Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βρε κοριτσια το ιδιο ακριβως σκεφτομουν και εγω σημερα.......καποια κοπελα ειχε γραψει στο θεμα που ειχε ανοιξει η τζουλιανα οτι εχουν τον ιδιο γιατρο και οτι θα τον επαιρνε τηλ να ρωτησει.....αλλα τιποτα!!!!!!

Δημοσίευση

Maraki85 εδώ είμαι ακόμα εγώ...Η μπεμπούλα μου μάλλον δε θέλει να με απομακρύνει από την παρεούλα σας...:laugh: :laugh: Αλλά βρε κορίτσια κι εγώ σκεφτόμουν τη Julianna..Δεν έχει μπει να μας πει τα νέα της..Ελπίζω όλα να είναι καλά και απλώς ο μπεμπούλης της να της απορροφά όλο το χρόνο...:P :P

Φιλιά!

Δημοσίευση

Που εισαι julianna...????:blink:

Στειλε ενα σημαδι μονο....

Μπες και πες...."γεια... ο γιος με απορροφα..."

και εμεις θα περιμενουμε να παει φανταρος να σε αφησει λιγο

ησυχη....:P να σε εχουμε κι εμεις.....

Απλα να μην ανησυχουμε....!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου!!!!!!!!!εδω ειμαι!!!γεννησα το Σαββατο 28-03!!!βγηκα την πρωταπριλιά και τωρα βρήκα χρονο να μπω!!Θα γραψω και αναλογο πόστ να σας πω την εμπειρία μου!!!

Ευχαριστω ρε κοριτσια μου που με σκέφτεστε!!Να ειστε ολες καλα!!

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου περιμενουμε αναλυτικη περιγραφη και φωτο του "παριζακιου" σου....:P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλως ηρθες και παλι!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να σου ζησει ο παιδαρας!!! Θα ερθω και στο αλλο θεμα για ευχες...:silly: :P :laugh:

Δημοσίευση

ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ :woohoo: :woohoo: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...