Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας.:blush:ειμαι καινουρια στην παρεα σας,μου αρεσει που που βοηθατε η μια την αλλη και ειπα να γραφτω και εγω.ειμαι εγγυος :) στην 14 εβδομαδα και εχω κρυωσει.εχω μπουκομα και ειμαι λιγο κομμενη.πηρα ronal και φοβαμαι μηπως πειραξει το μωρο μου.ξερετε να μου πειτε αν κανει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια και σε σενα αρρωστουλα.ποιοσ σου δωσε το ροναλ?βασικα εγω ξερω οτι κανει μονο φυσιολογικοσ οροσ η το φισιομερ που εινα νερακι απο τη θαλλασσα και καλα.οταν ειχα αρρωστησει στον 3 μηνα αυτο μου δωσαν .τα αλλα νομιζω δε κανουν.παρε τωρα το γιατρο και απαντησε μου και μενα να ξερω τι εγινε μη δινω λαθοσ συμβουλεσ.

Mpeti καλησπέρα και περαστικούλια σου! Απ΄ότι καταλαβαίνω μόνη σου το πηρες το ronal χωρίς να ενημερώσεις το γιατρό σου. Εμείς δεν μπορούμε να σου πούμε έγγυρα αν πειράζει ή όχι, γι' αυτό θα σου πρότεινα να τηλεφωνήσεις στον γιατρό και να τον ρωτήσεις και μέχρι να το κάνεις αυτό να μην χρησιμοποιήσεις το ronal. Γιατί αν πειράζει.......???

Μπέτυ, καλησπέρα και καλώς ήρθες! Εγώ είμαι στον 5ο μήνα και πριν κάνα μήνα έπαθα μια νείλα με πυρετό και μπούκωμα! Μόνο depon μου είπε ο γιατρός για να ρίχνω τον πυρετό! Τώρα μετά από τόσο καιρό μου έμεινε το μπούκωμα, μάλλον αλλεργικό! Το παλεύω όσο μπορώ αλλά έβαλα κι εγώ λιγάκι ronal χωρίς να ξέρω αν έκανε! Αν μάθεις κάτι πες μας κι έμας να ξέρουμε!!

Καλή συνέχεια .. και περαστικούλια σου!!

Καλωσήρθες στην παρεά!!!Με το καλό σου εύχομαι και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα ένα υγιέστατο μωράκι!!!:woohoo: :woohoo:

Προτείνω να μην παίρνεις κανένα είδους φάρμακο, χωρίς να συμβουλευτεις το γιατρό σου...Κάνε ένα τηλεφωνάκι στο γιατρό σου για να ξέρεις καλύτερα πως να αντιμετωπίσεις το κρύωμα απο εδώ και πέρα!!! ;)

Περαστικούλια!!!

mpeti καλως ηρθες στο mammy κ καλη εγκυμοσηνη:) για το ronal δεν ξερω ευτηχως δε το χρειαστηκα,αλλα νομιζω πως αν κανεις πυρετο επιτρεπεται το ντεπον,αλλα για πιο σιγουρα πραγματα παρε τηλ το γιατρο σου,διαφορετικα ζεστα τσαγακια κ υπομονη.....;):) περαστικα σου κ παλι...

ο γυναικολογος μου λειπει στο εξωτερικο σε συνεδριο.ρωτησα τον φαρμακοποιο και μου ειπε οτι κανει.δεν ξερω τι να κανω

μπετουλα αστο μωρε καλυτερα φαρμακο ειναι κορτιζονουχο κιολασ.πανε παρε ενα φυσιολογικο ορο ισα ισα να ξεμπουκωνεισ και κανε λιγο υπομονη ωσπου να ρθει ο γιατροσ.εμενα αυτο μουχε πει η δικια μου απλα μου πε οτι για πυετο μκανει το ντεπον.εγω βεβαια δε το πηρα και εριχνα τον πυρετο με κομπρεσσεσ με νερο και ξυδι.οπωσ παλια.αλλα μια χαρα επεφτε και γρηγορα μαλιστα

