραπώσουμε τον άτιμο... :P

Δημοσίευση

Ρούλα...

Τι είναι αυτά που γράφεις? :S

Με γείωσες τώρα.. :unsure:

Με το που διάβασα το θέμα είπα.. όπα! Μπήκε στη λίστα το Ρουλάκι.

Αλλά από ότι καταλαβαίνω απλά είδες έναν πελαργό σε μία σκεπή.

Αυτό είναι ή ευτυχώς κατάλαβα λάθος? :dry:

Άρτζη.. ψωνάκι μου.. το "ακόμα κι εγώ" μου άρεσε...

:laugh:

Μίλα πιο καθαρά Ρούλα! Έχω αγωνία!

Δημοσίευση

IRENEKANTE έγραψε:

crazy έγραψε:

Στο ευχομαι ολοψυχα Ρουλάκι μου....[/quote:1io81rj2]

Σ'ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου!!!

Κι εσύ ό,τι επιθυμείς! :)

αρετη1 έγραψε:

Και δεν το λες τόσο καιρό βρε Αρετή;;; Να κάνουμε μια ομαδική παραγγελία;;!!! :P :P

Δημοσίευση

Ρουλάκι, μάλλον είναι σημάδι! Πιστεύω πως έπρεπε να τον συναντήσεις και σύντομα θα σου κάνει την έκπληξη!! Με το καλό και καλή επιτυχία!! Και φυσικά να τερματίσει με επιτυχία την αποστολή του!!

Και όποια κοπέλα τον περιμένει για επίσκεψη... Να την κάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

Δημοσίευση

καλημέραααα

το ίδιο λέω κι εγώ, πως ο πελαργός είναι σημάδι!!

κι εγώ 2-3 μέρες πριν καν μπει στο μυαλό μου ότι μπορεί να μαι έγκυος, εκεί που έκανα τη πρωινή μου διαδρομή, πέρασε μπροστά απ τα μάτια μου ένας τεράστιος πελαργός!

για μένα έρχεται? αναρωτήθηκα...

και ναι, συνέβη!!!!

Δημοσίευση

ΚΛΑΗΜΕΡΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!Βρε δεν του ριξες μια να τον πιασεις!!!Αχ δεν θα ρθει....τριχα τριχα θα τον μαδησω!χι χι χι χι χι!!!Ενταξει απ οτι βλεπω ειναι απασχολημενος με τα νινακια του οποτε ας περιμενουμε λιγακι ακομα!

Αυτος ο τιτλος ομως με εστειλε!!!Μου σηκωθηκε η τριχα για μια στιγμη!χα χα χα!!Αντε Ρουλακι και ολα τα κοριτσια που τον περιμενουν με το καλο να προσγειωθει στην αγκαλια τους!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ιφιγενεια εγραψε:

Άρτζη.. ψωνάκι μου.. το "ακόμα κι εγώ" μου άρεσε...

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Βρε χαζο....ακομα κι εγω που την ξερω καλα και κατανοω τον τροπο γραφης της εννοουσα....

Α! να χαθεις...!!!!:P

Δημοσίευση

Καλό σημάδι κοπελιά μου! Κράτα τον μην σου ξεφύγει!!! Άντε κορίτσια... να βάλουμε μία σειρά προτεραιότητος να μας επισκεφθεί όλες, τί λέτε??? Εγώ στο τέλος, είμαι πολύ-πολύ φρέσκο μέλος ακόμη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...