Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ-ΠΩΣ?

Recommended Posts

• Απαντήσεις 72
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

hara μου καλημέρα!πιστεύω ότι από τη στιγμή που υπάρχει φυσικός τρόπος να σταματήσεις την παραγωγή γάλακτος γιατί να πάρεις φάρμακα.Εγώ πάντως δεν είχα πάρει. Ρώτα τον γιατρό να σου δώσει πληροφορίες για απογαλακτισμό χωρίς χάπια. Η απόφαση είναι δική σου!:kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σε ολες τις μανουλες και τις μελλουσες μανουλες.Δεν ξερω αν επρεπε να αναρτησω καινουργιο θεμα η να γραψω εδω την δικη μου εμπειρια στο θηλασμο.Πριν λιγο εκοψα το θηλασμο χωρις χαπια και χωρις κανενα απο τα προβλ.που κατα καιρους λενε διαφοροι..Το κοριτσακι μου ειναι 9 μηνων,απο την στιγμη λοιπον που κοψαμε το στηθος απο δικο μου λαθος,βαρεμαρα,τι να πω....ξεκιν.τα προβληματα...παρουσιασε αλλεργια στο πολυεστερα[φλις]και οτι αλλο κατασκ.απο αυτο το υλικο[παιχνιδια κτλ] και αυτη την στιγμη εχουμε 5μερες 39.8 πυρετο...ανεβο-κατεβ. βεβαια!!!! τελικα με βροχιτηδα και ωτιτιδα!!!! ειμαι 100% βεβαιη πως για ολα αυτα φταιει το γεγονος οτι εκοψα το θηλασμο.....ετσι λοιπον ειπα στον εαυτο μου πως στο επομενο παιδακι 1χρονο δεν το συζηταω,θα το θηλασω οτι και να γινει... μοιραζομαι μαζι σας την εμπειρια μου διοτι διαβαζω πως 6μηνες ειναι καλα.Ναι, ειναι καλα, ομως για το καλο των παιδιων μας τι κοστιζει ο υπνος,η κουραση κτλ?και τωρα πανω στο κομοδινο εχουμε ενα σωρο σπρει και αντιβ. ευχομαι να διαβασετε οσες μανουλες θελετε να κοψετε το θηλασμο και τουλαχ.να σκεφτ.ολα οσα γραφω...και τελικα δεν εχουν αδικο τα κουτια [στα γαλατα]που λενε πως ο θηλασμος ειναι η καλυτερη τροφη για το μωρο:)

hara καλησπέρα!

Θήλασα κι εγώ για 10 μήνες και ήθελα να σταματήσω το θηλασμό σταδιακά για να αποφύγω τα χάπια. Δεν τα κατάφερα όμως! Γέμιζε το στήθος μου , το έβγαζα με θήλαστρο ή τον θήλαζα για να ανακουφιστώ! Αφού παιδεύτηκα περίπου 10 μέρες πήρα χάπια για 7 μέρες! Οι παρενέργειες που είχα ήταν δυσκοιλιότητα και αυπνίες!!!

Το μωρό ποτέ και ούτε για μία στιγμή δεν αναζήτησε το στήθος μου και αυτό με ανακούφισε πάρα πολύ!!

Καλό είναι αν πάρεις τα χάπια να μπορείς να έχεις βοήθεια όποτε χρειάζεσαι, γιατί μπορεί να έχεις διάφορες παρενέργειες μπορεί όμως και όχι !

Καλή επιτυχία σε ο,τι αποφασίσεις!!!:)

hara mou kalispera...egw pira xapia gia na kopsw to gala giati eixa para polu kai malista 2 koutia alla doksa to tho den exw pathei kati ,

egw pira ta dostinencs alla nomizw twra ta apagorepsan kai dinoun ta parlador

egw pantos lew pare afova giati xwris xapia kundineueis na patheis mastitida kai ase pou ponas aforeita

a kai na deneis me kati to stuthos sou na upoxwrie prws ta pisw.

auta apo mena kali epeituxia na exeis se oti kai an epilekseis na kaneis.

