Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πολυκυστικοί νεφροί (αυτο βρήκαν στο Β επιπέδου)

Recommended Posts

Πριν κανα δίωρο γυρίσαμε απο το Αττικό.

Διαβάστε τα στο link που σας παραθέτω, αυτα ακριβως μου ειπε η υπερηχολόγος

http://www.embryonet.gr/portal/forum/fo ... 2&get=last

τώρα σε κάνα μισάωρο θα πάμε να κάνουμε υπέρηχο εγω και ο άντρας μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω? μονο να δωσω ευχες !να πανε ολα καλα με τις εξετασεις σας κ επομενως κ με το μωρακι σας!!

Η μαμα μου ειχε πολυστικους νεφρους...και ουτε που ξερω αν ειναι κληρονομικο...Τωρα διαβαζω κ μαθαινω..απο εσας!

Να ειναι ολα καλα κ να γεννηθει το μωρακι υγιεστατο !!

Happy Mom η μαμα σου είχε πολυκ. νεφρούς? επαθε νεφρική ανεπάρκεια τελικα? Εμεις πάντως μετα τον υπέρηχο είμαστε οκ.

δεν έχουμε τίποτα, είναι τέλεια τα νεφρά μας.

Τωρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Θα παρακολουθούμε το αμνιακό υγρο. Σε 2 ρβδομάδες έχουμε υπέρηχο, και το μοναδικό που μπορει να δείξει οτι όντως το μωρο έχει πρόβλημα, είναι το να λιγοστεύει στο μέλλον το αμνιακό υγρο.

Domenica καλη μου ποσο χαρηκα!!! Επομενως μην στεναχωριεσαι ..ολα θα πανε καλα..κ το αμνιακο υγρο θα αυξηθει!!Αφου ειστε εσεις καλα!!

Ναι η μαμα μου τελικα μετα απο καποια χρονια παρολο που ετυχε σωστης ιατρικης παρακολουθησης , ειδικης διαιτας κτλ δεν απεφυγε τη νεφρικη ανεπαρκεια..της ειχαν πει οτι εφταιγαν και οι αμυγδαλες της!!

Οταν τις εβγαλε ηταν πολυ αργα δυστυχως..ειχαν πια χαλασει τα νεφρα

της.

Χαρηκα πολυ με τα νεα σου κ ευχομαι να μας πεις ακομη καλυτερα νεα σε δυο εβδομαδες με τη βοηθεια του Θεουλη!!

Πολλα φιλακια

Κοριτσάκια μου δεν καταλάβατε... το σίγουρο αποτέλεσμα θα το ξέρουμε όταν γεννηθει το μωρο. Μόνο ενδείξεις μπορούμε να έχουμε πιο πριν.. αυτό είναι το κακο.

Δεν μπορούμε να κάνουμε αμνιοπαρακέντιση τωρα πια, γιατι το αποτέλεσμα του εντοπισμού αυτού του γονιδίου, θα πάρει 6 μήνες.

όχι δεν έχω ολιγοάμνιο. ακόμα. είναι στα φυσιολογικά, και σε δυο εβδομάδες θα δούμε πάλι. για την κύστη μου έγραψε "φυσιολογική απεικόνιση"

Το έχεις ξανακούσει?

Εγώ στην θέση σου θα έκλεινα ένα ραντεβού με τον Κύπρο Νικολαίδη, κύπριο εμβρυολόγο, είναι αυτός που ανακάληψε τα προγεννητικά στους υπερήχους.(δες π.χ. την αυχενική σου και θα δεις ότι αναφέρεται το όνομά του. Αυτός κάνει και εγχειρήσεις με laser σε έμβρυα που έχουν πρόβλημα πριν ακόμα γεννηθούν. Βέβαια είναι στο Λονδίνο αλλά μια και το θέμα είναι σοβαρό δεν χάνεις τίποτα και είναι ο πιο κατάλληλος!

Καλή τύχη και να μας ενημερώνεις!

Domenica! έγραψε:

όχι δεν έχω ολιγοάμνιο. ακόμα. είναι στα φυσιολογικά, και σε δυο εβδομάδες θα δούμε πάλι. για την κύστη μου έγραψε "φυσιολογική απεικόνιση"

Το έχεις ξανακούσει?

το γεγονος οτι το αμνιακο υγρο ειναι φυσιολογικο και η κυστη φαινεται φυσιολογικη ειναι ενθαρριντικο!!!!παντως πηγαινε και αλλου.....οπως σου εγραψε και η γιωτα.....δεν εχεις να χασεις κατι!!!!

