Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalhmera koritsia .

logo thylasmoy koimame me ton mpemph noris to brady gia na mporw na exw antoxes na ksipnaw stis 1 kai stis 5 to prwi na ton thylazw e ligo kai h kourash apo olh thn hmera giro stis 9 to brady peutoume gia upno me ton thylasmo tvn 9 .

apo tote omos pou arxise olo auto exw xasei oti shra eblepa sthn thlewrash h ekpomph kai oxi oti blepw kai poles alla na ta matwmena xwmata den thelw na ta xanw alla ta bazei polu arga .

phsteyw oti kai ales kopeles mporei na antimetopizete to idio problhma giauto sas dinw thn lish

http://www.livemovies.gr

se ayto to sait paw kai blepw opoia shra exw xasei to brady h opoiadipote alh stigmh .sas thn dinw kai se sas mipos sas bolepsw .

Δημοσίευση

Αφροδιτη ειναι τελειο το σαιτ, εγω οταν βλεπει ο αντρας μου μπαλα δεν μπορω να δω αλλου τηλεοραση η αλλη ειναι πιασμενη απο τον μικρο, ειναι μια καλη λυση λοιπον να μην βαριεμαι, πολυ καλα εκανες και εβαλες το λινκ. Να σου ζησει το μωρακι

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ Κ ΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΑΙΤ,ΠΟΥ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΘΕΣ(ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΧΡΙ

Κ ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ Κ ΚΟΠΑΝΑ),ΣΕΙΡΕΣ,ΘΕΑΤΡΑ Κ.Α...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ www.greek-movies.com

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Δημοσίευση

Αφροδίτη χωρίς να έχω πάει ακόμα στο site να σου πώ ένα ευχαριστώ

Εγώ δεν θηλάζω τώρα, αλλά όλη την ημέρα στη δουλειά, μετά με τον Χρήστο παιχνίδια χορό και δουλειές.....το βράδυ ΑΚΟΜΑ ξυπνάει μία φορά 02:00 με 3:00 για να κοιταχτούμε και μία 5:00 με 5:30 για γαλατάκι και 6:15 εγώ ξυπνάω για δουλειά........ καταλαβαίνεις πως ο ύπνος μου είναι λίγος……….. αν συμπληρώσω πως δυσκολεύομαι να με πάρει ο ύπνος μετά τα ξυπνήματα, τότε πιστεύω πως δικαιολογούμε να κοιμάμαι με τον Χρήστο ( και με τις κοτούλες ) 9:00 με 9:30 και να μην βλέπω τίποτα

Αλλά το ¨Η Χαρά αγνοείτε¨ θέλω να το βλέπω και δεν μπορώ …..

Οπότε Αφροδίτη μου …θα μπορώ να το κάνω όποια μέρα με βολεύει με αυτό το site ε ?

Φιλιά

Δημοσίευση

Geia sas koritsia,,,

Eimai kai egw stin paraioulla sas...

Kimame to pio argo ews tis 10...

Wmos einai apo tin kourasei mou pou pernaw oli mera...

Spiti,,,antra,,,mwro,,,egkumwsini...

ax einai poli duskolo e???

Aurio me to kalo na gennisw,,,

Den tha kimame apo etsi writses...

Coz otan gennisa ton kwnstantino mou...

Kimomouna ews tis 1 ta mesanuxta sigoura...

Pantos afroditi mou se euxaristoume...

Na se kala agapoulla mou...

Filia...

Δημοσίευση

bre eldo pos to blepeis auto to sirial ?kai mono pou kserw thn plokh psixoplakonome ....malon fteei pou otan tora pia blepw ergo me mames kai paidia trelenome bazw pantou ton gio mou ...katalabeneis .

pisteuw oti tetia erga einai akatalila gia mamades kai prepei na apagoreutoune !!!!:angry: alios blepw na bgenei to paidi apo to spiti mas sta saranta tou kai an :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια, υπάρχει και το www.greektube.org, το οποίο βάζεις στα ελληνικά τον τίτλο του σίριαλ όπου χάσατε και τα βάζουν 1-2 μέρες μετά την προβολή τους!! Προτιμάτε το google video, γιατί το veoh tv βάζει 5 λεπτά και να δεις ολόκληρο το επεισόδιο πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα της veoh, αλλά δεν λέει και πολλά! Το είχα κάνει στο παλιό μου laptop άλλα είναι ολόκληρη διαδικάσια για να το δειτε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...