Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΨΑΧΝΩ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ & ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!! ΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!

Δημοσίευση

Λινακι μου εχουμε πολυ καλα σχολεια στην πολη μας,εξαρταται τι ακριβως ζητας και αναλογα θα επιλεξεις.Μιας φιλης μου παει στου Μαντουλιδη,μια αλλη τα στελνει στην Αδαμαντιο σχολη.Επειδη συναναστρεφομαι με πολλες μαμαδες λογω της δουλειας μου εξηγησε μου τι περιπου ψαχνεις και σε ποια περιχη βρισκεσαι και θα σου δωσω οτι πληροφορια χρειαστεις!

Δημοσίευση

Γεια σου Λινακι!

Δεν ξερω σε ποια σχολεια πηγες...

Θα σου πω ομως αν θελεις σε ποιο να μην πας....

Απο εμπειρια χρονων φιλης μου που ειναι εκπαιδευτικος σε ενα απο αυτα...

Παντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το μαντουλιδη(το σκριβοτερο ισως)και για το ελληνικο κολεγιο ειδικα για τον παιδικο του...

Δημοσίευση

lovie έγραψε:

Γεια σου Λινακι!

Δεν ξερω σε ποια σχολεια πηγες...

Θα σου πω ομως αν θελεις σε ποιο να μην πας....

Απο εμπειρια χρονων φιλης μου που ειναι εκπαιδευτικος σε ενα απο αυτα...

Παντως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το μαντουλιδη(το σκριβοτερο ισως)και για το ελληνικο κολεγιο ειδικα για τον παιδικο του...

Γειααααα!!!:)

Τι κάνεις?

Μπορεις να με ενημερώσεις με πμ για ποιο σχολειο λες όχι και γιατί?

Κάνω μια πρωιμη "ερευνα αγοράς" για τα σχολεια, γιατι του χρόνου πρεπει να αποφασισω για δημοτικο...;)

σ΄ευχαριστώ :cheer:

Φιλιαααα:silly:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ,

ΥΒΟΝΝΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ ΠΟΛΥ.

ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ & ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ PRIVE ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...