Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυγουστιατικες μελλουσες μαμαδες!!..κ οχι μονο!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Marimari μου αντε αυριο ειναι η μεγαλη μερα με το καλο κοριτσακι μου ολα να πανε καλα και να κρατας τον μπεμπη σου αγκαλιτσα και να χαζεψεις με την ομορφια του γιατι με τετοια μαμα κουκλι θα βγει!! φιλακια πολλα θα σε σκεφτομαι, οσο για τις φωτο εμας στο μητερα σου φερνουν ενα χαρτι αμα θες φωτο το συμπηρωνεις και το δινεις στην προισταμενη αν οχι δεν βγαζουν, στο ιασω εχουν αλλο συστημα φαινεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα !!

Οι μέρες πλησιάζουν & ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι πρόκειται να συμβεί... από στιγμή σε στιγμή θα μπορεί να έρθει η ώρα..

Τελικά που έχετε ανοίξει νέο θέμα οι πλέον Αυγουστομαμάδες??

Εγώ θα βάλω τον άντρα μου να μπει να σας γράψει όταν έρθει η ώρα!!

ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΝΤΕ!!!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!!ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣ!!!!ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΗΝΟ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠ ΑΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥΚΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΓΡΑΦΗΜΑ!!!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ !!!!ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!!!ΣΕ ΦΙΛΩ!!!

δεν εχουμε ανοιξει ακομα μαντω περιμενουμε να γεννησει και η τελευταια αυγουστομαμα γιατι δεν θα αφησουμε καμια μονη της θα ειμαστε εδω ως το τελος σαν μια γροθια χαχα!!!!

Marimari tis kaliteres euxes k apo mena. H wra i kali k me ena gero nini!!!!

Ante se liges ebdomades tha kanoume neo thema exontas aferesei apo ton titlo tin lexi mellouses k tha eimaste sketo Augoustiatikes mamades me ta iperoxa Augoustiatika morakia mas!!!

Γέννησα 2 μωράκια με διαφορά 15 μηνών. Ο ίδιος γιατρός στην πρώτη δεν με έστειλε σε καρδιοτοκογράφο στη δεύτερη πήγα 3 φορές. Και στις 2 όμως με κοιταξε από κάτω όταν όμως πέρασα τις πρώτες 15 μέρες του μήνα μου για να δει που βρισκόμαστε.

Για να δούμε ποια θα είναι η τελευταία?? :laugh: :laugh:

Εμένα στον καρδιοτακογράφο με έχει βάλει 3 φορές συνολικά από την 34 εβδομάδα & μετά & το χέρι το ίδιο 3 φορές!!

Μία κοπέλα που ήταν πριν από εμένα 'ηταν 28 εβδομάδων & την βάζει καιρό γιατί έχει δίδυμα..

Ο κάθε γιατρός τα δικά του!!

Εμένα μου είπε να κόψω το μαγνήσιο απ'ότι κατάλαβα για να αρχίσουν οι συσπάσεις.. Μια χαρά είχα βοολευτεί..από τότε που μου είχε πει να το κάνω 3/ημέρα δεν είχα σχεδόν καθόλου. Θα το μειώσω σταδιακά μπας & προλάβω να φτάσω 38 weeks.. Γιατί μου είπε ότι λόγω τραχήλου κτλ αν δεν έπαιρνα υtrogestan-μαγνήσιο +ξεκούραση θα είχα γεννήσει προ πολλού..

folympia έγραψε:

Ego apofeugo na bgeno foto tous teleutaious mines...wraia i koilitsa (terastia) alla den fouskosame mono ekei....!!! Pantos exei poli plaka, tous teleutaious 2 mines exo pristei genika...k sta moutra, mexri k i miti mou exei pristei!!!:S :S :S :S Ta matia mou otan gelao kleinoun entelos:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Haroulini - Natali ipomoni ligous mines akomi k tha deite ton eauto sas...opoia foto mas k an deite pali tha anipominite na deite k tin diki sas katalixi!!!!:P :P :P :P :P :P :P

Pantos koritsia emena exei arxisei na mou leipei to psaximo k ta psonia pou kaname gia ton mikrouli. Edo k 2 mines ta exoume teleiosei ola k apla perimenoume....ti wraia pou itan:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: latrevo ta vrefika-paidika katastimata!!! Afou pleon den koitao tis vitrines me ginaikia rouxa para mono paidika!!!!

Tin Deutera piga ston giatro mou episkepsi...o bebis mas einai psila akoma. Ton rotisa an prepei na perpatao gia na katevei k gelouse..... "Oxi kale den katevenoun etsi ta paidia, den einai thema varititas. An itan na katevenoun etsi eukola tote oles tha gennousan fisiologika k xoris kanena zori. Otan thelisei na katevei tha to kanei apo monos tou." auti itan i apantisi tou.:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Aaaaaaa k kati pou ithela na rotiso... Sas esteile esas o giatros sas na kanete kardiotokografima tora tis teleutaies ebdomades prin gennisete??? H kouniada mou mou to eipe xtes pos otan eixe mpei sto mina tis mexri na gennisei i giatros tis tin estelne sinexeia gia kardiotografima!!!!!

