Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ??

Recommended Posts

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ!!:) :) ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ:laugh: :laugh: :laugh: ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ????;) ;) ;)

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΝ ΠΟΝΕΣΑΝ.ΤΙ ΕΝΙΩΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?

ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΝΙΩΘΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΑΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ?

ΓΕΝΝΑΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

ΑΧ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

efoula καλημερα γλυκια μου κ με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου!!!!Εγω γεννησα την κορη μου με καισαρικη κ επισκληριδιο.Βεβαι ο τοκετος ξεκινησε φυσιολογικα κ αφου περασα ολη τη διαδικασι κ εφτασα στο σπρωξιμο,η μικρη δεν εβγαινε με τιποτα...Στενωση ηβικου οστου,ειταν η διαγνωση του γιατρου,οποτε η καισαρικη ηταν μονοδρομος.Λοιπον στο λεω απολυτως εγγυημενα...Δεν προκειτε να κανεις ουτε αχ!που λεμε.Το φαρμακο που σου βαζουν στη σπονδυλικη στηλη δεν θα το καταλαβεις,ουτε τσιμπημα ουτε τιποτα.Απο τη μεση κ κατω θα εισαι ναρκωμενη,θα καταλαβαινειςτα παντα θα μιλας με το γιατρο σου,θα δεις το μωρακι σου μολις βγει!!!Κ ολα αυτα χωρις πονους,χωρις ταλαιπωρια.Υστερα η τομη της καισαρικης ουτε που θα σε ενοχλησει κ αυτο γιατι η επισκληριδιος αργει να φυγει απο τον οργανισμο,δηλ.θα κοντευεις να σαραντησεις κ ακομα θα εισαι μουδιασμενη,οποτε θα κινεισαι τοσο ανετα κ με τετοια ευκολια που θα ξεχνας ωρες-ωρες οτι θα εισαι λεχωνα.Για μενα η επισκληριδιος ειναι η καλυτερη λυση οταν προκυπτει καισαρικη.Μην εχεις αγωνια,ουτε φοβο,θα πας στο μαιευτηριο κ απο την ωρα που θα μπεις στο χειρουργειο θα περασουν το πολυ 15'-20' κ ολα θα τελειωσουν.Ισως,ισως λεω γιατι δεν συμβαινει αυτο παντα να σε πιασει μετα ενα ελαφρυ τρεμουλο,λογω της επισκληριδιου,αλλα ειναι κατι μηδαμινο κ θα σου περασει αμεσως.Αυτα κουκλιτσα...οτι αλλο θες στη διαθεση σου,ελπιζω να σε βοηθησα.;) ;) ;)

αχ κοριτσακι μου,μην στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι καθολου.κι εγω με καισαρικη γεννησα την τοσοδουλα μου και επισκληριδιο φυσικα.δεν ποναει καθολου.οπως λεει και η ζουμπι ουτε το τσιμπημα δεν καταλαβαινεις.οσο για την καισαρικη,δεν ειναι πλεον οπως παλια που πονουσαν 100 χρονια.εγω εκανα καισαρικη στις 10.30 το βραδυ και την αλλη μερα το πρωι σηκωθηκα και βολταρα.μονη μου σηκωνομουν,μονη μου ολα.απο τη δευτερη μερα με προσοχη εκανα και μονη μου μπανιο!το μονο που δεν μπορεις να κανεις ειναι να κοιμηθεις στο πλαι και να τεντωθεις.δεν ειναι ομως και τοσο τραγικο αυτο νομιζω,ετσι?εσυ τι λες?τι ειναι αυτο που σε τρομαζει?μεσα σε 15' θα κρατας στα χερια σου το μπεμπακι σου.ο,τι αποριες και φοβους εχεις,εδω σε μας!με το καλο σου ευχομαι εφουλα!

