Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποσες μερες απο τον 10ο μπορω να παρω πριν γεννησω

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Εχω ΠΗΤ 07/04, στην τελευταια μου επισκεψη στο γιατρο ειδαμε οτι ο πλακουντας ειναι σε σταδιο γηρανσης 3 - 9ου μηνα - το αμνιακο υγρο εχει μειωθει και ο ομφαλιος λωρος τρεφει κανονικα το παιδι. Εχουμε βαλει στοιχημα με τον αντρα μου οτι θα φαμε μαγειριτσα στο "Μητερα" και για σουβλα θα βαλουμε την πριγκηπέσσα !!! :laugh: :laugh: :laugh:

Συνηθως ποσες μερες απο τον 10ο μπορεις να παρεις πριν πας για πρόκληση, εχετε ακουσει κάτι? δεν ρωτησα ακομα το γιατρο γιατι θα τον παρω τηλ την τριτη για ραντεβου ετσι και αλλιως

Σημειωτέο οτι και γω 10μηνιτικη ειμαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα :woohoo: ... τι σας φταίει η πριγκιπέσσα? Θα σας φέρω εγώ στο ΜΗΤΕΡΑ αρνάκι στη σούβλα μοσχομυριστό μοσχομυριστό (μπλιαχ... το απεχθάνομαι, αλλά τα λέω έτσι μπας και γλιτώσει η μπουμπού :S )

Συνήθως με το που συμπληρωθεί και ο 9ος μέσα στις επόμενες 2 μέρες γίνεται η πρόκληση. Δεν τα κρατάνε παραπάνω οι γιατροί, σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που περιμένουν, και στις οποίες η παρακολούθηση είναι καθημερινή.

Έχω διαβάσει (κάπου στο ιντερνετ, δε θυμάμαι που, και το τονίζω για να μην έχουμε κι άλλα παρατράγουδα) ότι ο τοκετός μπορεί να λάβει μέρος μέχρι και την 42 εβδομάδα κύησης.

Με το καλό frapedia μου να φέρεις στον κόσμο την κορούλα σου, στην ώρα της, και να περάσετε ένα Πάσχα σούπερ! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...