Emena oute gia kardiotokografima mou milise alla oute k xeri mou evale opos diavasa apo sas!!!:side: :side: :side:

Filakia polla :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

εγω εκανα 2 αλλα επειδη ειχα πονακια και με στειλε ο γιατρος μηπως και ειναι συσπασεις..οχι απο μονος του..α! την μια ητανε που ειχα αιμα 2 εβδομαδες πριν και μια την εβδομαδα που γεννησα μηπως και αλλα δεν ητανε...

τι συνεχεια εκανε η κουνιαδα σου?γιατι ειχε προβλημα?????

εγω νομιζω εκανεις οταν εχεις υποψια για συσπασεις και να δεις κα ιτο μωρο πως παει..

ο καρδιοτακογραφος δειχνει τις συσπασεις της μητρας και απο κατω τους χτυπους του μωρου...

χερι μου εβαλε η μαια εκει την πρωτη φορα που πηγα κα ιο γιατρος την τελευται εβδομαδα...ασχημο πραγμα να και μετα με την επισκληριδιο στη νγεννα δεν καταλαβαινα τιποτα που ψαχουλευανε....

μαριμαρακι ολα καλα θα πανε και αυρι οθα εχειςκ αι εσυ νινακι!!!!! τι ωραια!!!!!!!!!! με το καλο!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ1!!!!!!!!

Helooo!! :)

Μαριμαρι μου με ενα πονο σου ευχομαι και ενα υγιεστατο μωρακι!

Κοριτσακια μου δεν την παλευω αλλο δεν κρατιεμαι...σημερα νομιζω ενοιωσα πραγματικες συσπασεις...ραντεβου με το γιατρο εχουμε την Παρασκευη... :)

folympia μου εμενα δε με εχει στειλει στον καρδιοτοκογραφο ουτε χερι εχω φαι αν και ειμαι 38 εβδομαδων!!

Αυτα σας φιλω ΟΛΕΣ!! :kiss::kiss:

Καλησπερα και στις αυγουστομανουλεεεες(κ οχι μονο!!)

Νομιζω πως ειμαι η "αρχηγος" στο θεμα καρδιοτοκογραφος και "χερι"!!!!!!!!!!

Σημερα εκανα τον εκτο μου και "εφαγα" το πεμπτο μου!!!!!!!!!! :P :laugh:

Να'ναι καλα η γιατρος μου που με "περιποιειται!!!Δε μαφηνει παραπονεμενη!!!!

Η αληθεια ειναι πως η μπεμπα απο την αρχη (αν θυμαμαι καλα) του ογδοου ειχε τον λωρο-κολιε!Επισης εγω ειχα συσπασεις!Ετσι ειναι ο καλυτερος τροπος για να τα ελεγχουν κ να τα παρακολουθουν αυτα!!!

Αχχχχ το Μαρακι μας θα γεννησει!!!!!!!!!1

Ειμαι σιγουρη πως εκεινη θα λεει τωρα "Οχι...Δε θα γεννησω ακομα...Σε...Ταδε ωρες!!!!"

Τωρα θα ειναι στο γιατρουλη της!

Κι εγω πηγα το πρωι και ειμαστε σε καλο δρομο!!!!Ολα οπως πρεπει..Οχι πολυ ψηλα...Ο τραχηλος θελει λιγακι δουλεια αλλα η μητρα κανει καλες συσπασουλες!!!

Τοσο καιρο λειτουργει η καημενη!!!!Θα κλαταρει στο τελος!!! :P

Μαντω...Κι εγω οπως ειπα πιο πανω ημουν φουλ στις συσπασεις μεχρι το τελος του ογδοου!!Πρεπαρ(η γιουτοπαρ) κ μαγνησιο!Με το που μπηκα στο μηνα μου τα εκοψα και τωρα?????Χαλαραααααααααα!!! αυτες τις μερες μονο αρχισαν καποιες (σχετικα) συντονισμενες συσπασεις!

EEEEEEEbinakiiiii!!!!!!

τι κανεις?????

κερνα κανα τσιζκεικ καλεεεεεε!

Ακου να τρελαθεις!!!

<Σημερα ημουν-παλι- στο Γαληνο!!!

οπως τελειωσα κ περπατουσα στο διαδρομο για το ασανσερ...

Ανοιγει η πορτα και ειναι μια μαια με ενα φρεσκο αγορακι αγκαλια!!!!

το πηγαινε για το 1ο μπανακι!!!!

παρα λιγο να απλωσω τα χερια να το παρω!!!!!!!!!!χεχεεχεχεεχεχ

εμεινα παγωτο!!!!!!!!!!