Εφούλααα με το καλό να φέρεις στη ζωή το μικρούλη σου και με κανένα πόνο

Λοιπόν και γω τα ίδια με Ζούμπι και την κτκ

η καισαρική είναι ένα χειρουργείο αλλά το πιο ευχάριστο

Η χαρά μου και η αγωνία ήταν τόσο μεγάλη που δε θυμάμαι αν πόνεσα

δεν κατάλαβα τίποτα ιδίως όταν βγήκε το μικρό ζουζουνάκι κόντεψα απο την χαρά μου να σηκωθώ, όταν πήγα στο δωμάτιο μου την φέραν και την θήλασα είναι απερίγραπτα συναισθήματα και μοναδικά

Εύχομαι σε κάθε γυναίκα να μπορέσει να το νιώσει αυτό το συναίσθημα το οποίο είναι μοναδικό

ΧΑΛΆΑΡΩΣΕ και απόλαυσε το

Φιλιά πολλά και με το καλό!!!

ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΩΣ ΜΕ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ :woohoo: :woohoo: ΚΑΝΟΝΙΚΟ GREYS ANATOMY:laugh: :laugh: TEΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩ ΟΝΤΩΣ ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΝΑΩ!!!! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΝΤΩΣ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟ ΤΟ ΠΑΤΑΣ Κ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΣΗB) B) ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΔΩ Κ 2,5 ΜΗΝΕΣ Κ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΟΥ:silly: :silly: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ:cheer:;)B):kiss: ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!Κ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kiss: :kiss: :lol: :silly:

Γεια σας κορίτσια.

Μόλις 1 εβδομάδα μετά παό επισκληρίδιο, και όλα πήγαν καλά.

Ένιωθα τα πάντα από κινήσεις την ώρα της καισαρικής ,αλλά όχι πόνο.Το μούδιασμα πέρασε εντός της ημέρας και το βράδυ σηκώθηκα και περπάτησα.

Το μόνο που αντιμετώπισα ήταν φαγούρα, αλλεργία που μου έκανε η μορφίνη....

Η μέση λίγο με ενοχλεί στο σημείο της τσιμπιάς,αλλά όταν είμαι πολύ ώρα σκημένη.

Κάθε οργανισμός -πάντως-αντιδρά διαφορετικά....

Μπραβο ρε efoyla με τις ερωτησεις σου:) :)

και λεω μπραβο γιατι ειμαι ακριβως στη ιδια θεση σε 3 βδομαδς καισαρικη με επισκληριδιο και ενα σωρο αποριες σαν τις δικες σου...

Να 'ναι καλα τα κοριτσια που μας δωσαν "τα φωτα τους"

ειστε φοβερες ....φιλακια :side: :side: :) :)

αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ ολες.ειστε τοσο καλες.

μου δωσατε απιστευτο θαρρος θελω τωρα να παω να γεννησω..

ooIreneoo :δεν κατάλαβα τίποτα ιδίως όταν βγήκε το μικρό ζουζουνάκι κόντεψα απο την χαρά μου να σηκωθώ

εισαι φοβερη με εκανες και να γελασω και να κλαψω απο συγκινηση.

καπως ετσι μου φαινετε θα ειμαι και εγω.του λεω του αντρα μου φανταζεσαι να σου πω μετα κανουμε ακομα ενα του χρονου???

