Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα τι μου κανετε? θελω την γνωμη σας ο φιλος σας ο ταλαιπωριμενος ο μπεμπουλης μου ξεκινησε κρεμουλες και φρουτοκρεμες και μαζι με αυτα πηραμε και γαλα 2ης βρεφικης ηλικιας το frisomel το θεμα πιο ειναι τωρα....η δεν του αρεσει (γιατι ειναι πιο νερουλο) η τον χορταινει και γιαυτο πινει λιγο η ειναι χορτασμενος απο την κρεμα και δεν θελει πολυ γαλα.αλλα απο την αλλη σημερα το πρωι ηπιαμε στις 7 εφτιαξα 240γρ ηταν νυστικος απο τις 10.30 το βραδυ και μου ηπιε μονο 100γρ χαζεψα μα καλα δεν πειναγε τοσες ωρες νυστικος?

Δημοσίευση

μην αγχωνεσαι γλυκεια μου.....ισως να μην του αρεσει....προσπαθησε τον εσυ και βλεπεις....λογικα επρεπε να το πιει ....δες αν συνεχιστει και αλλαξτε του γαλα...ρωτα βεβ

αια και την παιδιατρο σου......φιλακια

Δημοσίευση

πηρα την παιδιατρο και μας ειπε να δουμε πως θα παει η εβδομαδα αν θα το συνηθησει γιατι αυτα τα γαλατα εχουν μια περιεργη γευση λογω οτι εχουν πολυ σιδηρο και βιταμινες και αν δεν το θελει καθολου να αλλαξουμε γαλα

Δημοσίευση

Παρόλο που δεν έχω ακόμη παιδάκι, ξέρω από τη μεγάλη μου αδυναμία, την ανηψούλα μου, πως στην αρχή, ώσπου να συνηθίσει το καινούργιο της γαλατάκι, "έβγαλε λιγάκι την πίστη" στη μαμάκα της, αλλά μετά το συνήθισε. Έτσι θα γίνει και με σας λογικά ή το πολύ-πολύ, να αλλάξετε και το γαλατάκι, όπως σε συμβούλεψε και η παιδίατρος σας. Καλή συνέχεια και υπομονή!!! Δώσε χρόνο στο μπεμπούλη σου! Φιλιά!

Δημοσίευση

Γεια σου Μπεμπουλης!Κι εμεις πιναμε το frisomel και μου εκανε τον δυσκολο στην αρχη!Η παιδιατρος μου ειχε ειπε τα ιδια με σενα και επισης επειδη τωρα δοκιμαζει καινουργιες γευσεις αρχιζουν και ψιλοβαριουνται το γαλα.Ο δικος μου οταν αρχισαμε τις κρεμες και τα φαγητα επινε μονο 150γρ. γαλα κι αυτο με το ζορι!Δωστου λιγο χρονο και βλεπεις αν δεν το θελει αλλαξε το.

Δημοσίευση

lemon ΜΟΝΟ 150? :S

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ κάνεις 240 με την απαίτηση να τα φάει όλα? :ohmy:

Ρε τη δικιά μου την άφαγη!!! Εντελώς! Εμείς με το στανιό πίνουμε 100 γρ το πρωί, στις 7.00 μετά από 11-12 ώρες ύπνου και αφαγίας!

Πόσες φορές να το αλλάξω πια αυτό το γάλα?

Ε δεν την επιμένω και ησυχάζω! :huh:

Δημοσίευση

kalispera glukia mou.

kai emena ta idia ekane i dikia mou otan pigame sto 2 noumeo gala epine tis noutricia ,twra pinoume ton fltis noutricia giati tis kathotan varei 2 kai pineii mono 150 gr.to prwi kai to idio to vradi.

na min anxwnese omws mia xara einai i dikia mou twra trwme kai fagaki kai kremoula kai froutokrema na vazeis kai mes sti krema 2 mezoures gala.

alla i diki mou i sumvouli einai na dokimaseis kai xwris laktozi gala einai pio elafri kai tha to dextei amesws

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

lemon ΜΟΝΟ 150? :S

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ κάνεις 240 με την απαίτηση να τα φάει όλα? :ohmy:

Ρε τη δικιά μου την άφαγη!!! Εντελώς! Εμείς με το στανιό πίνουμε 100 γρ το πρωί, στις 7.00 μετά από 11-12 ώρες ύπνου και αφαγίας!