σε λιγες μερες......θα ειναι τα φρεσκα κοριτσακια μας σε εκεινο το διαδρομο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ, ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ !!!!ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΜΠΗΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΣΥΖΥΞ!!!!!ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΑΛΗΝΟ!!!!!ΧΙΧΙΧΙ!!!:kiss:

ΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΧΕΙ !!!!!ΔΥΟ ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ!!!!ΚΑΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ!!!!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ!!!:P

Κοριτσακια μου τι κανετε???

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟ ΛΕΝΑΚΙ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ MARIMARI ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ !!!!!!!!

Αχχχχχ βρε Αναστασακι με αυτο το τσιζκεικ. Τι μου το θυμησες και πεθαινω?. Θα ξυπνησω τον αντρα μου να παει να μου φερει κανενα Haagen Dazs τσιζκεικ φραουλα ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ.

Ζουζουνιτσα μου τι κανεις? Μεγαλωνει η κοιλιτσα ε

Εγω ειμαι καλα. Πγα εχθες για υπερηχο και καρδιοτοκογραφο (ευτυχως το χερι το εχω γλιτωσει προς το παρων)ολα ειναι πολυ καλα απλα η κορουλα μου εχει αρχισε και μεγαλωνει μαλλον παρα πολυ γιατι εχθες την υπολογισε 3350. Δηλαδη σε 2 εβδομαδες τι θα γεννήσω? Αρνακι του γαλακτος?

Εκανα και ενα ακομα μαθημα με τη μαια για αναπνοες και εξωθησεις και ειμαι ηρεμη και χαμογελαστη και κααααααθομαι. Το μονο κακο ειναι οτι πλεον απο το σωμα μου εξαφανιστηκαν αυτα που λεμε αστραγαλοι και τη θεση τους πηραν δυο νεροκολοκυθες. Εξαισιο θεαμα!!!!!!!!

Dallaki μου καθε φορα που βλεπω τη φωτο του μπομπιρα θελω να φιλησω αυτα τα φοβερα μπουτακια!!!!!!!! Καντο εσυ για εμενα παρακαλω πολυ

Τομα μου, Unique μου, mariandaki και maadojohnaki και οσες ακομα μειναμε (καλε ποσες ειμαστε ακομα?)φιλακια πολλα στις κοιλιτσες σας

Κορίτσια μου

αύριο πρωί, μπαίνουμε Ιασώ

να γεννήσουμε τον μπεμπούλη μας!!!

Επέστρεψα από τον γιατρό και όόόόλα είναι

μιαααααα χαρά!

Υπολογίζει 3.700kg να βγει ο σποράκος(;)

.....θα με... kseskisei!!! Είναι υγειέστατος

και ζωηρούλης..... Μάλλον χάρηκε κ αυτός που θα βρεθούμε

αύριο ...οικογενειακώς!!! Μαμά & μπαμπάς

τον αναμένουμε......! Εύχομαι μονάχα να ΜΗΝ ταλαιπωρηθεί

ο μικρούλης μου! Ας πονέσω , ας κάνω 20 ώρες,

αρκεί να ΜΗΝ κουραστεί το μωρό μου.....

Θα περάσουμε super αύριο.... Έχουμε σκεφτεί

διάφορα, με το αγοράκι μου, να κάνουμε

στην αίθουσα ωδινών μέχρι να περάσουν ...οι ώρες!

Φαντάζομαι θα έχει πολύ πλάκα.... Ανυπομονώ!

Τώρα ετοιμάζω τελευταία πραγματάκια

στο σπίτι για να είναι οkey

την Δευτέρα που θα επιστρέψουμε...

με την βοήθεια της Παναγίας!

Ζουζουνίτσα είχες δίκιο...! Κατέβηκε ο μπέμπης

και είναι σε θέση ...μάχης! Αυτό το ...βάρος χαμηλά,

που λέγαμε;!;

Anastacia μου, Αnna μου, Folympia, Natali, Unique, Toma μου, Madojohn,

Ζouzounitsa........

σας ευχαριστώ για τις ευχούλες σας

και ...θα αναμένουμε και τα δικά σας ΓΕΡΑ εμβρυάκια

να έρθουν στην ζωή!!!!!!!!!!!!

Είναι ΤΕΛΕΙΟ να ζεις τις λίγες ωρίτσες που έμειναν

πριν αγκαλιάσεις το παιδάκι σου!

Νιώθω γεμάτη πρωτόγνωρα συναισθήματα.....

.....(σκέψου αύριο τι θα νιώθω, χαχαχα)!

Dalia μου, ΜariaIoanna, mariandaki, Veni μου,

σας ευχαριστώ και εσάς τις ήδη μανούλες

για τις ευχές σας! Σε λίγο θα είμαι και εγώ ...ΜΑΜΑ!!!

Τι ωραία.......... Να μου φιλήσετε τα παιδάκια σας.....!!!

Είμαστε φοβερές οι « Αυγουστομαμάδες

και όχι μόνο »!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑ ΜΑΡΙ ΜΟΥ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ!!!!! Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!!ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...