Μετάβαση σε περιεχόμενο

φυσιολογικεσ τιμεσ πιεσησ

Recommended Posts

κοριτσακι μου φυσιολογικη τιμη πιεσης ειναι 120/60......αλλα ολα αυτα εξαρτονται απο την περισταση και την ηλικια!!!!!!!φιλια!!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10 7 ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ.ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΠΙΕΣΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ 8 ΜΕ 5,5 ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΟΙ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 12 9 ΑΛΛΑ ΕΙΝΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΨΗΛΟ..

ΑΝΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 12/6 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΤΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΥΨΗ 17/11 ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΥΖΗΓΟΙ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
    • Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;
    • Ευχαριστώωω μακάρι  να μπορούσα  να φαω..δεν πεινάω πολύ.. οπότε τρωω έχω κ καούρες.. και μου κόβεται η όρεξη..και με 2 λίτρα νερό τη μέρα που να χωρέσει το φαΐ? Βάλε κ τον ύπνο.δεν μένουν πολλές ώρες για φαγητό ..χαχαχα Άσε κ εγώ όλο γύρω γύρω..   
    • Αααα με το καλό και του χρόνου! Εύχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας φυλάει όλες κορίτσια μου! Οι μέρες θα περνάνε νερό τώρα είναι που σταματάει ο χρόνος νομίζω. Εμείς βάλαμε δώρα για το μωρό φέτος κάτω από το δέντρο μπας και τα δει και έρθει! Εγώ πηρα ένα κουβερτακι και ο άντρας μου ένα παραμύθι 🎄
    • Καλησπέρα!!! @LaV μου πολύ ωραία τα νέα σας! Με το καλό! Κι εγώ πάντως αυτό για τον υπέρηχο δεν το καταλαβαίνω! Κοριτσια οργανωμένα να χαρείτε τις αγορές σας!! @athrain μου εγώ έχω γυρω στις 2 εβδομάδες αυτό που περιγράφεις με το πόδι, σέρνοντας το πηγαίνω τις περισσότερες φορές. Από κιλά έχω πάρει γύρω στα 6- 7, πολλά πιστεύω ως τώρα αλλά τέλοσπαντων, ελπίζω να μην πάρω πολύ την ανηφόρα! @finallytheend 1.5 κιλό;;;😱 Εγώ 1.5 κιλό παίρνω και σε ένα σκ άμα λάχει 😄😄😄. Μπράβο σου που είσαι τόσο πειθαρχημένη! Επίσης κορίτσια κι εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ με τον ύπνο πια, στριφογυρίζω όλο το βράδυ να βολευτω και δεν μπορώ να βολευτω με κανέναν τρόπο. Σαν να μην χωραω στο κρεβάτι αισθάνομαι και ο καημένος ο σύζυγος κοιμάται πια σε μια γωνιτσα για να έχω εγώ χωρο για στριφογυρισματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...