Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ...

Recommended Posts

Κοριτσια απο Δευτερα μπαινω στον μηνα μου...για να δουμε ποτε θα βγει η μπεμπα. Κανουμε τις τελευταιες προετοιμασιες και παραλαβες απο τα πραγματα της και το σαββατοκυριακο φτιαχνω βαλιτσακι!

Η μπεμπα μου εχει μεγαλωσει, τη νοιωθω τεραστια, και αντιλαμβανομαι καθε της κινηση...

Τη Δευτερα θα κανω υπερηχο και εχω μεγαλη περιεργεια για το βαρος της πλεον, μια που το δικο μου εχει αυξηθει συνολικα κατα 15 κιλα!!! Αισθανομαι την κοιλια μου τεραστια. Οι πονοι στη μεση και τα πλευρα, οσο περνα ο καιρος ειναι και πιο εντονοι οπως και η αναγκη για ξεκουραση. Για να δουμε...θα κανουμε Πασχα μονοι ή με τη μικρη! Εχω ΠΗΤ 6/5, αλλα θα δειξει...! Ουφ...τελειωνουν τα δυσκολα και ερχεται η νεα ζωη, τι μαγικα συναισθηματα ειναι αυτα ανοιξιατικα. Νοιωθω τη μεγιστη ευτυχια να ερχεται...και ανυπομονω, αν και θελω η μπεμπα μου να βγει τον Μαιο! Αλλα οποτε θελει εκεινη θα βγει οχι οποτε θελω εγω.:P

Ποιες περιμενετε μεσα στον Απριλιο; Καλο μηνα!!!:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

baby sm κουκλιτσα μου ευχομαι την Ανασταση να κρατας αγκαλια την κορουλα σου!!!!! Να ειναι το πασχαλινο κουνελακι σου!!! Μια που εσυ θα εισαι το πασχαλινο αβγο της....μεχρι να βγει....!!!:laugh:

Με το καλο σου ευχομαι!!!!

Πανω που ανοιγει ο καιρος και φτιαχνει η διαθεση γενικως....εσυ θα "ντοπαριστεις" με την μπουμπουκα σου και θα πετας στα συννεφα!!!!

Ελπιζω να εχεις εναν ευκολο τοκετο και ολα να πανε καλα!!!!;)

baby sm............ola teleia kai grigora kai me to kalo na pane...........:)

Να ειναι το πασχαλινο κουνελακι σου!!! Μια που εσυ θα εισαι το πασχαλινο αβγο της....μεχρι να βγει....!!!

e den einai teleia ginaika!!!!!!!!!!!!!111are scarletitsa pou ta briskeis re gmt!!!!!!!!eisai apexti:)

baby sm,,,ayta ta logia ftanounpou eipe i scarletista einai ta kalitera:)

Η ωρα η καλη κοριτσακι μου!!!!!!Την καλυτερη εποχη γεννας,κι εγω Μαιο γεννησα και δεν ειχα κλειστει καθολου μεσα!!!!Ολα ειναι πιο ομορφα την ανοιξη και μαζι με τα μπουμπουκια των λουλουδιων θα ερθει και το δικο σου μπουμπουκακι!!!!Δεν θα ξεχασω την ημερα που εβγαινα απο την κλινικη με το μωρο και διασχισαμε εναν διαδρομο που απο τις δυο πλευρες ηταν γεματος ανθισμενα λουλουδια,απιστευτη εικονα!!!!!

Ευχομαι μια ευκολη και γρηγορη γεννα να εχεις κοπελα μου!!!!!

baby sm... ή αλλιώς kinder έκπληξη :woohoo: (αυτό είναι της scarlet χεχε...)

Εύχομαι όλα με το καλό να γίνουν! Ο μήνας που απομένει να είναι γεμάτος όμορφα συναισθήματα, ευχάριστες σκέψεις και γλυκιά προσμονή για το σπλαχνάκι σου!

