Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • @Rena92 τι στο καλο;ιωσεις ιουνιο μηνα;;Περαστηκα μας!!! @Zelda κοριτσια κ εμενα μου το παιζει πολυ δυσκολη με το φαγητο πλεον,θελει γενικα φαγητα που πιανει με τα χερια της οχι πιρουνια κουταλια κλπ κ φυσικα την μια μερα αγαπαμε κατο την αλλη ουτε να το δοκιμασουμε🙄 παιδικο απο τον σεπτεμβρη του 26 πλεον θα την στειλω πρωτη φορα που θα γινει 3.
    • Ο σύντροφός σου κορίτσι μου είναι κυρίως ψυχικά εξαρτημένος από τους γονείς του. Αυτοί είναι το στήριγμα του και το καταφύγιο του. Μόλις λύγισες στην προσπάθεια για παιδί έψαξες εκείνον όπως κάθε υγιής ψυχικά ενήλικος θα στρεφοταν στο σύντροφο του. Εκείνος κρύφτηκε στους γονείς του. Δεν είναι μια υγιής αντίδραση όμως και οι γονείς για να τον κρύβουν και να μην τον θέτουν προ των ευθυνών του σημαίνει ότι ξέρουν πως το παιδί τους δεν μπορεί να σηκώσει βάρος μόνος του. Παιδί τους είναι τον ξέρουν, σε είδαν και εσένα συγκρουσιακη ενώ οι ίδιοι προφανώς μην έχοντας εμπιστοσύνη στο παιδί τους ψάχνουν μια νύφη η οποία θα είναι ο ενήλικας στη σχέση και μέσω αυτής να βοηθηθεί το παιδί τους να σταθεί στα πόδια του. Μην επιμένεις δεν φταις σε τίποτα αλλά κλείδωσε η ψυχή του στην αδυναμία του να ωριμάσει. Εσύ τουλάχιστον χωρίζετε και δε θα έχεις την ευθύνη του αλλά οι γονείς έχουν πολλά να τραβήξουν ακόμα. Αυτές οι οικογένειες με σχέσεις εξάρτησης δεν ησυχάζουν ποτε. 
    • Πολύ κρίμα που έφυγε νεότατη, εύχομαι δύναμη σε όλους σας.. Αν σε βοηθάει να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη να το κάνεις! Αφού δεν πιάστηκε σωστά τότε οκ έχεις ένα λόγο..είναι σημαντικό και αυτό..Σκέφτομαι και εγώ να πάω να με δει ο δικός μου, με είδε μια εβδομάδα μετά την απόξεση..και όταν του είπα να ξαναπάω να δούμε το ενδομήτριο μου είπε δεν χρειάζεται..τον εμπιστεύομαι είναι ο δεύτερος γιατρός στην αρχή είχα άλλον..Λογικά θα κάνω και εγώ μια επίσκεψη..
    • Κορίτσι μου είμαι σταθερά εκεί που είχα μείνει με καμία αλλαγή 😛..Μου τα έχει σκάσει η ψυχολογία μου με διάφορα καθημερινά προβλήματα και τα έχω παγώσει όλα για την ώρα. Θέλω να ηρεμήσω, να χαλαρώσω και κυρίως να ξεκουραστώ.. Να απολαύσω το καλοκαίρι, να ξανασυστηθώ με τον εαυτό μου και βλέπουμε από Σεπτέμβριο, οτι είναι γραφτό θα μας έρθει! Εσύ πως είσαι ? αν και διαβάζω τα νέα σου και πολύ χαίρομαι να ξέρεις😍😂
    • Μια γαλήνη μου την δημιούργησε αυτή η εικόνα… τι ωραία η επαφή με την φύση…σε γειώνει. Εμείς εδώ πήξαμε στις πολυκατοικίες!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...