μου λεει το πιστευω ικανη σε εχω

αχ ευχαριστω και παλι

ΕΦΟΥΛΑ :λοιον γεννησα με καισαρικη λογω αλλοιωση των παλμων του μικρου λοιπον δεν εκανα επισκληριδιο απλα ολικη ναρκωση η οποια ναρκωσγ μου την εκαναν στις 0,5,20 το πρωι και στις 7,30 με ξυπναγαν στης 9,00 ημουν μια χαρα ουτε νυσταγμενη ουτε ποναγα τιποτα απολυτως .Στις 12,00 της ιδιας μερας σηκωθηκα μεσα στο δωματιο και προχωρησα και το ιδιο απογευμα εκαν βόλτες με τον ορο στο διαδρομο .Δενειχα κανενα προβλημα ουτε πονους γιατι μου εδειναν παυσιπονα ουτε στον υπνο ειχα κανενα προβλημα .Ενταξει δεν ειδα το μικρο αμεσως οπως οταν εχουν κανει επισκληριδιο αλλα τον ειδα μετα απο καποιες ωρες ουτε καταλαβα ποσο ειχε περασει η ωρα . Παντως μην ξεχνας οτι η επισκληριδιος ειναι τοπικη αναισθησια και σιγουρα εχει παρενεργειες οπως εχουν όλα τα φαρμακα και οπως εχει και η Ολικη απλα στη ολικη πριν κανουν εξετασεις γιανα δουν ανυπαρχει κάποιο προβλημα με την καρδια η κατι αλλο που να μην πρεπει να παρεις ολικη αναισθησια .Παντως οτο και να αποφασισεις να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου και να θυμασαι θα γινεις μαμα οποτε αξιζει την οποιαδηποτε μικρη η μεγαλη ταλαιπωρια .Με το καλο

εφουλα μου γεια σου και εγω με καισσαρικη γεννησα και μου εκαναν επισκηριδιο γιατι λογω της καταστασης μου δεν μας επαιρνε για ολικη οταν μου ειπαν οτι θα κανω επισκληριδιο επαθα σοκ (γεννησα στις 31 εβδομαδες και δεν ημουν προετοιμασμενη για τιποτα μονο την καισσαρικη ειχα συνηδητοποιησει)αρχισα να φωναζω μεσα στο χειρουργειο οχι μη δεν θελω κτλ τελικα με επεισαν και το αποτελεσμα...δεν καταλαβα τιποτα ουτε στην κοιλια ουτε στο σημειο που μου εκαναν την αναισθησια (ειδα και το νινακι μου οταν το γεννησα).

μετα την γεννα σηκωθηκα στο μισαωρο και ηθελα βολτα και καφε χιχι ειδαν και επαθαν να με βαλουν στο κρεβατι το μονο που ενιωσα απο την επισκληριδιο ηταν φαγουρα που κρατησε μιση ωρα το πολλυ σου ευχομαι με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου να ειναι γερο και ολα να σας πανε παντα καλα.περιμενουμε νεα σου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μία χαρά μεγαλώνει Στα κιλάκια και στο ύψος κοντά είμαστε 😊 τώρα πιο εμβόλιο έκανες ; Το 37 δεν το θεωρούν ούτε καν δέκατα για τα μωράκια απλά παρακολουθείς και βλέπεις σε είπε η γιατρός αν παει 38 δινεις ντεπον ; τελικά σου ειπε να την ξυπνάς ε; Τι σκέφτεσαι να κανεις ; Εγώ την ξυπνάω μερικες φορες το απόγευμα αν κοιμηθεί πολύ για  να φάει 
    • τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
    • Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;
    • Ευχαριστώωω μακάρι  να μπορούσα  να φαω..δεν πεινάω πολύ.. οπότε τρωω έχω κ καούρες.. και μου κόβεται η όρεξη..και με 2 λίτρα νερό τη μέρα που να χωρέσει το φαΐ? Βάλε κ τον ύπνο.δεν μένουν πολλές ώρες για φαγητό ..χαχαχα Άσε κ εγώ όλο γύρω γύρω..   
    • Αααα με το καλό και του χρόνου! Εύχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας φυλάει όλες κορίτσια μου! Οι μέρες θα περνάνε νερό τώρα είναι που σταματάει ο χρόνος νομίζω. Εμείς βάλαμε δώρα για το μωρό φέτος κάτω από το δέντρο μπας και τα δει και έρθει! Εγώ πηρα ένα κουβερτακι και ο άντρας μου ένα παραμύθι 🎄
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...