Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 126
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου έχω να γράψω πολύ καιρό και μπαίνοντας να γράψω είδα πρώτο το μήνυμα σου…μην βαζεις τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία, να νιώθεις τύψεις επειδή κάποιος σου είπε κάτι, είσαι η μαμά της και ξέρεις καλύτερα τι είναι το καλύτερο για εσάς. Για να σου το εδειξε η παιδίατρος που είναι ειδικός κάτι θα ξέρει παραπάνω από τον κάθε άνθρωπο που θα σου πει την δική του άποψη. Νομίζω όλοι μα όλοι χρησιμοποιούμε αυτή την στάση για το ρέψιμο είναι η πιο αποτελεσματική, εγώ προσωπικά του έχω μια ελαφριά κλήση προς τα μπρος ώστε όντως να μην πηγαίνει πολύ πίεση στην σπονδυλική στήλη που δεν κάνει. Για το πλάι εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει όχι για λόγους ασφαλείας όχι για το αν θα πάθει κάτι επειδή είναι κουλουριαμσενα και έτσι από την πρώτη μέρα τον έβαζα στην πλάτη μόνο. (Όταν τον βάζω στο πλάι μέσα στην ημέρα κάνει τους καλύτερους ύπνους) Όσο για το φασκιωμα το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό! Εμένα ο δικός μου αν πας να τον τυλίξεις οριακά θα σε δαγκώσει θέλει τα χέρια ελεύθερα, όμως αν χτυπιέται του βάζω το love to dream swaddle που είναι με τα χεράκια πάνω, ηρεμεί και τον παίρνει ο ύπνος. Το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και η κάθε μαμά ξέρει τι να κάνει για το μωρό της μην βασανίζεσαι άδικα ❤️ 
    • Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε;; Πως πάτε με τα μωράκια σας;; Λοιπον σήμερα βρέθηκα σε ένα σπίτι με κάποιες φίλες τις πεθερές μου. Ήρθαν να δουν το μωράκι μας και κάποια στιγμή εγώ τάισα το μωρό και το έβαλα να κάτσει στο πόδι μου για να ρευτεί. Την συγκεκριμένη στάση μου την έχει δείξει όλη παιδίατρος μας ώστε να διευκολύνεται η διαδικασία. Οι κύριες αυτές όμως μου είπαν πως κάνω κακό στο μωρό που το κρατάω σε καθιστή θέση για να ρευτεί και πως αυτό μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη.  Από εκείνη την στιγμή έχω νιώσει τύψεις και γενικά περνούν πολλά από το μυαλό μου. Δηλαδή, για τον ύπνο, μήπως δεν πρέπει να την βάζω στο πλευρό της να κοιμάται ;; ( μαζεύει αρκετά το σώμα της και όπως είναι φυσικό δεν απλώνεται). Επίσης μήπως έπρεπε να την φασκιώνω;  Σας παρακαλώ πείτε μου από τις εμπειριες σας τι κάνετε εσείς;;; 
    • Εμένα ηταν να μου ερθει περιοδος την 29η μέρα και σήμερα 27η μ ηρθε καφέ ροζ υγρό αργά το απογευμα και μια κατακοκκινη κηλιδα περιεργη σαν χρώμα.Τώρα τι να πω μου ηρθε νωρίτερα και είχα θετικό τεστ 12η μέρα, ατυχή και αυτον τον μήνα...
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ναι όλα μια χαρά, να μην την ματιασω είναι πολύ ήσυχη, θηλάζει πολύ καλα και γενικά είναι μαμ, κακα και νάνι. Με την μεγάλη μου αυτό το έζησα αφού πήγε 2 ετών😂😂😂 Εσείς τι κάνετε? Πώς τα πάτε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...