Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΕΝΝΑΩ.....

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα...Μπήκα να σας πω τα τελευταία νέα μου...Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό και επιτέλους το Σάββατο πρώτα ο θεός θα κρτάω την μπεμπούλα μου στην αγκαλίτσα μου...:P :P :P

Το αμνιακό υγρό έχει μειωθεί αρκετά, ο πλακούντας μου έχει αρχίσει να γερνάει κι έτσι το μωράκι μας δεν μπορεί να μείνει άλλο μέσα..Θα γεννήσουμε 5 μέρες πριν την ΠΗΤ...

Την Πέμπτη θα πάω να με ξαναδει ο γιατρός, την Παρασκευή τα μεσάνυχτα κατά τις 12-12.30 (την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα :laugh: :laugh:) θα πάμε με τον αντρούλη μου στο Ιασώ για να με ετοιμάσουν, να μου κάνουν τις εξετάσεις που πρέπει και κατά τις 3 το πρωί θα μου βάλουν τον ορό για τους τεχνητούς πόνους..Κατά τις 6 το πρωί θα έρθει και η μαία μου με το γιατρό μου κι από 'κει και πέρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία...

Αν και τόσο καιρό περιμένω καρτερικά την κορούλα μου, σήμερα που μας είπε ο γιατρός ότι το Σάββατο θα σκάσει μύτη η μπουμπούκα, έχω αρχίσει να αγχώνομαι...Ελπίζω όμως όλα να πάνε καλά...

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για την παρέα σας και τις συμβουλές σας...Σας εύχομαι όλες να είστε καλά! Οι εγκυούλες να φέρουν στον κόσμο υγιή μωράκια και με έναν πόνο, οι μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια τους κι εκείνες που προσπαθούν να αποκτήσουν σύντομα σποράκια στις κοιλίτσες τους...

Μέχρι την Παρασκευή θα τα λέμε...;) ;) Και μετά που θα γυρίσουμε σπίτι με την μπεμπούλα μας, θα σας κάνω πλήρη περιγραφή τοκετού...

Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

mpempoula μου με το καλό, καλή λευτεριά!

Ελπίζω να φέρεις στον κόσμο μια υγιέστατη μπεμπούλα, με όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο και πολλά πολλά χαμόγελα!

Η Παναγιά μαζί σου!

Μέχρι την Παρασκευή θα μας περιγράφεις τα συναισθήματα της αναμονής... :cheer:

μπραβο κοριτσαρα μου!!!!!!!!!με το καλο λοιπον και ολα θα πανε καλα!!!!!αντε τωρα θα περιμενουμε φωτο της κουκλιτσα σου!!!!!!φιλια!!!:kiss:

mpempoyla μου αντε με το καλο...!!!!

Ευχομαι να εχεις μια πανευκολη γεννα

και να κρατησεις αγκαλιτσα ολο καμαρι

μια υγιεστατη και πανεμορφη μπεμπουλα!!!

Θα περιμενουμε τα νεοτερα....;)

Μην αγχωνεσαι για τιποτα....ΟΛΑ θα πανε...SUPER!!!! :)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΕΝΝΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ.

Mpempoulα16 με το καλό γλυκιά μου !!!

σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις έναν πάρα πολύ φυσιολογικό και γρήγορο τοκετό.

και πάλι με το καλό !!!

Η ώρα η καλή κ με 1 πόνο! θα κάνετε πάσχα με τη μπεμπα! οσο για τη λεπτομερή περιγραφή του τοκετου που λες ότι θα μας κάνεις, μην παίρνεις κ όρκο! ο χρόνος σου θα ειναι περιορισμένος κ πολύτιμος κ θα θέλεις να την κρατας συναιχεια αγκαλιτσα την μπουμπουκα σου!όπως κ να χει όμως ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ! εγω γενναω τελος Ιουλη

ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΟ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΑΣ.....

ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΥΦΗ (ΜΕ Ε9 ΒΕΒΑΙΑ...).

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ 20 ΗΜΕΡΩΝ

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΑΡΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥ! ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ Ε? ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΠΟΠΑΚΙΑ ΜΑΣ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!:cheer:

ax mpempoila mou eftase i ora sou e??????po po./.ante arxise i antistrofi metrisi.....poli xairomai gia sena,,

sou eyxomai mesa apo tin kardia mou ola na sou pane kala...

na exeis to sabbato ena igiestato koritsaki stin aggalitsa sou..k na sou moiazei...:blush: :blush: :blush: xaxaxa

me ena pono k ola tha pane kala....:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ με το καλο να αντικρυσεις το μωρακι σου, ειδες που σου ελεγα μην ανυσηχεις για το αμνιακο υγρο; οταν ερχεται η ωρα που πρεπει ο γιατρος σε βαζει για γεννα, σου ευχομαι να εχεις ευκολη γεννα και με το καλο η μπεμπα σου να αντικρυσει την γλυκια της μανουλα πολλα φιλια

Με το καλο κουκλα:) :)

Μην αγχωνεσαι... μονο να ανυπομονεις να αγκαλιασεις το παιδακι σου:silly: :silly:

Να μας πεις και λεπτομερειες να περνουμε θαρρος οι επομενες...

με εναν πονο... φιλια!!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...