Κοπελα μου πηγαινε και αλλου μην βασιστεις μόνο σε μια γνωμη .Ευχομαι όλα να σου πανε καλα .Και αν δεν υπαέρχει κάποιο πρόβλημα με εσας αρα μπορει να ειναι ενα τυχαιο γεγονος και να μην υπαρχει προβλημα .Ενημερωσε μας και εμεις ειμαστε διπλα σου

οταν ημουν εγκυοε στο Σταυρονικόλα και πηγα να κανω το β επειπεδου στο ιασω ο γιατρος ο οποιος ειχα κλεισει το ραντεβου μετα απο συσταση του γυναικολογου μου ελειπε του ετυχε κατι και ανελαβε κάποιος άλλος .

Οταν λοιπον καναμε το β επιπεδου μα ειπε οτι το μωρο ηταν αγορακι και εβρισκε κατι κυστες στοκεφαλακι του συνηθισμενο φαινομενο υποχωρουν αργοτερα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και golfbold Οταν ρωτησαμε τι ειναι αυτο ; η απαντηση του ηταν η:η αμινοπαρακεντηση θα δειξει .

Κλαμα εγω τι μου ελεγε θα εκανα αμινοπαρακεντηση σχεδον 6 μηνων και με ιστορικο 2 αποκολλησεων .Τρελλαθηκαμε .Το βραδυ της ιδιας μερας πηρε ο γυναικολογος μου καιμου ειπε εμαθα ολα καλα ε; τι καλ του λεω και του εξηγω τι ειχε γινει

Τα πηρε στο κρανιο καιμου ειπε ελα απο δω και οταν ειδε το υπερηχο μου ειπε :καλα για ενα φυσημα καρδιας σε στελνει για αμινοπαρακεντηση ; Καταρχιν επρεπενα με ενημερωσουν εμενα και εγω να ελεγψχα τη κατασταση

Δεν καναμε τιποτα πλα επαναλαβαμε την β επιπεδου μετα απο 1 εβδομαδα και οι κυστες ειχαν εξαφανιστει αλλα κατα παραξενο τροπο και το golfbold .

απο οτι εμαθα το εκανε επιτηδες ο συγκεκριμενος γιτρος; για καθαρα εισπρακτοικους λόγους μια και ηταν μέτοχος στο Ιασω .Μην αλλαξεις γιατρο απλα ζητα να κανεις και σε λαλλο διαγνωστικο το υπερηχο .Ολα καλα να σου πανε .

Domenica agapi mou

ola tha pane kala, tha deis!!!

Min xaseis tin pisti sou........

O Theos einai megalos,

tha ta kataferete...!

Eimaste edw, oles, dipla sas!!!

Bania, pes mas ononata apo tous "giatrous"-"xasapides"

na gnwrizoume.......

Domenica σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου όλα να πάνε καλά και να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι...Το γεγονός ότι κι εσύ και ο αντρούλης σου δεν έχετε κανένα πρόβλημα και το αμνιακό υγρό είναι καλό είναι θετικότατα δείγματα...

Ωστόσο, πάρτε και μια δεύτερη γνώμη και να παρακολουθείτε στενά την εξέλιξη...

Ολα να σας πάνε τέλεια!

Φιλιά!

Domenika mou kalimera agapi mou...

Eutixws ola einai kala mazi sas...

Agapoulla mou o theoullis einai mazi sas se kathe sas vima...

Sas euxwme ola ta kalitera agapi mou...

Kai ena ugeiestato mwraki panw apo ola...

