Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Ακουστε τι έγινε σημερα κ θέλω να μου πείτε τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου. Αφησα τον μιρκό στην πεθερά μου ώστε να μπορέσω να κάνω δουλειές(ετοιμαζόμαστε για το πάρτυ γενεθλίων μας το Σάββατο αν κ τα γενέθλιά μας ήταν την Πρωταπριλιά!!! :) ) Μπαίνοντας λοιπόν στο σπίτι της κ ενώ περίμενα να το δω να λάμπει μιας κ το ήξερε ότι 8α της τον πήγαινα, βλέπω το πάτωμα σε άθλια κατάσταση..και όχι μονο αυτό!!γενικώς δεν ήταν κ το πιο καθαρο σπίτι που έχω δει!Εγω προσωπικά σιχαίνομαι όποτε πάω σπίτι της κ ας μην είμαι η προσωποποίηση της τάξης και της καθαριότητας! Βγαίνοντς λοιπόν από το σπίτι βλέπω τον μικρό να μπουσουλάει..στο βρώμικο πάτωμα!!!!! Το μόνο που της είπα είναι να του πλένει τα χέρια συχνα...το μετάνιωσα που τον άφησα εκει...μίλάμε για ένα πατωμα..αηδια!!!

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

χαχαχαχχαχαχα:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Βλεπω το μικρο τιγκα στα αντισωματα!!!

Η δικη μου ειναι το αντιθετο..μιλαμε για πολυ καθαριοτητα..αλλα οταν βγαζαμε δοντακια..επινε νερο..κ εδινε κ στο μικρο να πιει απ το ιδιο ποτηρι..για να ακουσουμε τα δοντακια να χτυπανε στο γυαλι καθως πινει!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Γενικα εγω δεν τον αφηνα παντως!

για να δουμε κιεμεις ομως τι θα κανουμε σαν πεθερες!!

Δημοσίευση

χαλαρωσε το μωρο εχει χρονισει και πρεπει να ερθει σε επαφη καιμε τα μικροβια .Δηλαδη τι ειχε το πατωμα ; χωματα , σκουπιδακια σκονη λεκεδες απο φαγητα; Αγαπη μου δεν μπορουε να κλεινουμε τα παιδια μας σε χωρους μεσα στη φορμολη βεβαια πρεπει να προσεχουμε και τους κανονες υγειινης .Πολυ καλα της ειπες να του πλυνει τα χερακια και να σου πω καικατι αφου αναγκαστικα τον αφησες δεν μπορουσες να της πεις οτι το σπιτι συ ειναι βρομικο. Θα μπορουσες ομως διακριτικα αντης την πεις αλλιω; :καλε μητερα μπορειτε να το κρατησετε βλεπω εχετε ενα σωρο δουλειες να μαζεψετε να καθαρισετε να σφουγγαρισετε !Με το γαντι να τη την ελεγες αλλα και παλι φιλεναδα ειναι σπιτι της και αμ αυτη θελει να το εχει ετσι τι να πουμε ; αν ανησυχεις για την υγεια του παιδιου (προσοχη δεν πρεπει αν πιανει ωμα κρεατα η χωρους και πραγματα που μπορει να εχιε ακουμπησει κρεατα) μην το ξαναφησεις .

Δημοσίευση

Που εισαι συ ? Χαθηκες ....

Χρονια πολλά για τον μικρουλη σου ! Απιστευτο ποσο γρήγορα περνάει ο καιρος :)

Κοιτα , θα με ενοχλουσε λιγο γιατι μιας και ξερει οτι θα παει το μικρο θα επρεπε να μαζέψει λιγο . Απο την αλλη η μικρή μου εχει φαει χωματα απο την γλάστρα οποτε ... :P

Δεν ξερω τους λογους που η πεθερά σου ειχε ακατάστατο το σπιτι της παντως γενικά δεν θα δινα και πολυ σημασία ..αντε το πολυ πολυ να της πεταγα καμια μπηχτή :woohoo:

Δημοσίευση

Πολύχρονος ο μικρούλης σου tirogaridaki!

Για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τις Βανια και LaLa..

