Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ-Ο ΛΩΡΟΣ ΕΠΕΣΕ ΠΡΟΧΤΕΣ-ΜΑΤΩΣΕ ΛΙΓΟ.ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ.ΜΕΤΑ ΜΕ ΓΑΖΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΑΜΠΟΝΑΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΣΟΥΖΕ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑ ΕΓΩ ΑΠΟΤΟΜΑ??????????:blush::(

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ?ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ?????:dry:

Δημοσίευση

Κοριτσακι μην αγχωνεσαι...

Εγω πηρα τη μπεμπα απο την κλινικη με πεσμενο τον αφαλο ομως καποια στιγμη καθως την σκουπιζα απο το μπανιο ειδα αιματακι στην πετσετα.

Η μπεμπα δεν καταλαβε τιποτα ουτε και πονεσε!

Μην ανησυχεις!

Ετσι και αλλιως θα επεφτε συντομα!

Δημοσίευση

χαχαχα! Θελετε να σας πω εγώ τι έπαθα με τον αφαλό της μικρής??

Δευτέρα πρωί βγαίνω απο το μαιευτήριο και Τρίτη βράδυ ξαναμπήκα. Τη Δευτέρα την κάνω μπάνιο και δεν της βάζω οινόπνευμα στον αφαλό, την Τρίτη την κάνω μπάνιο δεν της βάζω οινόπνευμα στον αφαλό. Όχι δεν την πήρα απο μόνη μου την πρωτοβουλία. Απλά κανείς δεν σκέφτηκε να μου το πει στο μαιευτήριο.

Το βράδυ πριν να τη θηλάσω, παω στην αλλαξιερα να την αλλάξω και όπως βγάζω την πάνα της αρχίζει να τρέχει το αίμα απο τον αφαλό ποτάμι! Κυριολεκτω.

Κιτρίνισα, κοκκίνισα, πάνιασα άρχισα να κλάιω και να ουρλιάζω, έρχεται ο αντρας μου παθαίνει εγκεφαλικό. Η μικρή να κλαίει, ο αντρας μου να μου φωναζει να τη θηλασω για να σταματησει να κλαίει, εγω να παίρνω τη μαμα μου στο τηλ., ο άντρας μου να μου τραβαει το χερι να μου παρει το τηλεφωνο για να παω στο παιδι και ο κουνιαδος μου που ηταν στο σπιτι να τηλεφωνει στα επείγοντα.

Τελικά πάμε στο μαιευτήριο, μιας και δεν ειχαμε 1 μέρα που ειχαμε παρει εξιτήριο και εκει μας είπε η γιατρός, πως ο αφαλός στηρίζεται απο 1 αγγειακι το οποίο είχε μαλακώσει απο το νερο και αιμορραγουσε, οτι πρεπει να του βαζουμε συνέχεια οινοπνευμα και να τον σκεπάζουμε με γαζα. Μας είπε επίσης πως ο αφαλος δεν ποναει τα μωράκια και το οινοπνευμα δε τα τσούζει.

Ο αφαλός εχει την ιδιοτητα να αυτοεπουλώνεται και οτι έχει ήδη δεθει. Δεν είανι κατι το επικύνδινο δηλαδη. Καλό όμως είναι να του βάζεις συνέχεια οινοπνευμα μεχρι να της πέσει.

