Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑ

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ...Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΛΥ 20ΓΡ ΝΑ ΒΓΑΛΩ:( ...ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 2 1/2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΠΙΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ.Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.ΟΜΩΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΓΑΛΑ:unsure: ?Η ΜΙΚΡΗ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ!...ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ...:S

Δημοσίευση

μεχρι καιμια ωρα μπορεις να το αφησεις το γαλα .ΑΠΑΛ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΙς ΚΑΙ ΔΝΕ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .εΠΙΣΗς ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙς ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΒΑΛΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ.Αμα θελεις μπορεις να το εχεις καιμεσα σε αυτη τη συσκευη γαι αν διατηρετε ζεστο , απλα το καλοκαιρι μην το αφηνεις πολυ γιατι χαλαει το γαλα με τη ζεστη

Δημοσίευση

γεια σου και απο εμενα falassarna εμεις ηπιαμε ξενο γαλα απο την αρχη ξεκινησαμε με μικρες ποσοτητες και σταδιακα τις ανεβαζαμε αν της φτιαξεις μεγαλυτερη ποσοτητα γαλα απο αυτο που πινει συνηθως θα το πιει ολο? εγω τον σηκωνα να ρευτει και μετα του το συνεχιζα καποια στιγμη ομως που τον επιασε το σταμαχι του μας ειπαν να του δινουμε συχνα και μικρα γευματα επινε ανα 2ωρο μεχρι που αναρωσε και ξαναεπανηλθε στα φυσιολογικα μπορεις να κανεις και αυτο μικρα και συχνα γευματα αν και πιστευω οτι με μεγαλυτερη ποσοτητα γαλα θα σου πιει παραπανω και θα χορταινει(ελπιζω να σε βοηθησα)

Δημοσίευση

Πιστεύω οτι δεν είναι εφικτό να βάλεις πρόγραμμα σε νεογέννητο, αν πεινάει πιο νωρίς απο 2-3 ώρες να το ταίζεις πιο νωρίς, ξέρει αυτό πόσο πεινάει..

Εμένα μου είπε ο παιδίατρος να τρώει όσο θέλει και όσο συχνά θέλει (τα μισά γεύματα είναι με ξένο γάλα εμάς), είναι 2 μηνών η δικιά μου και μπορεί την μια μέρα να φάει 5-6 φορές γεύματα των 60-90 ml και άλλες μέρες που τρώει απίστευτα! Δηλ 4-5 γεύματα απο 100-180ml.

Το γάλα το αφήνω 1 ώρα εκτός ψυγείου και αν δεν το φάει πέταμα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...