Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ..ΛΙΓΑΚΙ..!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΙΑ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ.ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ.ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ:blink: :woohoo: .ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ Η' ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΑΣ ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ.Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.

ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ;;ΔΕ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΩΡΟ ΣΕΡΙ..!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!:kiss: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gkriniaroula mou esi..........ontws xathikes alla twra gkriniazeis fisiologika;)..........ax kai egw etsi elega kai akoma lew pou o mpempis einai 7.......pote tha koimithw ena 5wre...giati ligo tha klapsei ligo na pas na tou baleis tin pipila...ksereis poses fores paw kai erxomai!!!!!anthoula mou glikeia na mpeneis na mas les kai kana geia....ti kanei o mpempis..trwei den trwei.......

ax kai ama megalws ei tha sxoleisai akoma pio poli;)

filakia polla............kai ston mpempouli

να σου ζησει ανθη μου το νεο μελος.ειναι πολυ νωρις ακομα για να ζητας λιγο περισσοτερο υπνο.πριν απο τον εναμιση μηνα μην περιμενεις θαυματα.υπομονη.εμενα οταν σταματησα το θηλασμο δηλαδη στους 2.5 μηνες αρχισε να κοιματε λιγο περισσοτερο.γιατι το ξενο γαλα πεφτει βαρυ.οσο το θηλαζεις θα ξυπναει τουλαχιστον 2 φορες για τους επομενους μηνες.μετα τον 6-7 ισως κοιματε.τωρα εμενα ειναι 5 μηνων και ξυπναει 2 φορες μεσα στη νυχτα.πιπιλα δεν παιρνει γιατι εχει μαθει το δαχτυλο.το μονο καλο του δαχτυλου ειναι οτι δεν τρεχεις αν πεφτει η πιπιλα. κανε υπομονη.μετα τον 3 μηνα που θα τον μαθεις και θα μεγαλωσει λιγο θα κυλαει η μερα ευχαριστα και πιο ξεκουραστα.ασε που θα τον βγαζεις εξω και θα ξελαμπηκαρεις.υπομονη ειναι νωρις ακομα. πολλα φιλια

Ανθουλα καλως ηρθες παλι:kiss: υπομονη-υπομονη-υπομονη η μαγικη λεξη Ανθουλα μου!!!!Οσο μπορεις κοιμησου κατα τη διαρκεια της μερας μαζι με το μωρο,μη σε πολυνοιαζουν αυτο το διαστημα οι δουλειες κλπ,αστα,ας πανε ολα παραπισω,προεχεις εσυ και το παιδι!!!!Αυτο να σκεφτεσαι,να εισαι χαλαρη και να μην αγχωνεσαι!Κοιτα οσο μπορεις να περνας πιο ευχαριστα αυτες τις στιγμες με τον μπεμπη σου!Εισαι και τυχερη γιατι ανοιγει κι ο καιρος,οποτε το μωρο αγκαλια και βουρ για βολτες!!!;)

Ανθουλα μην αγχωνεσαι.... Το μωρακι σου να ειναι καλα...

και μολις μεγαλωσει λιγακι ακομα.....θα το φορας στο μαρσιπο...

και θα το μυησεις στα μυστικα του.... ΜΑΜΜΥ...!!!:blink:;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

να σου ζησει ο μπεμπης!!!!!

η δικια μου μετα τις 30μερες κοιμοταν το βραδυ

για 5-6 ωρες συνεχομενα δεν ειχαμε κολλικους εμεις καθολου

γενικα ειναι πολυ ησυχο κοριτσακι 10μηνων πια!!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ

Υπομονή Ανθούλα μου θα σου πω κι εγώ! Θα στρώσει σιγά σιγά ο μπεμπάκος σου και θα αποκτήσει πρόγραμμα και στο φαγητό του και στον ύπνο του! Έτσι είναι τα νινάκια τον πρώτο καιρό (το Μαράκι μου όχι, ήταν φαινόμενο :))

Κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο κοιμάται ο μπέμπης. Ο ύπνος για σένα είναι πολύτιμος, για να μπορείς να λειτουργείς και τις υπόλοιπες ώρες που ο μπέμπης είναι ξύπνιος κι έχει τις απαιτήσεις του!

Να τον χαίρεσαι!

