Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πράγματι, σήμερα, 6/4, είναι τα γενέθλιά μου.

Κορίτσια κλείνω τα 34 και δεν με πειράζει καθόλου. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω 2 υπέροχα παιδάκια, έναν άντρα που με λατρεύει, και φίλους που με νοιάζονται.

Το πρωί με πήρε η μαμά μου τηλέφωνο απο την δουλειά της. Μου είπε "αχ, πονάω, θυμάμαι που πονούσα όταν σε γέννησα και πονάω", και χα χα χα τα γέλια. Αφασία η γυναίκα.

Και επειδή ως γνωστόν στα γενέθλια κάνεις και ευχές πριν σβήσεις τα κεράκια, εγώ θα ευχηθώ, να είναι οι οικογένειά μου πάντα υγειής και ευτυχισμένη, και μετά όλα τα όλα γίνονται.

Αντε φιλενάδες, να με χαίρεστε!!!

Δημοσίευση

hara μου ........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Να εισαι παντα καλα κι εσυ και ολη η οικογενεια σου!!!

Να εισαι γερη και δυνατη για τα παιδακια σου....

Να εισαι ευτυχισμενη με τον αντρουλη σου...

Να εισαι παντα ονειροπολα....

Κι εγω σου στελνω 1000 ευχες "λευκες".....που μπορεις εσυ να συμπληρωσεις.....με ο,τι επιθυμεις....;)

Δημοσίευση

Χαρά μουουουουου...

Χιλιόχρονη κορίτσι μου, ευχές μου γίνονται όλες σου οι επιθυμίες, τις οποίες να σε έχει ο Θεός γερή για να τις πραγματοποιήσεις!!!!

Να σε χαίρεται η οικογένειά σου κι εμείς, οι διαδικτυακές σου φίλες που σε αγαπάμε! :cheer:

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα Χαρα μου!!!!!!!!

να ζησεις, να τα εκατοστησεις, να 'σαι γερη, δυνατη και χαρουμενη και να χαιρεσαι την υπεροχη οικογενεια σου!!!!:cheer:

Clay μου, πολυχρονη κι εσυ κοπελα μου!! να 'σαι καλα κι ο,τι επιθυμεις!!!:kiss:

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο, ένεκα καθημερινής, νηστείας και τα συναφή. Και μόνο όμως που έχω το χαμόγελο των παιδιών μου, φτάνει και περισσεύει.

Clay, να τα εκατοστήσεις κούκλα μου και εσύ. Ποιά χρονολογία γεννήθηκες? Πές μου το '75 να σαλτάρω τελείως...!!!

Δημοσίευση

Αν και λιγάκι καθυστερημένα, χρόναι πολλά κι από μένα !! Ότι επιθυμείς να υλοποιηθεί από τα βάθη της καρδιάς μου! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου, να'στε πάντα γεροί και γεμάτοι υγεία και να σε χαίρονται κι αυτοί με την σειρά τους!!

Πολλά φιλάκια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...