Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΖΩΝΗ ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗΣ!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 24 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ!ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝ Η ΖΩΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπημενη, κι εγω ειχα εχω και θα εχω απ οτι φαινεται προβλημα με τη μεση, λογω βαρους, ειναι φυσιολογικοτατο. Ρωτα το γιατρο σου. Εγω ειχα ρωτησει τη δικια μου και δεν μου δινε γιατι φοβοταν μην πιεσω το μωρο. Ωστοσο πριν ενα μηνα περιπου πηγα και πηρα μονη μου μια γιατι χρειαζομουν οπωσδηποτε βοηθεια στο να κρατιεται καπως η κοιλια, την κουμπωνω αρκετα χαμηλα βεβαια και προσεχω να μην μου πιεζει την κοιλια. Εγω βεβαια ειμαι στον 8ο. Μηπως να πηγαινες και σε εναν ορθοπεδικο να σου δωσει συμβουλες;

Εγω ειχα παει και μου δωσε και μου ειπε χρησιμα πραγματα. Επισης θα σου προτεινα να πινεις οπωσδηποτε καθε μερα ενα ποτηρι γαλα τουλαχιστον, βοηθαει τα κοκκαλα.

Καλο θα ηταν επισης να ξεκουραζεσαι. Τωρα αν δουλευεις...ειναι προβλημα....θα σου προτεινα αν μπορεις να παρεις αναρρωτικη. Εγω αυτο εκανα.

Ελπιζω λιγο να βοηθησα...ο,τι αλλο θες ρωτα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ!ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ!ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ . ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΗΛΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΟ!

Mother9 ποτε σου ξεκινησαν οι πονοι στη μεση?Εχω και γω κήλη και τις 5 τελευταιες μερες με εχει ταραξει στον πονο!Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ειναι συμπτωση ή απο την εγκυμοσύνη!Ειμαι στην 11η εβδομαδα!Ποναω πολυ!Λεω αν ειμαι τωρα ετσι αργοτερα που θα βαρυνω τι θα κανω!Παντως σημερα πηγα για πεντικιουρ :P και η κοπελα μου εκανε ενα μασαζ στα ποδια(ρεφλεξολογια)μεχρι και στα γονατα και ανακουφιστηκα νομιζω λιγο!:huh:

Κοριτσια ό,τι και να κανετε να το αναφερετε πρωτα στον γυναικολογο σας παντως. Εμενα ο ορθοπεδικος μου ειχε γραψει ασκεησεις και η γιατρος μου τις εκοψε. Στη μεση πρεπει να προσεχουμε , εχει αμεση σχεση με τον πλακουντα.

Επισης Μαρακι να ξερεις οτι σιγουρα θα χεις προβληματα αργοτερα, ειδικα αν εισαι αδυνατη και παρεις μονον στην κοιλια. Εγω εχω βαλει 11 κιλα, ειναι όλα στην κοιλια και η μεση μου, τα πλευρα μου, η σπονδυλικη μου στηλη και οι κλειδωσεις στα γονατα ειναι σε τραγικη κατασταση. Αλλα κανω υπομονη όσο μπορω. Ευτυχως εχει ερθει ξ μητερα μου να με βοηθαει τον τελευταιο μηνα και ξεκουραζομαι, και που και που περπαταω, μονο φορωντας τη ζωνη.

Ευχομαι κουραγιο και στις δυο! Θελει αρκετες θυσιες τελικα για τα μωρακια μας αλλα αντεχουμε! Γι αυτο μας έφτιαξε η φυση!!!:)

ΚΑΛΗΣΠΕΡA maraki_1978 οι πόνοι ξεκίνησαν στην 24 εβδομαδα που βρίσκομαι και αυτό οφείλεται πιστεύω στην απότομη αύξηση της κοιλιάς που πιέζει, Πριν και στην εβδομάδα που είσαι δεν είχα πρόβλημα!Πάντως εμείς που εχουμε αυτο το πρόβλημα δεν επιτρέπεται να πάρουμε πολύ βάρος και εγώ προσέχω πολύ και μέχρι στιγμής έχω πάρει μόνο το φυσιολογικό βάρος για την εβδομάδα που είμαι

Ο ορθοπεδικός επιμένει να μην πάρω πολύ βάρος!Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου1

Κοριτσια μια ερωτηση να κανω....αυτην η ζωνη εγκυμοσύνης ειναι η ιδια με αυτην που φοράμε μετα την γέννα για να σφίξει κ κοιλιά; ή μιλάμε για εντελως διαφορετικά πράγματα;Και πόσες μερες μετα την γεννα πρεπει να φορεσουμε τη ζώνη;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...