γεια σας κοριτσια ειμαι η ναταλια και ειμαι καινουργια στο φορουμ αλλα και μανουλα.εχω ενα αγορακι 6 νηνων και θελω να σας πω πως του εκοψα τον βραδινο ξυπνημα.Με το που μπηκε στον δευτερο μηνο και ξυπναγε 2 φορες τι νυχτα προτου βαλει τα δυνατα κλαματα για φαι του εχωνα την πιπιλα μεχρι που εκλειναν τα ματακια του.Μολις μετα απο τρεις ωρες εννοιωθα οτι στριφογυρνουσε και πιγαινε να βαλει τα κλαματα ξανα την πιπιλα .ε μετα απο 2-3 βραδυα δεν ξαναξυπνησε ποτε.το ωραριο ειναι πλεον 10-9 το πρωι στανταρ.για δοκιμασε το μηπως και...ποτε δεν ξερεις

Να τον χαιρεσαι τον μπεμπακο σου!!!Εμενα αρχισε να κοιμαται τα βραδυα οταν εκοψα τον θυλασμο και κρατησε αρκετα εμενα.Μεχρι σχεδον 6 μηνων ξυπναγε και μαλιστα με πολυ κλαμα...αμα πειναει ακομα και τωρα κλαιει...και εχει ενα κλαμα....!!!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 2020 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΘΗΛΑΣΕ Η ΤΑΙΣΕ Η ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ...ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΕΡΜΑ ΟΛΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΑ ΚΑΝΑ 2-3 ΜΕΡΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΤΗ ΞΕΜΑΘΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΕΙ 7ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΚΑΛΟΕΜΑΘΑΝ ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ )ΔΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

takse mou sou exw glarosoupa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

an thylazeis (pou to euxome )den tha strosei ,emena pantos den moy exei strosei akoma ,einai polu noris akoma mono duo eudomadwn einai to xriso mou .einai oi prwtes 3 eudomades pou lew egw oi xiroteres .emena pantos htan oi xiroteres mou ligo (polu) h kourash mou ligo oi ormones pou erxonte sta fysiologika tous ,ligo to mwro pou den exei shnithisei htan efialths .

mporei na mhn einai kolikoi idika an thylazeis kai den dineis simpliroma baltwn na reutei kala kata protimish kai endiamesa sta geumata .krata mia routina auto ta hremei ,kantou ena mpanaki to apogeuma na tou feygei h entash .kane thn routina sou oso mporeis molis ksipnisei allakseton taise ton balton gia ypno (kimate eukola pisteuw afou einai 2 eudomadwn .)mhn eisai taragmenh gia kanenan logo an nioseis oti den eisai kala psixologika doston se alon an se katalabei oti eisai kapos bazei ta klsmata giati se niothei etsi kai den eisai h kolona tou na basistei .

an den sfigete mazeuontas xeria podia na kokkinizei kai na klaiei apo pono,oxi klama fagitou ,tote den einai kolikoi .

kalh ypomonh kai mhn tarazese akoma mia eudomada kai meta ola pernoun pio anodina .

alla ton ypno ksexna ton partw to brady agalia na kimithite (dipla enow oxi pano sou) kai molis nioseis oti pinaei (psaxnei)taiseto xoris pola pola kai esy tha ksekourazese kai ayto tha troei .

propanton mhn tarazese kai upomonh .

natalia80 έγραψε:

γεια σας κοριτσια ειμαι η ναταλια και ειμαι καινουργια στο φορουμ αλλα και μανουλα.εχω ενα αγορακι 6 νηνων και θελω να σας πω πως του εκοψα τον βραδινο ξυπνημα.Με το που μπηκε στον δευτερο μηνο και ξυπναγε 2 φορες τι νυχτα προτου βαλει τα δυνατα κλαματα για φαι του εχωνα την πιπιλα μεχρι που εκλειναν τα ματακια του.Μολις μετα απο τρεις ωρες εννοιωθα οτι στριφογυρνουσε και πιγαινε να βαλει τα κλαματα ξανα την πιπιλα .ε μετα απο 2-3 βραδυα δεν ξαναξυπνησε ποτε.το ωραριο ειναι πλεον 10-9 το πρωι στανταρ.για δοκιμασε το μηπως και...ποτε δεν ξερεις

tha hthela na mathw an thylazes ?pantws oti kai na to taizes einai anikoustw na afineis to paidi nistiko to brady .lipame pou to dineis kai gia shmboulh .ena mwro 2 mhnwn prepei na trwei shxna ...to an kourazete h mama den exei kamia shmasia to paidi prepei na trwei .

alhthia shmbouleutikes kapoio paidiatro h to ekanes apo to kefaliou sou?

