Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα την βοήθειά σας.Δυστυχώς θα πρέπει να καταφύγω στην εξωσωματική. Μένω Κρήτη(Ηράκλειο) και θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιο κέντρο εξωσωματικής στο Ηράκλειο μου προτείνετε να πάω.

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΒΟΝΝΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΙ ΣΤΑ FORUM ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΧΩΝΕΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΩ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Δημοσίευση

ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ. ΦΡΑΙΔΑΚΗ ΜΑΤΘΑΙΟ.ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΥΤΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ. ΤΟΥΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Δημοσίευση

Μαρινα μου ειδα τωρα το μην σου,αν πατησεις στη διευθυνση που εδωσα στη ΣΑΡΑ πιο πανω θα παρεις οποια πληροφορια χρειαζεσαι!καλη επιτυχια με ολη μου την καρδια σας ευχομαι κοριτσια!!!!!!!

Δημοσίευση

Γιατί το λες αυτό Μαρινι27?

Μπορεί κάποια εμπειρία να μην είναι και τόσο ευχάριστη, όμως πρέπει να μην ξεχνάμε ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα για μας που παιρνουμε την απόφαση της εξωσωματικής.

Πρέπει να έχουμε ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ.

Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι αυτό το κέντρο είναι το καλύτερο.Μου το σύστησε μια φίλη μου,που είχε και αυτή ανάλογη εμπειρία.Αυτή έμεινε έγκυος με την ΠΡΩΤΗ προσπάθεια, εγώ με την ΔΕΥΤΕΡΗ.

Θυμάμαι την πρώτη μέρα που πήγα ήμουν πολύ απαγοητευμένη, αγχωμένη,γεμάτη αμφιβολίες.

Ο γιατρος μου κος ΦΡΑΙΔΑΚΗΣ Μ. με αντιμετώπισε με υπομονή και κατανόηση.Έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ερωτηματικά μου και προσπαθησε να μου δώσει κούραγιο. Απέκτησε αμέσως την εμπιστοσύνη μου.Είναι πάρα πολύ αξιόλογος άνθρωπος και επιστήμονας.Ξέρει να αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση με τη σοβαρότητα που της αρμόζει.

Στην πρώτη προσπάθεια είχα παλινδρομη κύηση.

Όμως δεν το έβαλα κάτω.Είχα βάλει στόχο να γίνω μητέρα.Η δεύτερη προσπάθεια ήταν επιτυχής.Είμαι πανευτυχής που είμαι μητέρα και την εύτυχία μου αυτή την χρωστάω στο Θεό και στον γιατρό μου.

Sara σου συστήνω ανεπιφύλακτα το κέντρο αυτό...και τον γιατρό...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοριτσια...

Δημοσίευση

DIANAK ΧΕΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ.....ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΝΤΡΟ...ΕΓΩ ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΡΟΥ...Η ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ...ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσίευση

marinik δεν σε αμφισβήτησα και σέβομαι την γνώμη σου.

Θεωρώ όμως ότι ήσουν αρκετά απόλυτη στην απάντηση που έδωσες στην sara για το κεντρο γονιμότητας κρήτης.Εγώ απλώς περιέγραψα την προσωπική μου εμπειρία και έκφρασα την ευγνωμοσύνη μου στον γιατρό που με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρο της μητρότητος.

Σου ευχομαι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...