Πόσες φορές να το αλλάξω πια αυτό το γάλα?

Ε δεν την επιμένω και ησυχάζω! :huh:

χαχαχα μια απ τα ιδια και το δικο μου αστερι:P

απεργια στο γαλα!τα δοκιμασαμε ΟΛΑ ΟΜΩς ,καταληξαμε στο frisomel απλα γιατι πινει 100-150 (παρτυ κανω τωρα μπροστα στα 20-30 που επινε):S

ασε το αλλο ....αν δε προλαβω να τον ταισω κοιμησμενο το πρωι κι εχει ξυπνησει , χτυπαμε 0 ολοκληρα γραμμαρια:woohoo: :woohoo: (παιρνει και υφος και μου το πεταει στα μουτρα)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αρχικά να πω την αλήθεια η μητρότητα είναι μια αρκετά απαιτητική «κατάσταση»  από την άποψη ότι είσαι η μαμά και το βάρος πέφτει στην μαμά και το μπαμπά φυσικά.    όμως είναι περισσότερο στη μαμά. Γιατί η μαμά θα είναι στο σπίτι όσο ο μπαμπάς θα είναι δουλειά.    εγώ έχω 3 παιδιά.    άπειρες φορές έχω νιώσει μόνη κ ίσως και καθημερινά από την άποψη ότι κ μένα οι συγγενείς μου μένουν κοντά αλλά έχουν κ εκείνοι τη ζωη τους δεν μπορούν καθημερινές να μου κάνουν παρέα να πω μια κουβέντα να πιω ένα καφέ (έχουν το πρόγραμμα τους, έχουν τις δουλειές τους κτλ κτλ)  η κόρη μου έγινε 6 κ της λέω κάθε μέρα πόσο τυχερή νιώθω που υπάρχει κ μπορώ να πω μια κουβέντα με κάποιον που με καταλαβαίνει.  Ο ένας ο γιος μου είναι 3.5 κ δν μπορεί να κάνει κάποια ουσιαστική συζήτηση κ το άλλο παιδάκι μου είναι 6 μηνών δεν μιλάει καν 😁 Καμία φίλη μου δεν είναι μητέρα (είμαι 30) κ κανένα συγγενικό μου πρόσωπο που είναι κοντά. Plus μένω στο εξωτερικό κ φαντάζεσαι πόσο πιο δύσκολο είναι.    εμένα τα παιδιά μου είναι η παρέα μου κ πραγματικά είναι όλη μου η μέρα. Προσωπικά μεγαλώνω τα παιδιά μου εδώ και 6 χρόνια άρα 6 χρόνια είμαι στο σπίτι. Σαφώς υπάρχουν στιγμές μοναξιάς από την άποψη ότι θέλεις έναν ενήλικα να συναναστρεφείς να πιεις ένα καφέ κάτι.    αλλά είναι στιγμές.    αν δεν ήταν η κόρη μου τόσο μεγάλη ίσως να μιλούσα στα ντουβάρια που λέει ο λόγος 🤣   το άλλο που κάνω κ μας βοηθάει όλους είναι να τα βγάζω έξω όλη την ημέρα (3ωρες τουλάχιστον) άρα παίρνουμε αέρα βλέπουμε κόσμο.    μετά από κάθε γέννα μου αντιμετώπιζα έτσι ψυχολογικά προβλήματα. Με το που πήγαινε να νυχτώσει έκλαιγα, στεναχωριόμουν, ένιωθα μόνη μου πολύ έντονα.    ευτυχώς μετά τις 50 μέρες καλυτέρεψα.    Δεν βοηθάει που κ ο άντρας μου γυρνάει 11-12 το βράδυ. Αλλά οκ είναι όλα μια συνήθεια εν τέλη.    τώρα είμαι πολύ καλύτερα που έχουν στρώσει οι ορμόνες. Δεν θα σκεφτώ δλδ τέτοια αρνητικά συναισθήματα συχνά.    (οι φίλες μου όλες μένουν στην Ελλάδα άρα μόνο τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήσεις μπορώ να τους μιλήσω κάτι είναι κ αυτό όμως από το τίποτα 🙏🏼🩷).    τον πρώτο καιρό να έχεις παρέα συνέχεια ( την πρώτη εβδομάδα η μαμά μου κοιμόταν σπίτι μας για να με βοηθάει γιατί όπως είπα έχω 3 παιδιά άρα ήταν πολύ εξουθενωτικό μέχρι να μαζέψω δυνάμεις από τη γέννα)    Και θα πω αυτό που πάντα λέω κ στον εαυτό μου! Αν σου δίνουν τη βοήθεια τους να την παίρνεις κ να μην ντρέπεσαι. (Είμαι ένας άνθρωπος που ούτε στην μαμά μου δεν θα πω να έρθει να με βοηθήσει ή πχ στις αδερφές μου. Μόνο αν οι ίδιοι θελήσουν από μόνοι τους να έρθουν τότε θα έρθουν. Κ αυτό θεωρώ ότι είναι μειονέκτημά μου κ είναι κ εγωισμός γιατί εν τέλη θαρρώ απλά ότι δεν ξέρω να ζητάω βοήθεια ή ότι έχω εγωισμό και δεν ζητάω βοήθεια. Από την άλλη έχω την τιμή να λέω ότι τα κατάφερα μόνη μου με 3 παιδιά κάθε μέρα όλη μέρα. Τα αγαπάω τόσο πολύ μου αρέσουν τόσο πολύ τα παιδιά που ξεχνάω πολύ εύκολα αυτή τη μοναξιά)    μακρυγορησα με το καλό εύχομαι 🩷
    • Εγώ γενικά δεν είχα σταθερό κύκλο και πριν μείνω έγκυος αλλά μετά την γέννα θήλαζα μου ήρθε στους 5 μήνες η περίοδος  κάποιες φορές που ερχόταν καλά και άλλες είχα καθυστέρηση αρκετές μέρες  έχει να κάνει και με το θηλασμό σε άλλες κοπέλες στρώνει αμέσως άλλες πάλι θέλει ένα διάστημα να επανέλθει  υπάρχει ενδεχόμενο εγκυμοσύνης;
    • Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες!  Ο γιατρός μέχρι στιγμής είναι αισιόδοξος γιατί αναπτύσσονται σωστά ,δεν μου έχει θέσει κάποιον αυστηρό περιορισμό,δεν είχα κάποια αιμορραγία μέχρι στιγμής. Απλά ούτως ή άλλως τα δίδυμα γεννιούνται πρόωρα ,και σκέφτομαι ότι τα δικά μου θα γεννηθούν ακόμα πιο πρόωρα λόγω της ανωμαλίας και κάνω άσχημες σκέψεις ότι θα έχουν μια ζωή θέματα υγείας κτλ. Προσπαθώ να διαχειριστω και το σοκ της δίδυμης κυησης και το σοκ του θέματος της μήτρας με ότι αυτά συνεπάγονται... Να αναφέρω ότι είναι σε δύο διαφορετικούς σάκους άρα δύο πλακούντες. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά λέω τι θα είμαι η εξαίρεση στον κανόνα εγώ;🥲 Χαίρομαι που τα κατάφερες και πήγαν όλα καλά ! 
    • Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι, εμείς κάνουμε οτι καλύτερο, από εκει και περα υπάρχουν πολλοι παράγοντες!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...