Teo Cool θέλω κι εγώ πλούσιο γαμπρό γαι την κόρη μου..Σε περιόδους κρίσης δεν είναι να κοιτάς μόνο εμφάνιση και εσωτερικό κόσμο..Θέλουμε και "λεφτά" αισθήματα....:laugh: :laugh: :laugh: Τί νόμιζες εσύ;;;Έτσι θα το δώσω το κοριτσάκι μου;;;;);) ΝΑ σου ζήσει ο γιόκας σου με το τρελό χαμόγελο και το πλούσιο μαλλί...Μας αρέσει..Θα τον έχουμε στα υπόψιν μας...

Bell να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη μέχρι το τέλοας και σε λίγους μήνες θα κρατάς κι εσύ το μωρουλινάκι σου στην αγκαλιά σου..Όμως, ο κόσμος να χαλάσει εγώ θα σας κάνω ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΗ περιγραφή του τοκετού..:P :P

Eleni83 εμείς τα λέμε συχνά..Η κορούλα μου θα είναι σαββατογεννημένη, οπότε θα πιάνουν και οι κατάρες της...:P :P Ας τολμήσει να τα βάλει κανείς μαζί της!Φιλιά στον μπουμπούκο σου!

Thouli μου είδες πώς πέρασε ο καιρός;;;έφτασε και η δική μου η ώρα...Τώρα, αν θα μου μοιάζει δεν ξέρω...Τα κοριτσια συνήθως μοιάζουν στους μπαμπαδες..Μόνο το χρώμα των ματιών μου θέλω να πάρει ρε...Να είναι πρασινομάτα μάγισσα όπως η μάνα της...:laugh: :laugh: Λες να μου κάνει τη χάρη;;;;:laugh: :laugh:

Csig επειδή κι εσένα πλησιάζει η ώρα σου, σου εύχομαι τα καλύτερα..Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου και με έναν πόνοοοοοοοοο...

Αχ κορίτσια μου συγγνώμη ποου δεν σας ευχαριστώ όλες μια μια ξεχωριστά...Μη μου θυμώσετε!

Φιλάκια!

:kiss: :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΝΝΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΔΕΙΣ. ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΖΕΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 20 ΗΜΕΡΕΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Γωγω μου να σου πανε ολα τελεια!

Μην αγχωνεσαι καθολου!

Ουτε που θα καταλαβεις πως θα περασουν οι μερες που επιτελους θα κρατησεις τη μπεμπουλα στην αγκαλια σου!

Με εναν πονο σου ευχομαι!

Ζησε το οσο πιο δυνατα μπορεις!!!

Φιλια...

Υ.Γ Κοιταξε να χαρεις αυτες τις τελευταιες μερες με τον αντρα σου ως ζευγαρι γιατι απο το Σαββατο θα ειστε πια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αντε κοπελα μου...ειδες που έφτασε κ η σειρά σου ??????????

ΟΥΑΟΥ !!!!!!!!!!!!! μακαρι να το ξαναπερνουσα κ εγω αυτό....

Σου ευχομαι ολόψυχα για τελεια γέννα, ολα καλα θα πανε κ το μονο που πρεπει να σκέφτεσαι ειναι Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ..!!!

Να μας πεις τα νεα...ανυπομονούμε....

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ......:kiss: :kiss: :):cheer:

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!

ΑΧΧΧΧ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Μ'ενα πόνο καρδούλα μου να γεννήσεις!

Εύχομαι να είστε πάντα γεροι και ευτυχισμένοι εσύ και η οικογένειά σου!

Περιμένουμε φωτο της μπουμπους σου!

δεν θελει να βγει τελικα η μπουμπου ε?με το καλο κοριτσακι μου και με εναν πονο!!!!θα σε εχουμε στο μυαλο μας ο σαββατο και θα κανουμε προσευχουλα να πονεσεις οσο το δυνατον λιγοτερο!!!!

Με το καλό μπεμπούλα και μ'ένα πόνο πραγματικά εύχομαι!! Να κρατήσεις το θαυματάκι σου στην αγκαλιά σου και να μας περιγράψεις την ευτυχία που θα νιώσεις!! Όλα να πάνε τέλεια..

AN K MOU TA EIPES AP'TO THL OFEILW NA SOU EYXH8W K APO EDW

AFOU EIDA TO POST..XAXAXA

SOURGELAKI MOU GLUKO EYXOMAI ME ENAN GLUKO PONO

NA FEREIS TO KORITSAKI SOU STH ZWH!!!!!!!!!

NA EINAI GEMATO YGEIA K EYTYXIA!!!!!!

8ELW K EGW PAARA POLU NA PAREI TIS OMORFES MATARES SOU:P :P :P

FILAKIA POLLA :kiss:

P.S.EPISIS APAITW NA ME EYXARISTHSEIS GI'AYTA POU SOU EFRAPSA

:woohoo: :laugh: :silly: XAXAXAXAXA(ASTIEYOMAI):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου πω , μην κοιτάς την φίλη μας την @_piripiri_που γέννησε σε 3 ώρες 🤣   Ξεκινουν οι συσπασεις , που θα ειναι συντονισμενες ανα 4 λεπτα και καταλαβαινεις οτι ξεκιναει ο τοκετος (συνηθως).. τοτε θα κανω το κλυσμα στο σπιτι.. 
    • Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις γιατρό στο τέλος... σε καταλαβαίνω απόλυτα 
    • Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...