makiaaaaaaaa

mairi$ έγραψε:

hara mou kalispera...egw pira xapia gia na kopsw to gala giati eixa para polu kai malista 2 koutia alla doksa to tho den exw pathei kati ,

egw pira ta dostinencs alla nomizw twra ta apagorepsan kai dinoun ta parlador

egw pantos lew pare afova giati xwris xapia kundineueis na patheis mastitida kai ase pou ponas aforeita

a kai na deneis me kati to stuthos sou na upoxwrie prws ta pisw.

auta apo mena kali epeituxia na exeis se oti kai an epilekseis na kaneis.

makiaaaaaaaa

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ:( ;;;;;;;;;;;;;

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ;:blink:

εγω δεν ειχα καθολου γαλα εξ αρχης εχω μιλησει για αυτο και δεν θα ηθελα να ανφερθω παρατερω .Παντως μετα απο προσπαθειες κοντα στις 20 μερες που προσπαθουσαμε να μου ερθει γαλα και δεν τα καταφερα ο γυναικολογος μου μου ειπε να παρω τα χαπια για να μην τυχον και υπαρχει εστω και λιγο πετρωμρνο και δημιουργησει αλλα προβληματα .Επισης μου ειχε πει να φορεσω το πθιο μικρο σουτιεν που ειχα αρα απο οτι καταλαβαινεις Αργω μονο ξεπερασμενα πραγματα δεν ειναι , καλο ειναι κατι που δνε το ξερουμε εμεις να μην το κατακρινουμε .Οσο για τις παρενεργεις απο τα χαπια λογικο ειναι ολα τα φαρμακα εχουν αλλα τα παιρνουμε και επισης και η επισκληριδιος εχει παρενεργειες αλλα την κανουμε .Για αυτο χαρα μου κανε οτι σου λεει ο γιατρος σου κατι περισσοτερο ξερει .

ti les kopela mou mallon esu zeis sto mesaiwna emena auti tin sumvouli mou edwse o giatros mou kai einai kai sto iasw sxetika kainourios.an den sou aresei loipon den eipame na to kaneis .

glukia mou xara sumvoulepsouu ton giatro sou kopela mou kai an thes tin sumvouli mou an den ta deseis den tha ypoxorei an exeis polu gala twra ti leei auti edw den kserw kai oute me afora.

filakia kai kali epituxia na exeis kai min focvase te xapia kali mou

bania mou.............den eixes gala???????????????????????????????

apokleietai!!!!!pws kai den sou apntisan ta eidika morfwmena koritsia thilasmou!!!den iparxei ginaika ston kosmo pou na min exei gala!!!se koroidepse o giatros sou gia na dwseis kseno!!!

Κοριτσια ΟΧΙ στα χαπια!!!:S

Γενικοτερα καλο θα ηταν να προσπαθουμε να τα αποφευγουμε οσο μπορουμε..... Αν κατι μπορει να γινει με φυσικο τροπο ειναι ΠΑΝΤΑ προτιμοτερο!!!

Για το θεμα εχω ηδη γραψει....αυτη τη στιγμη μιλαω γενικως....

Οι γιατροι λογικο ειναι να δινουν χαπια αβερτα γιατι:

α) δεν τα παιρνουν οι ιδιοι για να τους νοιαζει...

β) αν εχεις παρενεργειες απ αυτα....θα ξαναπληρωσεις επισκεψεις και αγωγες σ'αυτον...

γ) τα παιρνουν απο τις εταιρειες!!!!!

Και τονιζω οτι μιλαω γενικως για τα χαπια κι οχι αποκλειστικα για τα χαπια που σταματουν το γαλα.... Λεω απλως τη θεση μου και τη σταση ζωης μου....Οτιδηποτε φυσικο ειναι παντα και το καλυτερο (εκτος αν δεν υπαρχει αλλος τροπος....για να μην παρεξηγηθω...)

Ειλικρινά αυτήν την ειρωνεία δεν την καταλαβαίνω .χάνουμε χρόνο από το σπίτι μας τα παιδία μας τις υποχρεώσεις μας ,εξαντλούμε κάθε περιθώριο υπομονής ,βάζουμε πίσω τον εγωισμό μας με όσα ακούμε ειρωνικά και απαξιοτικα ,προσπαθούμε να σας γράφουμε επιστημονικές απόψεις τεκμηριωμένες και εγκεκριμένες ,παραθέτουμε ολόκληρη βιβλιογραφία και ιστοσελίδες ιδικών .