Αυτά συνέβησαν σε μένα! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γειά σου κορίτσι. Πιθανόν να ειμαι κι εγω για Ιουλιο.
    • Καλημέρα κορίτσια σας ευχαριστώ πραγματικά όλες για τα λόγια στήριξης,  πολλές με νιώθετε κ αλλες εύχομαι να μην το ζήσετε πότε!! Όπως μου λέτε μόνο ο χρόνος θα βοηθήσει και μακαρι με πίστη και ελπίδα στο μέλλον με το Θέλημα του Θεού να έρθει το φως!🙏
    • Γεια σας κορίτσια! Καιρό έχω να στείλω, βλέπω εδώ συζητήσεις για μετακομίσεις κλπ! Απελπισία η κατάσταση με τα σπίτια, έχετε απόλυτο δίκιο. Εμείς μένουμε σε ένα πολύ μικρό σπίτι (κανονικά δηλ. είναι απλά για ένα ζευγάρι και πολύ λέω), ιδιόκτητο, και υπολογίζουμε όταν με το καλό τελειώσω το διδακτορικό μου σε κάνα χρόνο να κάνουμε ανακαίνιση στο πατρικό μου που είναι από πάνω, για να μπορέσουμε να ζήσουμε πιο ανθρώπινα. Βασικά εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζομαι ήδη με τον χώρο εδώ, αλλά δεν έχω το κουράγιο να ανοίξω σε αυτή τη φάση μέτωπο ανακαίνισης, ενώ τρέχουν τόσα. Οπότε κάνω υπομονή... Απώτερο όνειρο είναι να φύγουμε από την Αθήνα και να πάμε στο νησί μας. Αλλά ρε κορίτσια, χωρίς τη σιγουριά της δουλειάς πού να κάνεις τέτοιο βήμα;! Θα δείξει! Εγώ έκανα όλες τις εξετάσεις, και την καμπύλη. Εννοείται βγήκε τσιμπημένη, αλλά επειδή μετριέμαι 4 φορές την ημέρα έτσι κι αλλιώς και είμαι υπό έλεγχο σε γενικές γραμμές, δεν ανησύχησα. Θα τα στείλω τα αποτελέσματα και στον ενδοκρινολόγο και βλέπουμε. Χθες κάναμε και τον καθιερωμένο υπέρηχο. Όλα καλά, η ζουζούνα κοντεύει το κιλό, η ανάπτυξή της είναι μια χαρά. Απλά ο τράχηλ΄ός μου μειώθηκε (αν το λέω και σωστά). Ενώ στη Β Επιπέδου ήταν 36 χιλιοστά, τώρα είναι 31. Και μάλλον (τι μάλλον; σίγουρα!) είναι επειδή σηκώνω τον μικρό μας (πέρα δηλ. από τα βασικά για άλλαγμα, κρεβάτι, καρότσι κλπ.κλπ., κάνουμε και διάφορα παιχνίδια, χορούς αγκαλιά). Και όλα αυτά θα πρέπει να τα κόψω μαχαίρι, αν γίνεται. Να περάσει και ο 7ος που είναι πιο επικίνδυνα τα πράγματα. Τώρα πώς θα το πετύχω αυτό δεν ξέρω. Γιατί κάποια πράγματα εκ των πραγμάτων πρέπει να τα κάνω εγώ, αφού λείπει ο άντρας μου τη μισή μέρα και πολλά περνούν από εμένα. Και δεν θέλω να έχω και τη μαμά μου απίκο συνέχεια. Εκείνη το θέλει. Εγώ όμως δεν θέλω.   
    • Ααα περίπου στα ίδια και εγώ 4 ώρες μακριά από Αθήνα  καλα σίγουρα δεν έχει σαν το σπίτι σου αλλά εντάξει μπορείς όταν πλησιάζει ο καιρός να πας να μείνεις λίγο Αθήνα θα σε βλεπει κάθε βδομάδα ο γιατρός τότε οπότε θα βλέπει  περίπου αν κοντεύεις  εγώ δεν είχα πάει Αθήνα ήμουν σπίτι και αν μου σπάγαν τα νερά θα ξεκινούσα για Αθήνα αλλά εμένα δεν έσπασαν ποτέ 🤷‍♀️ βήμα βήμα θα τα δείτε όλα 😊
    • @Ngsofia σου στέλνω μια τεράστια αγκαλίτσα λυπάμαι τόσο πολυ 🩷🩷 Κουράγιο κοριτσι μου😞🙏 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...