Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΟΛΙΓΟΣΠΕΡΜΙΑ-ΑΣΘΕΝΟΣΠΕΡΜΙΑ ΜΕ ΚΙΝΙΤΙΚΟΤΗΤΑ 3,000,000(ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ).ΠΗΓΕ ΛΗΠΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΕΚ-ΑΠ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΛΙΓΟΟΟΟΟΟΟ.

ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η manoyla μας ειπε προσφατα οτι ειναι εγκυος φυσιολογικα μετα απο εξωσωματικη.

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου αγαπη μου!Να της ζησουνε τα μωρακια της της φιλης σου!!!!!Ειναι δυσκολο να μεγαλωνει δυδυμακια αλλα ειναι και διπλη χαρα!:woohoo:

Γι αυτο που ρωτας αν μενουνε εγκυες μετα απο εξωσωματικη,ναι,υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις οταν ομως ο αντρας δεν εχει προβλημα.Στην περιπτωση της φιλης σου πως θα επιτευχθει εγκυμοσυνη φυσιολογικα,εφοσον υπαρχει προβλημα στο σπερμα?Αυτο μπορει να συμβει μονο εαν βελτιωθει η κινητικοτητα και η ποιοτητα του σπερματος!Η γιατρος σωστα τα ειπε,δεν χρειαζεται αντισυλληψη!

Δημοσίευση

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΝΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ.ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χαχα εγω γενικα δεν ημουν υπερ αυτου θεωρουσα οτι καποιος που θα με προσεγγιζε ετσι δε θα ειχε κανεναν αλλον σκοπο περα απ τον προφανη 😅 κι ομως δεν ειναι ετσι εχω παραδειγματα γυρω μου κι εδω διαβαζω κι αλλα. Οποτε πλεον το πιστευω οτι ακομα κι ετσι απ το πουθενα μπορει να αλλαξει η ζωη σου. Οποτε καμια γυναικα δεν πρεπει να νιωθει απελπισμενη.
    • Στην αρχή έτσι είναι δεν θα το νιώθεις τόσο συχνά μη αγχώνεσαι όσο περνάνε οι εβδομάδες μετά θα λες φτάνει 😂
    • Είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου αλλα και στην πρώτη νωρίς το ένιωσα 15 16 εβδομάδων 
    • @Zaxaroulamak @Elli13 τι γίνεται κορίτσια;; Βλέπω οι εφαρμογές γνωριμιών δίνουν και παίρνουν.. 🤣🤣🤣🤣 @Elli13 κορίτσι μαζί είμαστε.. και στη γνωριμία και στην προσπάθεια παιδιού.. μόνο που στη δίκη μας περίπτωση υπήρχε πρόβλημα γι' αυτό και δεν έχει έρθει παιδάκι ακόμη.. δυστυχώς... 😢
    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...