Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΞΑΠΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ 5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΛΕΤΕ?ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ?ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΟΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ.ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.ΑΦΟΥ ΑΠΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

VRE ANTROULA MOU KALISPERA.

EGW THA SOU PRWTINNA NA KATSEIS STO KREVATAKI SOU NA XALARWSEIS KAI PAREE KAI KANENA DVD NA DEIS EXEI TOSA POLLA

AN EXEIS KALI EGKUMOSINI NA VGAINEIS KAI KAMIA VOLTOULA OXI STON HLIO OMWS.XALARWSE KAI APOLAFSE OTO POLUTIMOTERO SOU EXEI DWSEI O THEOULIS NA VLEPEIS TIN KOILITSA SOU NA FOUSKWNEI KAI NA NIWTHEIS KATHE AGGIGMA TOU MWROU.OSO GIA TO TSIGARO EGW EIMAI KATA KAI POLU MALISTA TO MWRAKI DEN FTAIEII SE TPT NA PLEIRWNEI TA DIKA SOU TA NEYRA FAE EN GLUKAKI KAI XALARWSW EGW AUTO EXW NA SOU PW....FILAKIA KAI SKEPSOU TO GIA TO TSIGARO PIGAINE KAI DIAVASE SXETIKA SAITI MAUTO NA DEIS TI LENE EXEIS POLLES ASXOLIES AN THES

Ωπα antroula ηρέμησε κοπέλα μου.Γιατί πρέπει να μείνεις ξαπλωμένη;Λόγω εγκυμοσύνης;Και πως είναι δυνατόν να νιώθεις μόνη αφού έχεις όλες εμάς που αναπάσα στιγμή μπορούμε να σου κρατάμε συντροφιά και να σε στηρίζουμε;;;:dry: Που θα βρεις καλύτερη συντροφία;Καταλαβαίνω πως νιώθεις όταν είσαι μόνη στο σπίτι...είναι πραγματικά άσχημο όταν έχεις και μια χάλια ψυχολογία, αλλά υπάρχει λύση...

mammy δαγκωτο!!!;) ;) :P;)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΑ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΜΕΙΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΣΑΤΑΛΙΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ.ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΣΑΙ?ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΞΕΧΝΙΟΜΟΥΝ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ.ΦΙΛΑΚΙΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΣΟΥ.ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.

antroula καλησπερα αν καταλαβα καλα εισαι στην αρχη της εγκυμοσηνη σου ετσι; κ πρεπει να εισαι ξαπλωμενη για καποιο διαστημα, αγαπη μου κ εγω γυρω στην 8 εβδομαδα ειχα λιγο αιμα κ εμεινα ξαπλωμενη μεχρι να κλεισω η 12 κ εγω ημουν οπως εσυ μονη μου γιατι ο αντρας μου ελειπε κ η μαμα μου ερχοταν 2 φορες την εβδομαδα για δουλειες,καταλαβενω πως ειναι δυσκολο αυτο που περνας αλλα υπομονη,τωρα για το τσιγαρο αν σου εχει γινει εμονη ρωτα το γιατρο σου μερικοι αφηνουν 1,2 τσιγαρα την μερα νομιζω κ μια συμβουλη προσπαθησε να μη κλαις κ ηρεμησε κανεις κακο στο μωρακι σου αγαπη μου.......

bre antroula mou...iremise:)files goneis...geitones kaneis den einai ekei na sou kanei ligoa parea??????pare dvd na deis....akou tragoudakia sto internet...mila edw...ena swro mporeis na kaneis na gemizei i mera sou...diabase biblia...min agxwnesai..liges thisies gia to mwraki pou tha erthei pou otan tha to pareis agkalia tha ta ksexaseis ola!!!!!!!!1filia

κοριτσια ειμαι 28 εβδομαδων.εκατσα και στην αρχη γιατι ειχα αιμα αλλα μετα τον 3 ολα καλα.τωρα εχω κοντο τραχηλο και πριν παρω τα χαπακια εκανα και συσπασεισ.ειπα να με παει μια βολτα μονο με το αμαξι οπωσ πχ θαναι οταν θα με παει στο γιατρο.δε θα περπατησω.παλι θα κλαψω γιατι συγκηνηθηκα και απτα μηνυματα σασ.μπορει να τα κανω τραγικα και ξερω οτι υπαρχουν και χειροτερα αλλα μεχει πιασει αμοκ.ο αντρασ μου δε θαθελει να με δει σε λιγο.νιωθω μονη και γκρινιαζω και φερομαο σα σκυλα που δε νοιαζετε για κεινον.το θεμα ειναι οτι το καταλαβαινω αλλα δε μαζευομαι.θα με παρατησει.βασινα οταν ερχονται οι φιλοι του και του λενε να παν καμια βολτιτσα τα περνω πιο πολυ.τι κακουργα ε?