Εκτός πια αν είχε σκοτώσει κατσαρίδα στο πάτωμα και δεν την είχε μαζέψει (έχει γίνει και αυτό ... ναι ναι...) :ohmy:

Δημοσίευση

Ειχε βρωμιές...ποιος ξέρει τι!! πιφ! Δεν ειμαι πολυ αυστηρή δε θέματα καθαριότητας, μη νομίζεις! Να φανταστείς οτι στο σπίτι μας σφουγγαρίζουμε 2-3 φορες τη βδομάδα μπορεί κ λιγότερο ..αλλά ποτέ δεν είναι έτσι το πάτωμά μας! Εχει φάει κ μπισκοτάκια που έχει αφήσει κάτω στο πάτωμα απο πριν..:))) εντάξει εχουμε πάρει τα αντισώματά μας σίγουρα ,αλλά εκεί είναι...τι να πω..έχω μπει στο μπάνιο της μετά από υποτιθέμενη καθαριότητα(είχε πει ότι είχε λάμψει το σπίτι!!) και αηδίασα!!Τα ντουλάπια μαυρα και αηδιαστικά!!Αφου αν τα ανοιξεις 8α δεις οδοντόνβουρτσες σε κατασταση σύψης!!!

Δημοσίευση

τιρογαριδακι μου χρονια πολλα για το νινι σου!!!για να εχεις φτασει στο σημειο να λες οτι σιχενεσαι σπιτι της σημενει οτι δεν θα ειναι ενα απλως ακαταστατο ή απλα ελαχιστα βρωμικο.. εγω γενικα εχω ενα θεμα με την καθαριοτητα!!!! μην το ξαναπας το παιδι. ειπαμε,να αποκτησει αντισωματα αλλα για να σιχενεσαι,δεν θα ειναι λιγες βρωμιτσες. εδω στο πιο καθαρο σπιτι αν πας,λιγη βρωμια που δεν φαινεαι θα την εχει....οποτε και σε καθαρο σπιτι μια χαρα αντισωματα θα αποκτησει!! μην το ξαναπας το παιδι εκει...και αν παρεξηγηθει να της το πεις στα ισα.οταν μιλας για το παιδι σου δεν εχει γλυκες και ωραιους τροπους...

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Ειχε βρωμιές...ποιος ξέρει τι!! πιφ! Δεν ειμαι πολυ αυστηρή δε θέματα καθαριότητας, μη νομίζεις! Να φανταστείς οτι στο σπίτι μας σφουγγαρίζουμε 2-3 φορες τη βδομάδα μπορεί κ λιγότερο ..αλλά ποτέ δεν είναι έτσι το πάτωμά μας! Εχει φάει κ μπισκοτάκια που έχει αφήσει κάτω στο πάτωμα απο πριν..:))) εντάξει εχουμε πάρει τα αντισώματά μας σίγουρα ,αλλά εκεί είναι...τι να πω..έχω μπει στο μπάνιο της μετά από υποτιθέμενη καθαριότητα(είχε πει ότι είχε λάμψει το σπίτι!!) και αηδίασα!!Τα ντουλάπια μαυρα και αηδιαστικά!!Αφου αν τα ανοιξεις 8α δεις οδοντόνβουρτσες σε κατασταση σύψης!!!
αν ειναι ετσι μην το ξαναφησεις ενταξει αν ειναι ετσι πηγαινε το και σε δημοσιο ουροτηριο καλα ρε γαμωτο το εγγονι της περιμενει ηθελα να ηξερα δεν τη νοιαζει ; αστο κοριτσακι μου μην ξαναφησεις το παιδακι σου και κολλησει και τιποτα , μωρο ειναι ποσο θα το προσεξει και αν βαλει κατι στο στομα του αφου ειναι ετσι η κατασταση μην παθει και στοματιτιδα .Μαζι σου περνε το μαζι σου και οταν θελεις να στο κρταησει να ερχετε στο σπιτι σου και σαν δικαιολογια θα λες οτι ειναι ο χωρος του και εχει τα πραγματα του .
Δημοσίευση

Toυλαχιστον δεν θα εχει απαιτηση ποτε απο σενα να ειναι το σπιτι σου μονιμως στην εντελεια,οπως κανουνε πολλες πεθερες που εχουνε αυτο το βλεμα "ντεντεκτιβ" με το που θα μπουνε στο σπιτι της νυφης τους για να επεξεργαστουνε αν ειναι καθαρο:)