Filia...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έγραφα πόση ώρα και μου το έσβησε δυστυχώς... Πάμε πάλι... Η κα Οικονομόπουλου στο Έλενα είναι απλά απίστευτη. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι. Με άκουσε τόσο προσεκτικά, πήρε το πλήρες ιστορικό μου, είδε τις εξετάσεις μου. Μία ώρα ακριβώς ήμουν εκεί. Την Τρίτη θα κάνω εκεί κάποιες επιπλέον εξετάσεις (θα εκτιμηθούν δεδομένου της τωρινής μου εγκυμοσύνης) καθώς και μια χοριακη μόνο και μόνο είπε να αποκλείσουμε κάποια πιθανότητα εξωμητριου αν χρειαστεί αν κάνω αντιπηκτικες ενεσεις. Για τον σύζυγο είπε ότι δεν την απασχολεί τόσο ο κατακερματισμός, όσο το οξειδωτικό στρες και ότι έπρεπε να είχαμε κάνει και το απλό σπερμοδιαγραμμα καθως θα μας εδινε πολλές πληροφορίες για συγκολλήσεις, ανώμαλες μορφές κλπ. Τώρα επειδή είμαι έγκυος δεν χρειάζεται, αλλά να το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Γενικά είπε ότι σπάνια σε αποβολές μπορούμε να πούμε ότι φταίει ενα πράγμα 100%. Συνήθως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είπε επιπλέον ότι το ευτύχημα είναι ότι έχω ήδη ένα υγιές μωρό με μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές. Άρα αποκλείουμε να έχω κάτι παθολογικό που μπλοκάρει τις κυήσεις. Το πιθανότερο δηλαδή είναι να πρόκειται για χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Επίσης είπε να βρω έναν ενδοκρινολόγο που να ειδικεύεται στις κυήσεις. Η δική μου τόσα χρόνια δεν με έβαλε να τσεκαρω ξανά το θέμα με την ινσουλίνη και παίρνω μια αγωγή εδώ και 10 χρόνια. Αν μου χορηγήσει κορτιζόνη (τη δίνουν συνήθως σε παλινδρομες) ίσως πειραχτει το ζάχαρο. Άρα θέλουμε έναν ενδοκρινολόγο που να μπορεί να το έχει υπό έλεγχο.  Τέλος μου είπε ότι το αν έχουμε πολυκυστικες ή όχι δεν είναι ο γυναικολόγος υπεύθυνος να το πει, αλλά ο ενδοκρινολόγος. Εμένα μου έλεγαν ότι έχω εικόνα πολυκυστικων, λίγο πολυκυστικες, και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχω ακούσει από γυναικολόγους. Ήταν όμως απόλυτη η κα Οικονομόπουλου. Μόνο ο ενδοκρινολόγος μπορεί να μου πει αν έχω ή όχι. Έχουν και στο Έλενα ενδοκρινολόγο κύησης αλλά προσωπικά δεν με βολεύει. Έκανα 1 ώρα να πάω και άλλη μία ώρα να γυρίσω με τη συγκοινωνία και κουράστηκα πολύ. Οπότε θα ψάξω κάποιον κοντά στο σπίτι μου.  Νεότερα θα έχω όταν βγουν οι εξετάσεις που θα κάνω την Τρίτη και θα μου πει πως θα κινηθούμε.
    • Κορίτσια μου έχω κόψει τα γαλακτοκομικά για την παλινδρόμηση και μου φαίνεται δε βρίσκω τι να τρώω..έχω βαρεθεί να τρώω το πρωί ψωμί με μέλι..αν προλάβω θα στιψω και χυμό..δεν ξέρω..δεν την παλεύω με το φαγητό..και δεν προλαβαίνω κιόλας να μαγειρεύω..ο,τι φτιάξει ο άντρας μου όταν έρθει και εγώ κάτι γρήγορο, τύπου αυγά..φοβάμαι ότι δεν τρέφομαι και σωστά..προηγουμένως, ήθελα απεγνωσμένα να φάω ένα κοκάκι που μας φέρανε, αμάν..το έβαλα στο στόμα και το έφτυσα.. συγνώμη για την περιγραφή..εν τω μεταξύ όντως τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά; Δεν υπάρχει κάποια εξέταση να το δούμε; Εσείς Μπάρμπι που έχετε παλινδρόμηση τρως;  😭😭😭😭 Είμαι και άυπνη σήμερα..όλο μισάωρους ύπνους μου κάνει την ημέρα, δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.. και γενικά όλα μου φταίνε..αχ αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα έτσι δεν είναι;
    • Αχ κατάλαβα... ταλαιπωρήθηκες πολύ! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!! 
    • Για αυτό σε ρώτησα περισσότερο... Πολύ ωραίο που θα βγεις κι εσύ έξω και θα κάνει και το νινί την πρώτη του βόλτα!!! 'Ετσι όπως τον περιγράφεις είναι το τέλειο μωρό 😍😍😍... Φτου φτου να συνεχίσει έτσι και με τον ύπνο και με όλα! Όσο για τον μεγάλο λογικό είναι να ψάχνει να βρει τα πατήματά του με τον ερχομό του μωρού. Δεν είναι εύκολα και για αυτά! Τα είχε περάσει κι η αδελφή μου αυτά. Φαντάσου πιο μετά έφτασαν στο σημείο ο μικρός να ντύνεται μόνος του και ο μεγάλος να στήνεται να του βάλεις το παντελόνι... Ζηλεύουνε μωρε τα έρμα! 🥰
    • Είναι δύσκολο κορίτσι μου... Παρα πολύ δύσκολο... Όμως για να σου δώσω λίγη ελπίδα θα σου πω ότι μετά την βιοχημική και την παλινδρομη ήρθε η κορούλα μου 🌈🌈. Πάρε τον χρόνο σου, και όταν θα είσαι έτοιμη δεν θα βλέπεις την ώρα να ξαναδείς τις δύο κόκκινες γραμμές στο τεστ σου ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...