Για ποίων λόγο νομίζετε ότι το κάνουμε αυτό ?νομίζετε έχουμε καμία όρεξη να σπαταλάμε χρόνο για να σας κάνουμε τις κάποιες ?νομίζετε ότι με το να λέμε τι μάθαμε τι μας βοήθησε τι ξέρουμε και να το μοιραζόμαστε μαζί σας νιώθουμε πιο πάνω από εσάς πιο άξιες ?

Κάνετε μεγάλο λάθος αν νιώθαμε πιο πάνω από εσάς πιο καλές πιο μάνες δεν θα ασχολιόμασταν καθόλου και θα λέγαμε «αστες στην μύρα τους «

Το κάνουμε με πολύ αγάπη αυτό και δεν ήμαστε ιδικά μορφωμένες όπως ειπώθηκε .γιατί να μην μπορούμε να μοιρασθούμε αυτά που μας βοηθήσανε αυτά που ξέρουμε ?ψάχνουμε όλη μέρα στο internt για να μάθουμε καινούργια πράγματα για τα παιδία μας ,για εμάς το κάνουμε για εμάς ψάχνουμε ,όχι για να μπορούμε να σας την πούμε καλύτερα .

Γιατί το βλέπετε τόσο αρνητικά ?δεν μπορώ να καταλάβω .

Εγώ δεν είχα ιδέα για τίποτα σχετικά με αυτά τα θέματα και ήμουνα ψαρομενη πολύ στην αρχή όταν άρχισα να θηλάζω ,άκουσα τέρατα από την πρώτη μου παιδίατρο αλλά κατάφερα και δεν την άκουσα γιατί ευτυχώς για καλή μου τύχη στο αττικό που γέννησα κάνουν κάθε δυο μέρες σεμινάρια θηλασμού στις κοπέλες που γέννησαν .άκουσα τα πρώτα πράγματα εκεί από μια υπέροχη παιδίατρο και ευτυχώς είχα άμυνες για να πολεμήσω την δικιά μου .γιατί να μην σας πω τι έμαθα στα σεμινάρια ,γιατί να μην σας πω τι μαθαίνω μιλώντας με γραμμές βοήθειας για το θηλασμό γιατί να μην σας πω τι μαθαίνω από πηγές μέσα στο internet ?είναι τόσο κακό που θέλουμε να μοιραστούμε κάτι από αυτά ?

Αν είναι αν σας θίγει τόσο πιτετω και εγώ προσωπικά δεν θα ξανά ασχοληθώ καθόλου .ότι ακούω και ότι βλέπω δεν θα το δίνω σημασία όποια κοπέλα ρωτήσει κάτι δεν θα ξανά απαντήσω για να μην θίξω καμία κοπέλα .

Αφού κάνω το τραγικό λάθος και μοιράζομαι τις όποιες γνώσης έχω μαζί σας τότε θα το βουλώσω .αν και νομίζω λέω νομίζω ότι γιαυτο είναι το foroum και αυτό υποστηρίζεται συνεχεία .

Επειδή ξέρω με πιες κοπέλες τα έχετε και ειρωνεύεστε σας λέω ότι καμία μας δεν άπαντα με εμπάθεια και απαξίωση έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με τέτοιες κατινιες εδώ μέσα .

Ειλικρινά με θλίβει το γεγονός ότι μας χαρακτηρίζεται κάπως και μας μέμφεστε ,δεν ήμαστε οι σούπερ μαμάδες δεν το παίζουμε καλύτερες μαμάδες αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όταν λέμε κάτι δεν το λέμε γιατί εμείς ήμαστε οι καλύτερες γιατί εμείς θηλάζουμε και νιώθουμε πιο άξιες αλλά γιατί ίσος θέλουμε να βοηθήσουμε .

Μπορεί να είναι και λάθος αυτό ίσος καλύτερα η κάθε κοπέλα αν θέλει βοήθεια να απευθυνθεί μόνη της σε οποία πυγή γνώσης νομίζει γιατί αν πούμε κάτι εμείς γινόμαστε κακίες .

