Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια καλημέρα! Η φίλη μας Sifos γέννησε σήμερα το πρωί με προγραμματισμένη καισαρική στο Ιασώ ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι! Όλα πήγαν τέλεια και η ίδια δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου!

Ειρηνούλα μου να σου ζήσει η μπεμπούλα σου! Να είναι υγιής και καλότυχη σε όλη της τη ζωή!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΓΛΥΚΕΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΙΟΥΔΑΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΝΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ.

(ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ)

Δημοσίευση

τέλεια να της ζήσει!!!ειρήνη μου να είναι γερή η κορούλα σου!!!καλή ανάρρωση σε εσένα και καλή λοχεία!!!με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας...περιμένουμε νέα σου όταν μπορέσεις...φιλιά πολλά!!!

Δημοσίευση

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΕΙΑ. ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ειρηνουλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ εφερες το θαυματακι σου στον κοσμο και αυτο ειναι υπεροχο!!!Να σας ζησει!!!Παντα γερο κι ευτυχισμενο το κοριτσακι σου!!!Ελπιζω να ειχες μια ομορφη εμπειρια!!!ΝΑ σαι καλα με την οικογενεια σου παντα αγαπημενοι και να την χαιρεστε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...