Συγνωμη happy mom μ'αρεσει που το λες χωρις προβλημα που η πεθερα σου εδινε στο μωρο να πιει απο το ιδιο ποτηρι.Εγω αν το εβλεπα αυτο θα μου ερχοτανε εγκεφαλικο.Σε βρισκω πολυ προχωρημενη:):)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια!! ΜικρουλαΧρητστος, ετσι ακριβώς είναι...σιγουρα δεν μπορεις να διατηρείς το σπίτι πάντα στην τρίχα, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ.Φριντίζω όμως μόλις διαπιστώσω ότι το πάτωμα για παράδειγμα δεν είναι πια τόσο καθαρό δεν τον αφήνω να μπουσουλήσει!!Εκεινη δεν φτάνει που τοείχε μέσα στη βρώμα , τον είχε να μπουσουλάει στην είσοδο που όλοι πατάμε με τα παπούτσια μας!!!

Δεν μπορώ να της πω κάτι..το είπα στο άντρα μου που προσέχει τα πάντα στο σπίτι μας, και όταν πήγε να τον πάρει από το σπίτι της , της το είπε και εκείνη απάντησε <<καθαρίζω παιδί μου,καθαρά είναι!!εε..εε..καθαρίζω!!>> Σιιιιιγουρα!!!!Αφου έτριζαν τα παπούτσια μου στο πάτωμα απο την καθαριότητα!! Το θέμα είναι ότι όσο κ να θες να είσαι ευγενική δεν μπορείς να αγνοήσεις την υγεία του παιδιού σου. Η μητέρα μου πάλι δεν το αφήνει να μπουσουλήσει αν δεν έχει σφουγγαρίσει!!

Δημοσίευση

χχαχαχα hara μου ποιος σου ειπε οτι δεν το επαθα???:laugh:

απλα εχουν περασει 13 χρονια απο τοτε κ εχω γιατρευτει!!!

τυρογαριδακι μου ξεχασα να ευχηθω!!να τα χιλιασει το καμαρι σου!!Ναναι γερο κ χαμογελαστο!!

Εγω κοριτσια σιχαινομαι κ τις τουαλετες στα σχολεια...:dry: εχετε δει πως ειναι?

Δημοσίευση

hara έγραψε:

Toυλαχιστον δεν θα εχει απαιτηση ποτε απο σενα να ειναι το σπιτι σου μονιμως στην εντελεια,οπως κανουνε πολλες πεθερες που εχουνε αυτο το βλεμα "ντεντεκτιβ" με το που θα μπουνε στο σπιτι της νυφης τους για να επεξεργαστουνε αν ειναι καθαρο:)

Συγνωμη happy mom μ'αρεσει που το λες χωρις προβλημα που η πεθερα σου εδινε στο μωρο να πιει απο το ιδιο ποτηρι.Εγω αν το εβλεπα αυτο θα μου ερχοτανε εγκεφαλικο.Σε βρισκω πολυ προχωρημενη:):)

χαχα !!! Σε γελάσανε!Μια μέρα που ήρθε σπιτι μου κ εγώ φρότιζα να είναι καθαρό γιατί έχω μάθει όταν δέχομαι επισκέψεις να λάμπω, είπε <<Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου!!Δεν παρεξηγώ εγώ!!Δεν είμαι από τις πεθερές που κοιτούν το σπίτι σου!!>> :):D

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Ξεπέρασε κάθε όριο η γιαγιά ε? Αν είναι ανάγκη να τον ξαναφήσεις, θα έλεγα να βρεις τον καλύτερο και λιγότερο προσβλητικό τρόπο να της πεις ότι απλά... τη ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και πως γίνεται αυτο;; Να κάνω εμετό όποτε πηγαίνω;; Ρε σεις να φανταστειτε του έδινε πολλές φορές το τηλεκοντρόλ να το βάλει στο στόμα , το οποίο είναι μεσα στη λιγδα!!