Και το ξανάλεω για να το εμπεδώσετε …δεν νιώθω πιο άξια επειδή κατάφερα και θηλάζω .νιώθω μόνο πιο τυχερή που ήταν έτσι οι καταστάσεις στο νοσοκομείο και εδώ μέσα στο internet που με θωράκισαν απέναντι στην παραπληροφορήσει και στην έλλειψη γνώσης από παιδίατρους και συγγενείς .

afroditaki kakws arpazesai!!!!!!!egw den milisa oute gia sena alla oute etsi pws ta grafeis!!!!!!!allo na katatheseis tin gnwmi sou omws kai na dwseis simboules kai allo na to paizeis kserolas!!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ;;;;;;;;;;;;;

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ;

ayto den nomizw pws einai me agapi!!!!

oute kserei tin kopela oute ti problima eixe!!!!!!!!!!!!

den kserw ti lete eseis koritsia kai sevasti i apopsi sas alla egw eixa toso polu gala pou an den to ekova me xapia eimoun etoimi na pathw mastitida.

egw tonisa kai eipa mono an exeis polu gala den ginete to kopsimo fusiologika,oso gia to an kapies einai pio aksies manoules egw den to vlepw etsimthewrw ollous tis manoules aksies eite auti thilazei eite oxi kai den npmizw na krinonte apo auto

kai egw to briskw uperboliko kai den to exw ksanakousei katholou .

h mama mou apothulase dyo fores entelos monh ths siga siga

to idio kai h pethera moy

etsi tous eipai kai o giatros .

4 files mou to idio (shmerinh epoxh) h 2 malista stis 40 meres pou ponaei poly na stamatiseis ,stamatisan me xapi .oi ales meta ton 6 mhna pou stamata entelos anodina .

skepsou oti to desimo pos mou akougete kai mena !!!

otan olo sou o perigiros tha apothilasei h monos tou h me xapi an einai poly grigora tote to desimo sou akougete ....meseoniko .

an ontos legete apo giatrous ...ti na pw ...to mono pou skeutome oti kai oi giatroi den exoun to alathito .eutixos exei ekselixthei h gennia mas kai mporoume na sileksoume plirofories apo to inernet .

gia mena oi giatroi den einai theoi kai thelw na to psaksw oti kai an mou poune .

jovana mou se euxaristw kai panw se auto pou eipes eithela na sxoliasw kati

edw mesa den eomaste meloi tou mammy gia na milame asxima metaksi mas oute na apantame kata auto ton tropo,egw katethesa me polu agapi tin apopsi mou stin kopela den antimilisa oute sxoliasa toso asxima kamia kai ann milisa iogo kapws einai giati meta anagkastika me tin apantisi tis sugkekrimeneis kopelas.

thewrw apradekto tetiou idous sxolia metaksi mas,otan diafonoume me kapia nomizw mporoume toulaxiston na to kanoume pio kosmia

mairi$ έγραψε:

oso gia to an kapies einai pio aksies manoules egw den to vlepw etsimthewrw ollous tis manoules aksies eite auti thilazei eite oxi kai den npmizw na krinonte apo auto

auto lew kai egw den tithete kanena tetio thema oles eimaste MANES

glukia mou afroditi auto eipa kai egw.den thewrw kako na min sumfwnoun oi apopseis mas me kapies thewrw omws aparadekto ton tropo pou to leei

auto sxoliasa perisotero kai auto eitan pou me enoxleise.egw auti tin sumvoulii eixa apo ton giatro mou kai auti ekana kai mia xara to ekopsa twra an diafonete dekto kai polus euxaristws na akousw ts apopseis sas alla pio kosmia parakalw

bre afroditaki den antilegw........ayto einai stin krisi tou kathenos omws:)..auto lew kai egw...as leme tin gnwmi mas as simbouleuoume alla oxi kseroles!!iparxoun giatroi.pou simfwnw ta pernoun kanoun ranoun...alla den einai oloi sto idio kazani!!!!!!i kathe ginaika einai diaforetiki opws episis kai o kathe organismos.kai mena mporei na mou fainontai ola pragmata meseonika ALLA DEN TALEW!!!!!!!!!!

o graptos logos einai periergos kai pareksigite eukola ,mporei ena sxolio pou den einai grameno me empathia ala me ekpliksh na pareksigithei .exoun dei ta matakia mou edw mesa ouuuuu 1 xrono toraaaa!!!pola apo ayta an ta legame apo konta tha gelousame kiolas .

se katalabenw oti se pirakse kai mena mporei na me piraze alla tora pou to blepw san tritos den mou kanei kamia esthish mono san asteiismo to pernw alla den eimai sthn thesh sou.kai mena me exoun piraksei ala kiala .ala ta lew opos tora ala den ta lew .

telos panton tha ksipnisei to paidi se ligo kai den exw kanei tipota sto spiti ,den thelw na afisw pareksigiseis jovanna se simpathw polu oti eipame eipame mhn sinexizoume limena themata .