Ναι οντως η scarlet εγραψε!!!:P

Κι εγω Υβοννη δεν εχω σκοπο να μεινω για πολυ μεσα, αν και η μαμα μου που εχει καταφτασει για βοηθεια και η μαια μου λενε μετα τις 40 μερες να βγω...αλλα δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου 40 μερες μεσα...αναλογα βεβαια πως θα ειναι και η μπεμπα. Αλλα αν ειναι καλα, θεωρω μεγαλη βλακεια να κατσουμε τοσες μερες μεσα τετοια εποχη που η φυση οργιάζει!!! Για να δουμε...B)

Σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες. Της λεω καθε μερα να μην βιαζεται...αν και μου ειναι βαρος...μακαρι να γεννηθει Μαιο! Θα ειναι η τεταρτη γυναικα της οικογενειας που θα γεννιεται αυτον τον φανταστικο μηνα!:cheer:

baby sm με το καλο!!!:)

και εννοειται οτι δεν θα κατσεις μεσα

μην κανεις αυτο το λαθος..;)

τελικα αυτο ειναι το χειροτερο και αρχιζει το πεσιμο μετα!!:angry:

Baby sm

me to kalo i beboula sas!!!!!!!!

Ti teleia ta anoiksiatika mwra......

...... egw to diko mou

to perimenw Augousto!!! ... kalokairino!

Symfwnw na MIN kleistoume mesa

gia kanenan logo...

Ola na pane kala euxomai......!!!

baby sm, γεια κ απο μενα....ποσο δικιο εχεις σε ολα...ειμαστε πολυ κοντα,εγω μπαινω την τεταρτη στον μηνα μου κ εχω ΠΗΤ 8 ΜΑιου.Οντως,ετσι ειναι τα πραγματα κ γω τον τελευταιο καιρο νιωθω την κοιλια μου ΤΕΡΑΣΤΙΑ, αν κ ετσι νομιζω ειναι!Οι πονοι στην πλατη κ στα πλευρα γινονται συνεχως εντονοτεροι κ η μεση μου αντεχει πιο λιγα πραγματα.Τι να κανουμε ομως υπομονη πλησυαζει η μεγαλη στιγμη που τοσους μηνες περιμενουμε!!!Πηγα χθες στον γιατρο, ο μπεμπης μου ζυγιζε 2750γρ. απ οτι λεει μαλλον μετα τις 38εβδομ. θα τον περιμενουμε...Ξερεις κ μενα η ανυπομονησια μου κ η αγωνια μου ολο κ αυξανονται αλλά σκεφτομαι πολυ κ την γεννα.Αληθεια εσενα σε φοβιζει καθολου;

Ευχομαι σε ολες τις εγκυουλες με εναν πονο!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΕΙΣ(ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΑΙΔΑΚΙ),ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ,Η ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΑΝΤΕ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!

Baby sm και barbie σας ευχομαι με το καλό να γεννήσετε τα ανοιξιάτικα μωράκια σας και να ζήσετε μαζί τους μια ζωή ονειρεμένη.

Πραγματικά αυτή η εποχή είναι υπέροχη. Οπως ερχόμουνα το πρωι στο γραφείο εκοψα απο κάτι ανθισμένες νερατζιές λίγα απο τα ανθάκια τους που μοσχομυρίζουν. Αισθάνθηκα τοσο ωραία και μάλλον άρεσε και στην μπεμπούλα γιατί εκανε αισθητή την παρουσία της.

Δεν είναι υπέροχο να έχουμε μια τέτοια ωραία διάθεση την άνοιξη; .... και ερχεται και το καλοκαιράκι

Baby sm μου, με το καλό να 'ρθει το μπεμπεκουδάκι σου! Εγώ έχω ΠΗΤ 1/5 αλλά έχω ενα feeling ό,τι θα 'ρθει πιο νωρίς (μες τον Απρίλιο). Που γεννάς??? Εγώ θα είμαι στο ΜΗΤΕΡΑ. Φιλακια πολλά πολλά και με το καλό!

να συμφωνισω με τα υπολοιπα κοριτσια αχ τυχερουλα οντως γεννας και εσυ την καλυτερη εποχη εγω γεννησα καλοκαιρι αλλα μετα χειμωνας και κλεισουρα τι να κανουμε αυτα ειναι απρογραματιστα:P :P :P

:laugh: σου ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου για το μωρακι σου να ερθει στον κοσμο γερο και δυνατο και σε σενα καλη γεννα με εναν πονο.... αντε βρε θα σας επισκευτουμε ολες στο μητερα...χαχα εκει βλεπω την επομενη συναντηση μας

Baby sm kalimera...

Kai me to kalo agapi mou...

