Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμένα. Θέλω τη γνώμη σας για κάτι που με απασχολει. Ο κύκλος μου παρουσιάζει διακυμάνσεις απο 29-37 μέρες. Τις περισσότερες φορές είναι απο 31-33 μέρες. Πιστεύεται ότι πρέπει να σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου με κάποια αγωγή αφού είμαι στην προσπαθεια για μωρό?? Και αν ναι τί αγωγές υπάρχουν και για ποσο καιρό? Μετά το τελος της αγωγής πρεπει να αρχισω προσπαθειες ή μπορω και κατα τη διαρκεια. Το λέω γιατι ειμαι 34 ετων. Θα επισκευθω σιγουρα το γυναικολογο αλλα ηθελα μια πρωτη άποψη.

Δημοσίευση

οτι και να πουμε εμεις σιγουρα στον γυναικολογο θα βρεις την απαντηση...εχεις μηπως πολυκυστικες;;;; κοιτα αν εχεις διακυμανσεις στον κυκλο σου δεν μπορεις να βρεις τις γονιμες...ειναι λιγο δυσκολο σε μη σταθερο κυκλο....εγω που ειχω πολυκυστικες και καθολου σταθερο κυκλο εχω ηδη ενα παιδακι 2 χρονων...απλα ο γιατρος με βοηθησε να βρω τις γονιμες....καλη επιτυχια σου ευχομαι και πηγαινε στον γυναικολογο σου να σε βοηθησει...φιλακια

Δημοσίευση

μην αγχωνεσαι καθολου..πηγαινε και πεστου να σου κανει θεραπεια προγραμματισμενης επαφης....να σου βρει τις γονιμες και να σου πει ποτε να ερθεις σε επαφη...εμενα μου εδωσε και κατι χαπια ...σερπαφαρ λεγονται και κανουν σιγουρη ωορρηξια...μετα παλι υπερηχο και μολις ηταν τα ωοθηλακια ετοιμα σε μεγεθος ,τα εβλεπε στον υπερηχο,μου εκανε μια ενεση για να σπασει και να γινουν ωαρια...και μου λεγε ποτε να ερθω σε επαφη....πεστου για αυτο ...ισως στο κανει...ο αντρας σου εχει κανει σπερμοδιαγραμμα;;;;;;;;;

Δημοσίευση

Όχι δεν έχει κάνει. Τωρα που ειπαμε να ξεκινησουμε τις προσπαθειες προεκυψε το εξης προβλημα: λογω δουλειας για ενα χρονο θα μενουμε μακρυα. Οποτε δεν προλαβαμε να κανουμε ολοκληρωμένες προσπαθειες. Προσπαθουμε οποτε βρισκομαστε, σε τυχαιες μερες.

Δημοσίευση

sarlot, καλησπέρα κοπέλα μου κι από μένα! Λοιπόν, εγώ έχω πολυκυστικές ωοθήκες και κύκλο από 30 ως 40 μέρες! Έρχεται στις 33, 35, 37, 39.. κάπως έτσι! Ποτέ πάνω από 40 μέρες όμως! Το καλό είναι αυτό στην υπόθεση! Ένας γιατρός μου είπε κάποτε ότι αν θέλω να κάνω παιδί, θα πρέπει να κάνω θεραπείες! Ένας άλλος μου είχε πει ότι δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα και θα πιάσω! Ο γιατρός που με παρακολουθεί τώρα, μου είπε ότι ακόμα έχω πολυκυστικές, μου είπε να κάνω ελεύθερα χωρίς να αγχωθώ κι αν δεν έχω πιάσει μέσα σ'ένα χρόνο, θα κάνουμε θεραπεία! Έπιασα στους 3 μήνες προσπάθειας, κι όχι σε καθημερινή βάση!! Το παν είναι να μην έχεις άγχος, να μην το σκέφτεσαι όλη την ώρα!!

Και όπως είπαν κι άλλες κοπέλες, κάνε έναν κόπο να ρωτήσεις και κάποιο γιατρό!! Καλή επιτυχία...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ευχαριστώ πολύ διδυμομανούλα για τις όμορφες ευχές σου να είσαι καλά να προσέχεις όσο πλησιάζεις κ όλα θα πάνε καλά κ με τα δικά σου μωράκια.Τα μωράκια μου είναι μικρούλια κ πολύ γλυκουλια κ χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να πάρουν βάρος.Ο πολύ μικρούλης είναι στην μονάδα κ συνεχίζει τον αγώνα που έδινε από την αρχή της κύησης αλλά δεν τον φοβάμαι πάλι νικητής θα είναι.Θελει λίγο υπομονή κι όλα θα είναι σούπερ.Γεννησα 36,2 βάσει υπερήχου με έβγαλε μία βδομάδα περισσότερο βάσει περιόδου 35,2.Τα βάρη τους 2700🩵 κ 1920🩵. Ευχομαι  σ'εσενα κ στα μωράκια σου τα καλύτερα, καλή λευτεριά! Θα μπαίνω να μαθαίνω τα νέα σας!❤️
    • Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τις ευχές σου κ σ'εσενα εύχομαι με το καλό να  έρθει το αστερακι σου.❤️
    • Το είχα περάσει κ με την κόρη μου οπότε  είμαι ψύχραιμη άλλωστε για καλό είναι.Αυτο που λες με το που πάρει βάρος θα τον έχουμε σπίτι με τ άλλα δύο μας παιδάκια.Ειμαι  καλά αν εξαιρέσουμε ότι πονάω στην μέση κ στην πλάτη θετική ακόμη αλλά δεν έχω σχεδόν τίποτα από συμπτωματα.Καλως να τον δεχτείτε κορίτσι μου🩵
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Με τ καλο τ μωρακι σου. Όπως σ είπαν τ κορίτσια πιστεύω οτι καταλαβαίνει τις αλλαγές π έρχονται ολες μαζι. Ειναι σύνηθες να μην πηγαίνει τουαλετα στο σχολείο. Εδω εγω στη δουλειά κ κρατιεμαι 8 κ 9 ωρες χωρις τουαλετα. Σπανια θα παω κ συνήθως μονο τις μερες π ειμαι αδιαθετη. Θα προσαρμοστεί. Η αλλαγή απο τον παιδικό στο νήπιο ειναι τεράστια για τ παιδακια. Επισης τα τελευταία χρόνια βαση νόμου, με όλα αυτά τ περιστατικά που ακουγοντουσαν για σεξουαλικη παρενόχληση κτλ κατα καιρούς, εχει απαγορευτεί απο τις δασκάλες στις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης να σκουπιζουν η να αλλάζουν το παιδακι π τυχον εχει ατύχημα. Σίγουρα μπορεί να λες ειναι παράλογο το οτι πρεπει να έρχομαι από τ σπίτι για να τ αλλαξω ενα βρακακι αλλα ειναι κι αυτο μεσα στα πλαισια της σεξουαλικης διαπαιδαγωγισης. Εμενα ετυχε να κανει κακα, να λερωθεί κ με πήραν τηλέφωνο να παω να τηβ καθαρίσω καλα κ να την αλλάξω. Εχει κ μια λογική αν τ σκεφτεις, οτι κανενας δ αγγίζει την ευαίσθητη περιοχή μας κτλ. Σε περίπτωση π απλα της ειχαν φυγει τσισα, αλλαξε μονη της εσωρουχο και την βοήθησαν με το κολαν που ηθελε τράβηγμα για να τ ανεβάσει. Σιγα σιγα θα προσαρμοστεί μην αγχωνεσαι. Θα μπει στο νόημα και ολα θα πάνε καλα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...