AFRODITH έγραψε:

o graptos logos einai periergos kai pareksigite eukola ,mporei ena sxolio pou den einai grameno me empathia ala me ekpliksh na pareksigithei .exoun dei ta matakia mou edw mesa ouuuuu 1 xrono toraaaa!!!pola apo ayta an ta legame apo konta tha gelousame kiolas .

Συμφωνώ με την Αφροδίτη!Αυτό το διαπίστωσα στις συναντήσεις με τα κορίτσια μου!Είναι διαφορετικά το να γράφεις σε ένα θέμα από το να κοιτάς τον άλλον στα μάτια!Θα ήθελα προσθέσω και κάτι άλλο. Η κάθε κοπέλα έχει τον γιατρό της και ότι της λέει κάνει και καλώς γίνεται.Όπως έχω πει και στο παρελθόν ο κάθε γιατρός λειτουργεί μοναδικά!Έτσι λοιπόν είναι λίγο δύσκολο και οι απόψεις μας να συμφωνούν. Γι ποιο λόγο λοιπόν να είμαστε ανταγωνιστικές! Μπορούμε απλά να καταθέτουμε την εμπειρία και την άποψή μας και όλα καλά! Κάποιες κοπέλες έστω και άθελά τους προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι "εμένα ο γιατρός μου αυτό μου είπε -άρα είναι και το σωστό, γιατί είναι γιατρός". Γι αυτό λοιπόν μην τρελαίνεστε!Γιατί πρέπει σε κάθε θέμα με το παραμικρό να μαλλιοτραβιομαστε! όσο αφορά τα χάπια τώρα συμφωνώ με την scarlet30. Με το παραμικρό φάρμακα!επίσης το ότι αν δεν πάρεις χάπια θα πάθεις μαστίτιδα είναι σχετικό. Μπορεί και να μην πάθεις! Όπως και το ότι αν πάρεις χάπια θα εχεις παρενέργειες!μπορεί και να μην εχεις! Γι αυτό ειρήνη!Σας φιλώ!

Μαίρη και βέβαια δεν ήθελα να σε θίξω προσωπικά!

Το γιατρό σου όμως θά θελα!!:angry: Να δέσεις το στήθος σου!! Ξέρεις τί άλλο λέγαν παλιά; Να το βάψεις μαύρο!! Αυτό γιατί δεν στό'πε;:silly: :blink:

Ακόμη : Η χώρα μας είναι μια από τις λίγες χώρες στις οποίες ακόμη επιτρέπεται η κυκλοφορία χαπιών διακοπής θηλασμού.

Παρενέργειες; πονοκέφαλος, φαγούρα, ζάλη, εγκεφαλικά, σπασμούς και θανάτους.

Αφροδίτη,εμένα με ενδιαφέρουν πολύ οι δημοσιεύσεις σου και μαθαίνω πολλά και από εσένα και από άλλες μητέρες "ανοιχτές" σαν και σένα, μητέρες με διάθεση να μοιραστούν τη γνώση, την αγάπη και τη συμπαράσταση που φυσιολογικά όλες οι μαμάδες νιώθουμε μεταξύ μας:)

εγω κοριτσια ημουν τυχερη με στην ατυχια μου και θα σας εξηγησω το γιατι εγω γεννησα δευτερα βραδυ τριτη το πρωι μου ειρθε το γαλα και μιλαμε για ποσοτητα!!! ουτε αγελαδα να ημουν ομως μου εδιναν χαπια για την πιεση και ενεσεις και ηταν αδυνατον να πιει απο αυτο το γαλα το μωρο ασε που τις 2 πρωτες εβδομαδες ηταν με ορο και γαστρικο σωληνακι και δεν μπορουσε να πιει γαλα μιλησα με τους νεογνολογους για το γαλα μου και μου ειπαν οχι το στηθος μου πρησμενο μεχρι αηδιας γαλα πολυ και πονο ουτε να το ακουμπησω δεν μπορουσα μου εδωσαν τα χαπια ηπια 2 κουτια εμενα προσωπικα δεν με πειραξαν αλλα φυκικα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος ομολογω πως αυτο για το δεσιμο δεν το ηξερα!!! εμενα μου ειπε η μαια κρυες κομπρεσες στο στηθος και οχι ζεστο νερο γιατι φερνει γαλα αυτα...

