Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιωτα και Μαριαντα ειμαι η τριτη στην παρεα σας!!!Κι εγω 30 Αυγουστου εχω π.η.τ.!!!Θα γεννησω μαλλον στο Γαληνο ή αλλιως στη γεν.κλινικη στη Θεσ/νικη.

Γκαστρουλα νομιζα πως εισαι πιο "πολυ" εγκυος απο μενα!Σε βλεπω και με το παιδακι αγκαλια στη φωτο και μπερδευομαι!Ειμαστε κοντα ομως μην ανησυχεις δε θα εισαι μονη!

Δημοσίευση

Anastacia ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 11Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΣΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ ΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...