Βασικα και εγω ξερω οτι δεν κανει γιατι εχει μεσα κορτιζονη βεβαια τωρα στην μυτη μια φορα που το εβαλες δεν νομιζω να παθεις και τιποτα αλλα μην το ξανακανεις ακαμα και το ντεπον αν εισαι στην αρχη της εγκυμοσυνης σου δεν κανει να παιρνεις Ειχα περασει και εγω μια ιωση αλλα δεν χρησιμοποιησα τιποτα και με ανορεξιες οχι απλως συναχι τελικα πηγα στο νοσοκομειο με κρατησαν μεσα και μου εδιναν ορους για να μην αφυδατωθο μονο χωρις αντιβιωση καθολου μετα απο 3 βδομαδες περασε τελικα

Εξαλλου στις ιωσεις δεν κανει τιποτα μετα απο μιση μια ωρα θα ξανατρεχει ποσες φορες θα βαλεις ροναλ πανω απο τρεις φορες την ημερα δεν κανει σε φυσιολογικο ατομο θα το παρεις εσυ που εισαι και εγκυος????

Eυχομαι περαστικα σου,γρηγορα να γινεις τελειως καλα!το ντεπον επιτρεπεται,και για το μπουκωμα στη μυτη σου,μπορεις να κανεις εισπνοες πανω απο νερο που βραζει προσθετοντας μεσα λιγο ευκαλυπτο,οχι αιθερια ελαια ομως.Επισης μπορεις να εχεις στο δωματιο σου υγραντηρα γιατι πολλες φορες το μπουκωμα ειναι και απο την ξηρη ατμοσφαιρα.

Mpeti mou geia sou...

Kai kalos mas vrikes agapi mou...

Hrthes stin pio wraia paraioulla mas...

Perastika sou agapi mou...

Den kserw na sou pw gia to farmako auto...

Wmos an sta edwsen o farmakopoios,,,

Den uparxei logos anisixias...

Pisteuw...

Sou euxwme mia teleia egkumwsini...

Kai ola ta kalitera...

O theos mazi sou...

Egw eimai i joanna,,,

kai exw ena giokka enos eton...

Kai eimai egkuws 30 eudomadon me koritsaki...

Filia...

kai elpizw na ta lame...

Το ροναλ εχει κορτιζονη.Ειμαι σχεδον σιγουρη πως ΔΕΝ κανει.Κοριτσια μην παιρνετε ΤΙΠΟΤΑ αν δεν ρωτησετε πρωτα τον γιατρο σας.Προσοχη!Χωρις να θελω να αγχωσω καμια,ο φαρμακοποιος δεν ειναι ο γυναικολογος σας.

Να σας πω πως πριν μια βδομαδα που περασα μια ιωση η παθολογος που επισκεφτηκα ηθελε να μου δωσει αντιφλεγμονωδες μεσουλιντ 'η κατι τετοιο.Φυσικα πηρα τη γιατρο μου η οποια εβγαλε καπνους! Φωναζε "Αν δεν ξερουν τη δουλεια τους να κλεισουν τα ιατρεια τους" και τετοια!!!!!!Δηλαδη γιατρος-παθολογος δεν ηξερε πως δεν επιτρεπεται...:S :S

για το μπουκωμα φυσιολογικο ορο.Για το πυρετο depon .βεβαια κάποιες φορες καιμονο απο οδηγιες του γυναικολογου επιτρεπονται τα φαρμακα εγω μαλισυτα στην εγκυμοσυνη επειδη ειχα πολυ βηχα και παρα πολυ πυρετο ειχα παρει και αντιβιωση αλλα ημουν 7 μηνων .Καποτε ειχα παρει και εγω το ronald με οδηγια του φαρμακοποιου και οταν διαβασα τις ενδειλ=ξεις ειδα οτοι αντεδικνυετε σε ατομα με προβληματα στο θυρωιδη και πηρα το γυναικολογο μου καιμου ειπε να μην βαλω .

Παντως οπως καινα εχει να πινεις πολλα υγρα γιανα μην αφυδατωθεις και αν δεις οτι ανεβαζεις πολυ πυρετο και λειπει ο γιατρος σου να πας στο νοσοκομειο γιατι αν παιδευεσε εσυ παιδευετε και το μωρο .Καλη αναρρωση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...