Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

euapap ευχαριστώ που ρωτάς!

Καλύτερα είναι ευτυχώς!

Σχεδόν σταμάτησε η παλινδρόμηση.Σταματήσαμε και το σιρόπι εδώ και 2 μέρες και όλα μια χαρά μέχρι στιγμής.

Αυξήθηκαν οι στερεες τροφές και αυτό παίζει ρόλο σίγουρα.χχ

• Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

euapap ευχαριστώ που ρωτάς!

Καλύτερα είναι ευτυχώς!

Σχεδόν σταμάτησε η παλινδρόμηση.Σταματήσαμε και το σιρόπι εδώ και 2 μέρες και όλα μια χαρά μέχρι στιγμής.

Αυξήθηκαν οι στερεες τροφές και αυτό παίζει ρόλο σίγουρα.χχ

• 2 years later...
Δημοσίευση

κοριτσια και μενα ο μπεμπης μου εχει παλινδρομηση σχεδον απο τον 1ο μηνα... εκανε γουλιες μετα απο καθε γευμα, και μετικες φορες και εμετους...μας εσωσε το αντιαναγωγικο της Almiron και απο τοτε που το ξεκινησαμε δεν εχει ξανακανει γουλιες!!! βεβαια μαλλονα ναεβαινει το γαλα μερικες φορες, γιατι μας κανει οισοφαγιτιδα! να φανταστειτε οτι εμενα το επαθε με το μητρικο γαλα, και βεβαια μετα σταδιακα με το almiron το δικο μου τελείωσε!! ο μπεμπακος ειναι τωρα σχεδον 3 μηνων και εχουμε και εμεις συχνα επεισοδια οισοφαγιτιδας, και περνουμε το σιροπακι!!!! Αντριαννα μου και εγω ελπίζω να περασει γιατι με διαλυει η κατασταση με την οισοφαγιτιδα!!! ταλαιπωριεται το μωρο ταλαιπωριεται και η μαμα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...