Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

to 8ema einai oti den ksero pote prepei na to kano...ton proigoumeno mina mou ir8ne stis 20-02 k ayton ton mina den mou ir8ane..ekana olo sxedon ton mina eley8era oxi ka8e mera alla giro stis 20 toy minos poy perimena ekana pio sixna..an epiana pes nini giro stis 20 minos poy ipoti8ete oti kapou ekei einai oi gonimes meres mexri simera 8a fenotan stin xoriaki?? i prepei na kaneis k tin xoriaki kapoia sigkekrimeni mera?k giati den mou ir8ane ton martio??to sti8os mou den mporo na to agkoumpiso edo k 2 ebdomades apo ton pono!!!k oyte periodos,,oyte nini...ti ginete!!!!

Δημοσίευση

molis tora milisa me ton giatro moy k moy eipe na pao tin deytera na ksanakano mia epanaliptiki eksetasei b xoriiakis giati mou leei oti exo megalo kiklo 35-40 meron k mporei na min fenete apo tora.ti na po den ksero!!mou kopeikan oi elpides giati exei problima k o antras mou me to sperma tou..alla enas giatros tou eipe oti mporei piotika na min einai kalo alla exei para pola spermatozoaria pou mporei na ginei silipsei k den xreiazete na kanei xeiroyrgeio..eimaste k oi dio xalia...!!!ego polikistikes... k ekeinos me kirsokili ston oxri tou ...ti allo???k meta sou leei na min exeis anxos...ginete??

Δημοσίευση

Δεν ξανακάνεις βρε μάτια μου την χοριακή τη δευτέρα που σου είπε κι ο γιατρός σου? Αλλιώς δε δικαιολογείται τόσο μεγάλη καθυστέρηση! Κι όχι άγχος παιδιά... όσο γίνεται δλδ, γιατί δεν είναι κι ότι πιο εύκολο! Δεν μετράει η ποιότητα όσο η ποσότητα (νομίζω!) Φιλιά!!! Περιμένουμε νεότερα!

• Απαντήσεις

• Τα αυτιά τα είχαμε κάνει την 3η μέρα στο ΡΕΑ. Οσο ακόμα ήμασταν μέσα! Τα ίσχυα τα κάναμε στον 1μιση μήνα περίπου. Πάλι στο ΡΕΑ είχαμε πάει τοτε! Ολα με τις οδηγίες της παιδίατρου.   Εγω στον πρώτο έπινα έναν καφέ όταν θήλαζα και δεν τον πείραζε. Βέβαια γενικά δεν πίνω καφέ. Οπότε κάποιες μέρες ήταν ντεκαφ, κάποιες κανονικός αλλά ελαφρύς. Δηλαδή, δεν είμαι πολύ φαν του καφέ οπότε δεν ήταν ότι έπινα κάτι βαρύ και πολύ. Πάντως δεν είχε θέμα. Αλλά ρώτα καλύτερα μην σε πάρω στο λαιμό μου!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα σήμερα γιατί όλη μέρα έκανα δουλειές που είχα αφήσει. Έστησε ο άντρας μου το λίκνο του μωρού. Έβαλα κάποια πλυντήρια. Δοκιμάσαμε και την προέκταση του καροτσιού για τον σύντομα μεγάλο μας γιο. Γενικά σήμερα σαν ενέργεια ένιωθα καλά. Βγήκα και σούπερ για να περπατήσω. Πάω κάθε μέρα. Ανεβαίνω σκαλιά. Πήρα ένα τσάι που μου πρότεινε η μαία! Αντε να δούμε!   @Sotiria_94 καλά έκανες και πήρες βοήθεια για τις δουλειές! Μην ταλαιπώρησε καπάκι μετά την καισαρική. @Maria98 τι ωραία που πήγες την βόλτα σου. Αχ ανυπομονώ να βγούμε και εμείς με τον μικρούλη και το. Μεγάλο μας! @Diwni πέρασες μεγάλη ταλαιπωρία. Λογικό να είσαι σωματικά κουρασμένη. Καλό ότι σε αφήνει πιο γρήγορα, ώστε να πας σπιτι! @ΜαρίαΔημήτρης κάνε με προσοχή τις δουλειές! Εγω σε νιώθω αλήθεια. Εχω τρελό θέμα με την ηρεμία στο σπίτι μέσα από την καθαριότητα και την τάξη. Ειλικρινά θα ήθελα να έχω λιγότερο θέμα αλλά δεν.. Παρ όλα αυτά πρόσεχε τον πρώτο καιρό. Λίγη υπομονή κάνε. Οσο μπορείς να περάσουν οι μέρες να είσαι περδίκι!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ναι αν και σε γενικές γραμμές ειμαι πολύ καλα κουραστηκα ψυχολογικα. Σωματικα ποναω παντού, από τον πολυωρο τοκετο, το περπατημα, τις ασκήσεις, από την καισαρικη, από όλα. Κανω υπομονή όμως. Αλλα θελω να πάω σπίτι μ δ την παλεύω. Τ παιδια μ με ζητάνε, ειδικά τ μικρό κλαιει κάθε μερα. Σήμερα στις 2 τ βραδυ κλείνω τ 2ο 24ωρο. Απο τ γυναικολογο εχω τ οκ να φύγω αύριο. Θα δούμε τι θα πει κ ο παιδίατρος. Μ είπε μάλλον θα με αφήσει, απλά θα πρέπει να πάμε στον δικό μας να πάρει αιμα κτλ για τιε εξετασεις τ 3ου 24ωρου. @Maria98τι υπέροχο μωρό είναι αυτό? Μαλλι φοβερό?? Κανατε κ τη βόλτα σας μια χαρα. Καλα δ με αγχωνει τ βαρος. Ολα μ τ παιδια γεννηθηκαν μικρα. 2590 η πρωτη, 2420 η 2η κ 2550 αυτη. @Sotiria_94 βλεπω τ ποδια μου κ σε σκέφτομαι αυτές τις μερες. Εχουν πρηστεί έχουν γινει τουμπανα. Μςχρι κ η κορη μ η μεγαλη μ ειπε μαμα τι επαθαν τ ποδια σου? Γτ ειναι έτσι?
    • @Katerinapap έτσι την πάτησα κ εγώ με φίλη μου που πήγαμε για τα πρώτα ψώνια και επειδή εκείνη γέννησε ένα μωρο 4200 καταλαβαίνεις όπου  έβλεπε τα μικρά νούμερα  έλεγε κάλε αυτά δεν θα προλάβει να τα βάλει χα χα και μόλις γέννησα έκανα ιντερνετικα παραγγελία νούμερα 56 που κ πάλι της ήταν αρκετά άνετα… 52 εκ κ 3200 γεννήθηκε η μικρή… αυτό πάντως που με βόλεψε εμένα είναι στα ολόσωμα κορμάκια που Νοέμβρη σίγουρα με αυτά θα τα έχουμε θέλουν φερμουάρ… διαφορετικά θα παλεύεται συνέχεια και για τις πρώτες μέρες που το είδα στο μητέρα και μετάνιωσα που δεν το αγόρασα είναι αυτά τα φορμάκια που το κάτω μέρος είναι σαν φούστα χωρίς ποδαράκια… αλλάζεις την πάνα σε δευτερόλεπτα χωρίς να ταλαιπωρείς το μωρο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...