καποα πραγματα δεν σταματανε δυστυχως .Η χαρα μας ρωτησε ποια ειναι η αποψη μας για τα χαπια που δινουν για τη διακοπη του θηλασμου και εμεις μπηκαμε στη διαδικασια να ανοιξουμε για αλλη μια φορα το θεμα "μαμαδες οσες δεν θηλαζετε τα παιδια σας κανετε μεγάλο κακο¨"Αναμφισβητητα ο θηλασμο ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα που πρεπει να προσφερει μια μητερα στο παιδι της , δυστυχως όμως υπαρχουν καποιες περιπτωσεις που αναγκαζεσαι να σταματησεις .Δεν μπορουμε λοιπον εμεις με βαση τη δικη μας εμπειρια να κρινουμε η κατακρινουμε τη καθε κοπελα που θελει να σταματησει το θηλασμο .Οσο για αυτο το κολλημα συμφωνα με την αμερικανικη παιδιατρικη και κουραφεξαλα βαρεθηκα να ακουω γιατους αμερικανους στην Ελλαδα ζω και κανω οτι μου λεει η συνειδηση μου .Ο δικος μου ο γιατρος εχει σπουδασει στην Αγγλια και της άλλης στην Αμερικη και ομως μας λενε τα ιδια πραγματα , αν σε κατι εχω αντιθετη γνωμη και αποψη θα το πω θα ρωτησω δεν θα πω ομως οτι ξερεις κατι κανε αυτο που σου λεω εγω καιμην ακουσεις τη γνωμη του ειδικου που ελα μωρε τι εκανε εφαγε ορισμενα χρονια στα θρανια .

Οτιδηποτε ειναι φυσικο ειναι και προτιμοτερο σαφως και ο μητρικος θηλασμος ειναι καλυτερος απο τον τεχνικο οποσδηποτε αν μπορεις να σταματησεις τη διαδικασια του μητρικου γαλακτος ελλατωνοντας τα γευματα ειναι προτιμοτερο αν ομως ο γιατρος λεει να παρει3ς και κάποια φαρμακα και σου δινει και κάποιες οδηγιες σημαινει οτι πρεπει να το κανεις .Προσωπικα εγω δεν μπορω να μπω στη διαδικασια να απαντησω σε ατομα που ειναι αποκλειστικα κολλημενα και δεν εχουν εστω και τη παραμικρη απορια μηπως κανουν καπου λαθος .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
    • Πω βρε κορίτσι μου έχετε πολλά κλάματα είναι η αλήθεια μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία για όλους σας  Ίσως σου πει να συνεχίσεις το σιρόπι ή μπορεί να σου δώσει και τίποτα άλλο για να τον βοηθάει σίγουρα θα περάσει αυτό απλά θέλει υπομονή και την σωστή αγωγή  γενικά η παλινδρόμηση είναι συχνό το έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που έχουν τέτοια θέματα  όταν μιλήσεις με γιατρό πες μας τι σου είπε 
    • Καλημέρα κορίτσια !  το θέμα δουλειά είναι λίγο μπερδεμένα για εμάς τις γυναίκες γιατί ξέρω πως και να είσαι όλη μέρα σπίτι με ένα παιδί και να μην έχεις βοήθεια δεν ειναι εύκολο.. εγώ η βοήθεια που έχω είναι μικρή πάει ανάλογα με το πρόγραμμα της πεθεράς μου αν δεν δουλεύει εκείνη τη μέρα  Μικρές διαφορές έχουν τα γραμμάρια που πήραν τα μωράκια μας και όλοι οι γιατροί είπε πως είναι εντάξει άσχετα που εμείς θέλαν πάρα πάνω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...