Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Πώς να χάσετε τα κιλά της εγκυμοσύνης **

kyriaki μου το αρθρο που εστειλες πραγματικα μου δωσε κουραγιο!εχουν ριζωσει πανω μου 10 κιλα που δεν λενε να φυγουν τους 3μηνες που χω γεννησει!Θα πρεπει οντως να βαλω πιο ρεαλιστικους στοχους!;)

• Απαντήσεις 102
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 6 ΚΙΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 1/2 ΧΡΟΝΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 6 ΚΙΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 1/2 ΧΡΟΝΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

εγω ξεκινησα γυμναστηριο εδω και 3 μηνες και κανω σχετικα σωστη διατροφη για να χασω 5 κιλα που μου εμειναν..

η αληθεια ειναι πως ειναι δυσκολο αλλα αμα το αφησουμε ετσι και μεινουν τα κιλα αυτα θα παρουμε την ανηφορα σιγα σιγα..και ποιος μας πιανει μετα..

καθε χρονο θα προσθετει κιλα η ζυγαρια..

Δημοσίευση

εγω ξεκινησα γυμναστηριο εδω και 3 μηνες και κανω σχετικα σωστη διατροφη για να χασω 5 κιλα που μου εμειναν..

η αληθεια ειναι πως ειναι δυσκολο αλλα αμα το αφησουμε ετσι και μεινουν τα κιλα αυτα θα παρουμε την ανηφορα σιγα σιγα..και ποιος μας πιανει μετα..

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

εγώ πήρα 11 κιλά και τα έχασα όλα , αυτή τη στιγμή είμαι όσα κιλά ήμουν πριν μείνω έγκυος, το θέμα είναι όμως πως τα περισσότερα ρούχα μου δεν μου κάνουν. έχει αλλάξει τελείως το σώμα μου, κ δεν είναι τόσο αυτό όσο που μου έχει μείνει κοιλίτσα, φάινομαι σαν 3 μηνών έγκυος και να φανταστείτε ότι είμαι 51,5 στα κιλά.Μαλλόν χρειάζομαι κοιλιακούς?? Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω γυμναστική ή κάποια δίαιτα κ μου κακοφαίνεται.

Δημοσίευση

εγώ πήρα 11 κιλά και τα έχασα όλα , αυτή τη στιγμή είμαι όσα κιλά ήμουν πριν μείνω έγκυος, το θέμα είναι όμως πως τα περισσότερα ρούχα μου δεν μου κάνουν. έχει αλλάξει τελείως το σώμα μου, κ δεν είναι τόσο αυτό όσο που μου έχει μείνει κοιλίτσα, φάινομαι σαν 3 μηνών έγκυος και να φανταστείτε ότι είμαι 51,5 στα κιλά.Μαλλόν χρειάζομαι κοιλιακούς?? Δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω γυμναστική ή κάποια δίαιτα κ μου κακοφαίνεται.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ..ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ..Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ.ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ 2Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ 4 ΚΙΛΑ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝ 12 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ..ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ..Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ.ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ 2Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ 4 ΚΙΛΑ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

DIDIMOMAMA συνεχισε με τον διαιτολογο και θα τα χασεις τα κιλα!!

δεν υπαρχει καλυτερο απο το να γνωριζεις ποια φαγητα επιτρεπονται με ποια κτλ..

η κολλητη μου με διατροφολογο χωρις γυμναστικη εχασε σε 3μιση μηνες 11 κιλα !!

συνεχισε και θα τα χασεις πολυ γρηγορα!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...