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΚΟΜΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ Π.Χ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΘΗΛΑΖΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΝΟ.ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΣΟΡΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΟΜΙΖΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...Η ΠΙΠΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΟΧΙ...ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΑΔΕΡΦΕΣ 8 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 9 ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ

Καλή υπομονή κοριτσάκι μου με το μπεμπάκι σου! Πάντως νομίζω πως είναι ανάλογα το μωράκι και πώς θα το μάθεις εσύ! Οπωσδήποτε το πρώτο διάστημα είναι δυσκολάκι, αλλά σίγουρα έχει και τις χάρες του! Πολλά φιλιά και καλή σου συνέχεια!

filos`ifigen έγραψε:

ΣΟΡΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΟΜΙΖΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...Η ΠΙΠΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΟΧΙ...ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΩΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΑΔΕΡΦΕΣ 8 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 9 ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ

h alhthia einai oti prwth fora to akouw !!!!exw mhlisei me 4-5 paidiatrous kai mou exoun pei opote zitaei na trwei .mono mia pou hthele na to apothylasw mou eipai na to mpoukosw me kseno stis 12 gia na kimame kai thn eztasa me alafria pidimatakia .ti na pw ...makari na sou piasei kai sena apla eimai ths apopshs oti otan peinaei prepei na faei kai den yparxei axristo geyma .pantos ifigenia mou an theleis pragmatika na to thylaseis gia parapanw apo 2 mhnes pragmatika mhn to kaneis tha sou kopei h paragogh .

Ειναι επικίνδυνο να συμβουλεύουμε μια μητέρα ενος μωρου 2 εβδομάδων , να κοροιδευει το μωρο της με πιπιλα , νερα ,χαμομήλια και να μην το ταιζει !!!!

Λοιπον καταρχην ας παρουμε τα πραγματα με τη σειρα ..γιατι εχουμε χασει το φυσικο και θεωρουμε φυσιολογικά λαθος πραγματα !

1) Το μωρο πρεπει να θηλάζει . Θεωρουμε φυσικο να μην θηλάζει ενα μωρο , γιατι αραγε? (δεν ανοιγω θεμα γιατι δεν θηλαζει ενα μωρο , αλλα μου κανει εντυπωση οτι θεωρουμε φυσιολογικο-συνηθισμένο να μην θηλάζει!)

2) Το μωρο δεν γενηθηκε με πιπιλα και ο ανθρωπος για χιλιαδες εκατονταδες χρόνια δεν ήξερε τι σημαινει πιπίλα .

3) Αν το μωρο δεν πεινουσε ή δεν ειχε καποια ανάγκη απλα δεν θα ξυπνουσε. Για να ξυπνάει σημαινει πως εχει καποια αναγκη και ειναι χρεος του γονιου να την εξυπηρετήσει .

4) Τα μωρα δεν ειναι εχθροι μας . Τα φεραμε σ΄αυτον τον κοσμο και ειμαστε υποχρεωμένοι να τα μεγαλώσουμε με αγαπη και σεβασμο στη προσωπικοτητα τους !

Για τους παιδιατρους δεν θα μιλησω νομιζω σχεδον ολες (:P ) ξερετε τι καλη εντυπωση εχω γιαυτους . Χειροτερη απο τους ταξιτζήδες !

Τα μωρά για να μεγαλώσουν και να αναπτυχτει ο εγκεφαλος τους , πρεπει να τρωνε οσο επιθυμουν . Ο θηλασμος πρεπει να ειναι ανεμποδιστος για ολο το πρωτο χρονο της ζωης του μωρου αλλα και για τα μωρα που πινουν μπουκαλι οι νεες ερευνες (και οι παιδιατροι που παρακολουθουν κατι νεοτερο) συστηνουν το μωρο να ταιζεται οποτε επιθυμει .

Η τακτική του να κοιμάται ολη τη νυχτα το μωρο ξεκινησε τα τελευταια χρονια μιας και η μητέρα θα πρεπε να παει το πρωι στο εργοστασιο για δουλεια ! Τοτε ανθισαν και οι εταιρειες με τα γαλατα !