Agapi mou pragmati einai i kaliteri epoxi pou tha gannisoume...

Einai teleia ta anoikiatika mwrakia...

Kai to kwnstantino mou ton gennisa Marti...

Kai tin eleana mou tha tin gennisw teli maiou mexri 4.6.09...

Sou euxwme ola ta kalitera agapi mou...

Filakia polla...

Kai ola tha sou pane thaumasia...

X x X x X

Barbie που γεννας; Εγω στο ΜΗΤΕΡΑ...ΜΑΜΑΤΟΒΕ! ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ! Τελος παντων...στο δευτερο θα ξερω.

Barbie...γυρω στον 4ο και στον 5ο μηνα φοβομουν κι εγω...

Οσο περνουσε ο καιρος το ξεπερνουσα...διαβαζοντας και γνωριζοντας περισσοτερα πραγματα για κεινη τη στιγμη και τι ακριβως ειναι όλο αυτο που συντελειται. Μεχρι που ξεκινησα και τα μαθηματα ανωδυνου με μαια στο σπιτι (50 ευρω, αλλα αξιζει τα λεφτα της). Με ξεαγχωσε πολυ ολη αυτη η διαδικασια, με χαλαρωσε η μαια, εβαλε πολυ και τον αντρα μου σε ολη αυτη τη διαδικασια με τις ανασες και το τι ακριβως να κανει εκεινη την ωρα και πως να με βοηθα. Τωρα πλεον μπορω σιγουρα να πω οτι δεν φοβαμαι. Ανυπομονω απο τη μια γιατι ειμαι περιεργη πως θα ειναι η μπεμπουλα μου...και απο την αλλη θελω να βγει με το πασο της κοντα στην ΠΗΤ...γιατι εχω κολλημα με τον Μαιο, οπως ξαναεγραψα πιο πανω.:P

Σας ευχαριστω ολες τοσο μα τοσο πολυ!!!

Θα σας κραταω ενημερες!

Εγω τη Δευτερα εχω υπερηχο και αθ μετρησουμε βαρος. Υπολογιζουμε να χει φτασει γυρω στα 2300 με 2400, στον προηγουμενο ήταν 1606. Για να δουμε!:cheer:

baby sm, κοριτσακι μου, με το καλο!!!!:)

η ωρα η καλη να ειναι και να ερθει το μικρουλι σου στο κοσμο ευκολα και γρηγορα!!!;)

πραγματικα γεννας τη καλυτερη εποχη!! κι εγω περυσι τετοιο καιρο γεννησα και ξεχυθηκαμε με τη μικρη μου στους δρομους για βολτιτσες, απο πολυ νωρις!!!;)

θα περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια!!!:kiss:

Κοριτσακι μου με το καλο, οπως και σε ολες σας που περιμενετε τα μωρακια σας.Εγω εκανα και το 2ο μου στις 11 μαρτιου και τελειωσα απο παιδια πλεον.Και εγω συμφωνω να βγειτε εξω, εμενα που ο μπεμπης ξεκινησε τους κολικους, παμε βολτιτσα με καροτσακι τα απογευματα και ως δια μαγειας ηρεμει!!:) :) :)

Όλες μαζί θα γεννήσουμε ρε κορίτσια;;; Έχω ΠΗΤ στις 8/5 και θα μας "φιλοξενήσει" το ΙΑΣΩ. Ακόμη τα επιπλάκια δε μας έχουν έρθει, αλλά κατά τ'άλλα τα έχω ετοιμάσει όλα γιατί φοβάμαι μη βγει νωρίτερα η μπέμπα και δεν τα έχω έτοιμα...

Κατά τ'άλλα, φοβάμαι πάρα πολύ όσα και να διαβάζω και να μαθαίνω και δεν ξέρω πως θα το ξεπεράσω αυτό...

Τουλάχιστον δεν έχω πρηστεί και δεν έχω πόνους πουθενά, παρά μόνο αν κάνω παραπάνω δουλειές από τις προβλεπόμενες... Ίσως πρέπει να χιλιοευχαριστήσω το γιατρό μου σε αυτό, που επέμενε να πάω κολυμβητήριο και όχι yoga από την αρχή της εγκυμοσύνης μου και τώρα μου λέει να το συνεχίσω μέχρι τέλους...

Άντε με το καλό σε όλες μας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...