Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε; Καλως ηρθατε τα νεα κοριτσια στην ομαδα μας. Οι εγκυουλες τι κανουν; Κοριτσια μου μην απογοητευστε @Ngsofia @Savina_5. Ψηλα το κεφαλι! Θα ειμαστε ολες μαζι τον Σεπτεμβρη. Εγω πηγα χθες στον καινουργιο γιατρο και θα μεινω εκει βλεπω. Δεν θα κανω αλλο ραντεβου με αλλον. Μου ειπε πραγματα που δεν τα εχω ξανακανουσει κι μου φανηκαν λογικα. Εχει εμπειρια και γνωσεις! Ειπαμε θα προχωρησουμε απο Σεπτεμβρη. Μου εδωσε αλλο πρωτοκολλο. Παλι καλα οι ενεσεις γοναδοτροπινων μενουν οι ιδιες. 2 πραγματα εχω να παρω ακομα. Ανακουφιστηκα. Τον εμπιστευτηκα.
    • Κορίτσι μου Εμένα έκανε καθημερινά κακακια και τώρα από χθες δεν έχει κάνει τίποτα,  δε ξέρω και γω να ανησυχήσω ή όχι, κάθε τρεις και λίγο την κοιτάζω μήπως έκανε αλλά τίποτα ακόμα 
    • Αχ βρε ζόρικη η μικρούλα, δοκίμαζε να ναι καλά ταισμενο πριν βγείτε έξω,  εμένα έξω συνήθως κοιμάται,  ξυπνάει τρώει κάθεται λίγο και μετά ύπνο ξανά, όταν επιστρέφουμε σπίτι μέχρι να την αλλάξω και να την ετοιμάσω για ύπνο αυτή ξεξυπναει, ξέρεις τι κάνω; ξαπλωνουμε μαζί στο διπλό κρεβάτι αν είναι ώρα να φάει την ταΐζω ειδάλλως με χαιδεματα κλπ την παίρνει ο ύπνος, περιμένω κάποια ώρα να κοιμάται βαριά και μετά την βάζω στο λικνο 
    • Κορίτσια κι εγώ τα πρωινά μόλις φεύγει ο μπαμπάς και ξεξυπνησει και η μικρή την παιρνω δίπλα, κάποιες φορές κοιμάται καποιες όχι και αναγκαστικά σηκωνομαστε χαχα Εμένα τα πρωινά αργεί πολύ να κάνει ύπνο και την πιάνει γκρινιτσα μέχρι που κάποιος στιγμή μπορεί να γυρίσω το βλέμμα μου και να έχει κοιμηθεί Γενικά είναι στη φάση που θέλει συνέχεια σημασία η γλυκούλα 
    • Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια μου , ωχ @ΜαρίαΔημήτρης κοριτσι μου ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσει πολύ,  πωπω θα ναι πολυ ζορικα να μην μπορεις να ανταπεξέλθεις όπως θέλεις  μακάρι να συνέλθει γρήγορα το σώμα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...