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΚΙΕΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟΥ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ.ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΣΤΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Με το καλό σου εύχομαι antroula!!!

Εμένα προσωπικά το κλάμμα με ΗΡΕΜΕΙ απίστευτα...Ο άντρας μου πλέον με "κοροιδεύει" γιατι έτοιμο το έχω ακόμα και όταν μαλώνουμε μεταξύ μας...:P

Στο λίγο της εγκυμοσύνης μου κι εγώ έτσι ήμουν...Ελειπε ο άντρας μου κυρίως το βράδυ και όλη την ημέρα κοιμόταν για να ξαναφύγει το βράδυ...:( :( :(

Τρελαινόμουν...Ηταν και οι ορμόνες στα φόρτε τους...Μη χειρότερα...Χαλια μαύρα....με το παραμικρό έκλαιγα...Τα νεύρα;;;Απαπαπαπαπαπα...

Αλλά έτσι ανακάλυψα και το μαμμυ...Μη έχοντας τι να κάνω έψαχνα να βρω πληροφοριες για την εγκυμοσύνη και έτσι "επεσα" πάνω στο μαμμυ...και απο τότε δεν ξεκόλλησα...

Μην στεναχωριέσαι...Να σκέφτεσαι οτι σε λίγο καιρό θα έχεις αγκαλίτσα σου ένα υπέροχο μωρόοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!:woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

αχχ Αντρουλα μου..σε καταλαβαινω απολυτα! Ειναι οι ορμονες μερικων γυναικων ..που χτυπανε κοκκινο!κ εγω ξαπλωνω..εχω το γιο μου που ειναι εφηβος κ με τρελλαινεικ τσιριζωωωω..ο αντρουλης μου δουλευει εκτος Αθηνων..

Εκει που χαιρομαι,ονειρευομαι κ πεταω..εκει προσγειωνομαι..κ κανω κατι καρουμπαλα ναααα!!! Πιανω πατο..κ ξανα απ την αρχη!!

Εισαι φυσιολογικη ..χεχε μη μου στεναχωριεσαι!!Απλα υπομονη κ θαρθουν και καλυτερες μερες!!!!

Axxxxxxxx re antroulla mou,,,

Gia iremise ligaki agapi mou...

Einai ola pou tin egkumwsini...

Min anisixas...

Mwlis genniseis tha ta ksexaseis ola...

Apla re agapi mou...

Wpos sou eipe kai i fili mas kider,,,

Einai i klisoura...

Kai i monotonia sunexeia pou zeis...

Min stenaxwriesai,,,

Apla kane ligi akomi upomoni...

Sou euxwme mia kaliteri Egkumwsini...

O theoullis mazi sou...

Filia...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟΣ ( Η ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ) ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΟΡΟ 3 ΜΕΡΕΣ.

ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ.

ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.

ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΟΜΩΣ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ.

ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΤΡΑΒΑΣ, ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΤΛ.

E ma vre koritsakia mou,,,

min vlepetai tilewrasei...

Na milate sunexeia sto mammy...

Sigoura tha perasei i wra sas agapes mou...

Sas euxwme ta kalitera...

Kai kali eleftheria na exetai...

Filia...

Kai o theos mazi sas...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ,ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΒΓΩ.....

ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟΤΕ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ.....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ,ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΒΓΩ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Είναι λογικό όταν πρέπει να κλειστείς στο σπίτι να σαλτάρεις! Έπρεπε να μείνω μέσα 2 εβδομάδες λόγω της ίωσης και προς το τέλος της 2ης άρχισα να ψιλοσαλτάρω! Κάνε λίγο υπομονή, κι όλα θα φτιάξουν! Μόλις πιάσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα θα τα ξεχάσεις όλα!!

Όσον αφορά το τσιγάρο, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εμένα μου είπε ο γιατρός να το κόψω, αλλά του είπα στην περίπτωση που με πιάσει έντονα η επιθυμία τι να κάνω.. Και μου είπε άναψε ένα κάνε 1 -2 τζούρες και σβήστο! Το έχω κάνει 2-3 φορές έτσι! Προσπαθώ και έχω καταφέρει να μην το πολυσκέφτομαι!! Είναι ελάχιστες οι φορές που το παθαίνω και τις περισσότερες φορές σκέφτομαι το μικρουλάκι μου και δεν το κάνω! Αλλά μόλις σταματήσω τον θηλασμό... θα πιω έναν καφέ πολλά βαρύ και θα κάνω ένα τσιγάρο... Ας ελπίσουμε να μου έχει φύγει μέχρι τότε και να μην το ξαναρχίσω.. αν και δεν βλεπω προκοπή από μένα.. Χαχαχα

Ότι θες, εμείς είμαστε εδώ! Κι όποτε νιώθεις ότι φτάνεις στα όρια σου ξεκίνα μ'ένα ποστ... έτσι για εκτόνωση!! Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...