Δημοσίευση

Τirigaridaki μηπως δεν βλεπει καλα και νομιζει οτι καθαριζει αλλα τελικα τα κανει χειροτερα????:blink:

Για παραδειγμα μπορει να νομιζει οτι βαζει στον κουβα απορυπαντικο αλλα να ριχνει κατι αλλο και γι αυτο να γινεται χαλια το πατωμα:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

hara έγραψε:

Τirigaridaki μηπως δεν βλεπει καλα και νομιζει οτι καθαριζει αλλα τελικα τα κανει χειροτερα????:blink:

Για παραδειγμα μπορει να νομιζει οτι βαζει στον κουβα απορυπαντικο αλλα να ριχνει κατι αλλο και γι αυτο να γινεται χαλια το πατωμα:woohoo: :woohoo:

Αντε πες δε βλέπει ,αλλά να με την πετσέτα μου σκουπίζει τον ιδρώτα από το προσωπο να καθαρίζει κ τους πάγκους ή τα δάχτυλά της όταν μαγειρεύει;;;;;;

Δημοσίευση

Σου έδωσε ήδη η Βανια μια ιδέα...

Την επόμενη φορά π.χ. που θα τον πας, μόλις μπεις μέσα πες της..

Αχ μητέρα, μαμά, πεθερά (however) έχεις κι εσύ να κάνεις τις δουλειές σου, σου φέρνω κι εγώ τον μικρό αλλά τι να κάνω? Είναι ανάγκη...

Σίγουρα θα σου απαντήσει.. Δεν έχω να κάνω δουλειές κόρη μου, κορίτσι μου, tirogaridaki μου (δεν νομίζω αλλά τελοσπάντων, however επίσης), τις τελείωσα... Και μετά ρίξε το τελειωτικό χτύπημα...

Ποιες τελείωσες? ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΕΝΟ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΕΝΑ?

Χαχα.. όχι έτσι ακριβώς (ιδίως αν έχουμε ανάγκη την πεθερά για baby sitting, γιατί μετά από αυτό δεν το γλιτώνει το έμφραγμα) αλλά με όμορφο τρόπο π.χ..

Μητέρα (ω ναι, εδώ ταιριάζει γάντι το μητέρα) συμφωνώ ότι σφουγγάρισες, αλλά το πάτωμα πρόλαβε και λερώθηκε, πρέπει τώρα που ο μικρός μπουσουλάει και χώνει τα χέρια στο στόμα να προσέχουμε περισσότερο, να σφουγγαρίζουμε πιο συχνά, έτσι κάνω εγώ στο σπίτι, έτσι μου λέει ο παιδίατρος (πες και κανένα ψέμα). Αν κυκλοφορούν με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι μπορείς να πεις ότι μπορεί να πατάνε σε ακαθαρσίες ζώων και να τα μεταφέρουν στο παιδί (ωχ.. ελπίζω να μη σε τρόμαξα) πράγμα εξαιρετικά επικίνδυνο, οπότε να βγάζουν τα παπούτσια τους όσοι μπαίνουν μέσα, ακόμα και οι επισκέπτες, δεν είναι κακό..

Αν ήταν πιο νωρίς και δε νύσταζα θα σου έγραφα κι άλλα και πιο κατανοητά ίσως.. Εδώ εγώ η ίδια και δεν βγάζω νόημα! χεχε..:laugh:

Τι άλλο να πω?

Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

hara έγραψε:

Αντε πες δε βλέπει ,αλλά να με την πετσέτα μου σκουπίζει τον ιδρώτα από το προσωπο να καθαρίζει κ τους πάγκους ή τα δάχτυλά της όταν μαγειρεύει;;;;;;[/quote:1aab27fs]

Ωχχχχχ. κι αυτό το έχω δει μαζί με τη σκοτωμένη κατσαρίδα στο πάτωμα..

Δε θα πω πιο πολλά, με καίει και μένα αυτό το θέμα, αλλά ευτυχώς το Μαράκι μου δε θα χρειαστεί να ζήσει σε αυτό το περιβάλλον! Παν μέτρον άριστον, ακόμα και στη βρωμιά.

Στο σπίτι μου ξεσκονοσκουπίζοσφουγγαρίζω 1 το πολύ 2 φορές την εβδομάδα, αλλά οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής τηρούνται κατά γράμμα τόσο στο μπάνιο όσο και στην κουζίνα. Είπαμε.. Λίγη σκονίτσα κατ' εμέ δε βλάπτει, αλλά τα μικρόβια των τουαλετών, μεγάλο άνθρωπο στέλνουν αδιάβαστο, τα παιδάκια τι φταίνε?