Οι παιδιατροι , ψυχολόγοι και η κουτσή Μαριγω αποφασισαν πως το μωρο πρεπει να κοιμαται ολη νυχτα , βλεπετε η οικονομία της Αμερικης , Γερμανίας κλπ ειχε στηριχτει πλεον και στις γυναίκες οποτε της ηθελαν ακμαιες στο ποστο τους .

sas parethetw ayto einai ths amerikanikhs paidiatrikhs akadimia opoia thelei enhmeronete .den einai thema ti ekane h mia ti ekane h alh einai thema ti leei h shnxronh epistimh .http://aappolicy.aappublications.org/cg ... /2/496.pdf

Και συνεχίζω ...

Τα μωρα ειναι φυσιολογικό να ξυπνουν την νυχτα για παραπανω απο 1-2 χρονια . Ειδικά τον πρωτο χρονο που οι αλλαγες στο μωρο ειναι τεράστιες . Δεν θα επεκταθω γιατι ξεφευγουμε σε αλλο θεμα ...

Αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν ειναι εγγυηση οτι και αν κανουμε οτι το μωρο δεν θα ξυπνα την νυχτα . Η φιλη μου που απο 40 ημερων το κοροιδευε με πιπιλα-τσαι και με συμβουλευε να κανω τα ιδια για να ξεκουραστω . Εδω και 2 μηνες (προχτες χρονισε το μωρακι της ) ξυπναει αμετρητες φορες τη νυχτα για να βαλει πιπιλα στην καλυτερη περιπτωση αλλιως κανουν βολτες αγκαλιά .

Και επειδη ξεφυγα απο το αρχικο ποστ να πω : Ανθη ξερω ειναι δυσκολο αλλα θα φτιάξουν τα πράγματα σιγα σιγα και θα βρειτε το ρυθμο σας . Ακομα δεν γνωριστηκατε καλα να βρειτε τα "κουμπια"¨σας :)

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΗΛΑΖΕ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΗΛ.ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑ ΘΑ ΘΗΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΗΛΑΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΟ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΜΕ 10 ΜΗΝΩΝ ΠΑΙΔΙ 12 ΚΙ ΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ

Καλημερα

εγω πιστευω οτι παιζει ρολο και τι αναγκες εχει το καθε παιδι

π.χ

την κορη μου την θηλασα 40 ημερες (λογο αγνοιας) και μετα απο εκει της εδινα μπουκαλι

Μεχρι και 2,5 μηνων ξυπναγε καθε 3 ωρες και ετρωγε.Απο τον 3ο και μετα επινε γαλα στις 10 το βραδυ και μετα στις 7 το πρωι.

ο μπεμπης μου θηλαζει αποκλειστικα και μεχρι και τωρα ξυπναει και το βραδυ μπορει και 2 φορες για να φαει.

elpi76 έγραψε:

Καλημερα

εγω πιστευω οτι παιζει ρολο και τι αναγκες εχει το καθε παιδι

π.χ

την κορη μου την θηλασα 40 ημερες (λογο αγνοιας) και μετα απο εκει της εδινα μπουκαλι

Μεχρι και 2,5 μηνων ξυπναγε καθε 3 ωρες και ετρωγε.Απο τον 3ο και μετα επινε γαλα στις 10 το βραδυ και μετα στις 7 το πρωι.

ο μπεμπης μου θηλαζει αποκλειστικα και μεχρι και τωρα ξυπναει και το βραδυ μπορει και 2 φορες για να φαει.

και τι γαλα πινει

Ιφιγένεια , αν το μωρο δεν ξυπνάει τη νυχτα φυσικά και δεν το ταιζουμε! (αυτο βεβαια μετά τις 40 μερες γιαυτες που θηλάζουν)

Εσυ πιστευεις στην τυχη για το αν μια γυναικα εχει γαλα ή οχι . Δεν ειναι τζόκερ η γαλουχια , ουτε κοβεται το γαλα μονο του...:S

Αν το μωρό εχει ανάγκη να ξυπνάει και να τρωει τοτε για τον πρωτο τουλάχιστον χρονο πρεπει να σεβαστουμε την ανάγκη του . Αν παλι δεν ξυπναει τοτε απολαμβανουμε τον υπνο μας .

Δηλ ακουμε για 12 κιλα μωρό (δεν ειναι παιδι ενα βρεφος 10 μηνων) γιατι θηλάζει ή τρωει τη νυχτα? Μην λεμε οτι θελουμε !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...