Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλουνται όλα τα μελη του mammyland κάθε πρωτο Σαββατο του μηνα στο chat για συζητηση με θεμα :πεθερομπερδεματα .

Στο σεμιναριο που θα ακολουθησουμε θα δωθουν και επαινοι.

Στο τελός κάθε μηνα θα ψηφίζουμε την καλυτερη ΠΕΘΕΡΑ!

αρχικη συζητηση το σαββατο 28/3/2009 και ωρα απο της 12,00 καιμετα

Δημοσίευση

αυτα τα θεματα δεν ειναι για γελια.εγω την σιχαινομαι!δεν θελω ουτε να ακουμπαει το μωρο μου!...θα χαρω να διαβασω και για αλλες που να σιχαινονται την πεθερα τους!περιμενω ομοιοπαθουσες!:silly:

Δημοσίευση

xaxaxxaxaxax bre bania mou ti wraio thema..........alla bre koritsia sas to eipa.........den ginete na sizitame gia petheres apo edw mesa...tha spasoume to pliktrologio apo tin mania pou tha grafoume !!!auto thelei na exeis ton allo apentanti kai na les kai na les kai na kounas xeria podia..kefalia..na ektonwnesai bre paidi........

Δημοσίευση

jovanna ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.... ΕΜΕΝΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Η ΑΛΛΙΩΣ " Η ΚΟΝΤΗ" ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 1.50 ΜΕ ΑΝΑΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΑΚΙΑ ΤΗΣ !!! Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ Κ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΙΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ!!! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ !!! ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ...ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ?? ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΑΜΩΤΟ...ΠΩΣ ΘΑ ΘΑΒΩ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ????????????????ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!

Κ ΕΧΩ ΨΙΛΙΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΤΗΡΙΟ.... ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ !!!!

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχαχχαχαχα:P :laugh: Κοριτσαρες βλεπω εχει ζουμι η υποθεση!!!Βγηκαν κατευθειαν μαχαιρια,οπλα,φλογοβολα!!!! Κι εγω εχω ποοοοοοολλα να πω!Αλλα πραγματι Σαββατο θα ειναι δυσκολο με τους αντρες μας στα σπιτια.Αφηστε που ειμαι σιγουρη πως θα καψουμε τον σερβερ τοσες που θα ειμαστε....Και θα λεει η καθεμια τον πονο της αλλα δεν θα την ακουει κανεις γιατι οοοοοολες θα βγαλουμε φωτια στη γλωσσα!!!!!!!!!

Να προτεινω κατι αλλο κι αν θελετε το ξεκιναμε.Να γραφει η καθεμια την ιστορια της εδω.Αλλα οχι ολες μαζι ωστε να βρισκουμε και το δικιο μας η μια στην παρηγορια της αλλης.....!!!!!Τωρα πως θα το καταφερουμε αυτο...Δεν ειμαι σιγουρη!!!!!ΕΕΕ???Τι λετε???

Αααααααα!!!Ειμαστε σε εντελως λαθος σημειο ομως.Πρεπει να ανοιχτει θεμα στο "Ελευθερος χρονος,χομπυ κλπ"

Αλλου ντ'αλλου θα τα λεμε????

Δημοσίευση

εγω το προτεινα το Σαββατο νομιζοντας οτι ειναι η μερα που βολευει επειδη τη κυριακη δεν εργαζομαστε αλλα αφου ειναι ετσι ας το βαζουμε στο φορουμ τη καθε ιστορια με τιτλο τα πεθερομπερδεμετα της ...... και διπλα το ονομα του μελους βεβαια δεκτα και τα κουνιομπερδεματα και γεμικοτερα όλα τα μπερδεματακαι θα ψηφηζοθυμε τη χειροτεη πεθερα .

Δημοσίευση

Αντε πεθεροπληκτες και κουνιαδοπληκτες ενωθειτε και αρχιστε!!!Στην καταλληλη ενοτητα ομως κοριτσια μην μπερδευουμε τα θεματα.Εγω δεν ξεκιναω γιατι αυτες τις μερες ηρεμησαν καπως τα νευρα μου....Αλλα συντομα θα ξαναδωσει αφορμη να ξεσηκωθω κ να σας τα πω!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...