Δημοσίευση

μπλιαξ μπιαλ κοριτσακι!!!!!!

Κουραγιο και οσο μπορεις μακρια!

Αηδιασα τωρα....

Και γω εχω ενα θεμα με την καθαριοτητα ,ειδικα με τη σκονη...

Ειχα υστερικες μαμα και γιαγια και μου το περασανε!

Να σκεφτεις οτι η γιαγια μου σαπουνιζει τα καρπουζια με χλωρινη ...

:x :X :x :X :x :X :x

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Δημοσίευση

αχ κοριτσακια τι ειναι αυτα που λετε;;;;;αηδιασα και εγω ...η πεθερα μου ειναι σαν την δικια σου.....και ξερεις τι κανω ;;;;;;;;;;;;;απλα δεν παω το παιδι να μου το φυλαξει....δεν το εχω σε γυαλα ,το αντιθετο μαλιστα,αλλα η πεθερα μου εχει ενα σκυλι μεσα και καταλαβαινετε....εχω μαθει να τα κανω ολα μαζι του.....ευτυχως καθεται φρονιμα οταν κανω δουλειες.....εγω παντως θα της ελεγα κατι...παντα βεβαια με το γαντι...

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια αυτο με το πατωμα το εχω κι'εγω... εγω δεν τον αφηνω να μπουσουλησει καθολου κατω, σε κανενα πατωμα, ουτε στο δικο μου (κι'ας ειναι καθαρο)... το ξερω οτι δεν κανω καλα αλλα... δεν μπορω να σκεφτω οτι θα βρωμισει τα φρεσκοπλημενα ρουχαλακια του... μια μερα που αποφασισα να τον αφησω του φορεσα φορμα που τηνεχω παρει για να τον αφηνω κατω...:blink::blush: κολληματα...

Ιφιγενεια εχεις πολλη πλακα... και πολυ φαντασια...χαχαχα... επρεπε να γινεις σεναριογραφος... χιχι...:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

tirogaridaki μου, να ζησει το αγορακι σου!!! πολυχρονο και παντα ευτυχισμενο!!!:)

πω, πω, εχω κι εγω ενα θεμα με τη καθαριοτητα και σε καταλαβαινω απολυτα, αλλα -χωρις να θελω να σε στεναχωρησω- πιστευω οτι αμα ο ανθρωπος ειναι βρωμιαρης (συγγνωμη κιολας!) βρωμιαρης θα πεθανει!!!:lol: δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα δε μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα, εκτος απ'το να περιορισεις τα baby-sitting στα απολυτως απαραιτητα!! θα ελεγα κι εγω οτι μπορει η γυναικα να μη βλεπει (οποτε, παλι δεν υπαρχει λυση:( ) εκτος αααν.... της προτεινεις να παρει γυναικα (για καλυτερα αποτελεσματα) δηηηηηθεν απο ενδιαφερον για να μη κουραζεται!!!:lol: καλοοοοο?? μη σου πω, πες της οτι θα της κανεις δωρο αυριο π.χ. τη γυναικα,(ψεμματα, θα της την κανεις δωρο μια μερα πριν πας το μικρο!!;) ) ως ελαχιστο ευχαριστω που σου κρατησε το μικρο!!!:lol: (θα μου πεις, αν ειναι να πληρωσεις τη γυναικα, τη πληρωνεις για το δικο σου σπιτι και κρατας το μικρουλι σου εκει, σωστο κι αυτο!!!:silly: )

σε μπερδεψα λιγο Φανουλα μου, ε? sorry, ειναι και αργα!!!:lol:

{lovie μου, κοριτσακι μου, ειπαμε!! κι η δικη μου μαμα ειναι ΥΣΤΕΡΙΚΗ με τη καθαριοτητα -κι ομολογω πως μου το εχει ψιλομεταδωσει- αλλα η γιαγια σου ξεπερασε καθε φαντασια!!!:lol: μα με χλωρινη τα καρπουζια???? ωρε και κοροιδευα τη μανα μου!!!:lol: καλε, μη παθετε τιποτα κιολας!!!}

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...