Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χρηματισμος στο Ιπποκράτειο

Recommended Posts

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από τον ημερήσιο τύπο. Οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς φαντάζομαι ότι ξέρουν για ποιόν κύριο πρόκειται.

Ένας γυναικολόγος χειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης που είχε καταγγελθεί και στο παρελθόν στη διοίκηση για τουλάχιστον τέσσερις φορές ότι ζητούσε και έπαιρνε χρήματα από ασθενείς συνελήφθη για «φακελάκι».

Ο γιατρός φέρεται ότι ζήτησε από τους συγγενείς μιας εγκύου γυναίκας να του δώσουν χρήματα ώστε να πραγματοποιήσει επέμβαση καισαρικής τομής.

Όπως κατέθεσαν στην αστυνομία οι συγγενείς, η νεαρή γυναίκα είχε σταλεί επειγόντως από το νοσοκομείο της Δράμας περιμένοντας για τουλάχιστον δύο ώρες στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου ώστε να πραγματοποιηθεί η επέμβαση καισαρικής τομής.

Την ίδια ώρα όμως και μπροστά της τους προσέγγισε ο συγκεκριμένος γιατρός και ζήτησε την καταβολή ενός χρηματικού ποσού προκειμένου να πραγματοποιήσει την επέμβαση.

Ο σύζυγος της νεαρής κοπέλας δέχτηκε να δώσει λίγο αργότερα, ένα χρηματικό ποσό 400 ευρώ, όμως ο γιατρός ζητούσε επιτακτικά περισσότερα. Τη διαμάχη άκουσαν και οι άλλοι συγγενείς, οι οποίοι εισέβαλαν στο γραφείο ενώ κάλεσαν παράλληλα την αστυνομία. Έτσι ο γιατρός συνελήφθη.

Η απορία μου είναι γιατί αυτός ο γιατρός, που έχει ήδη καταγγελθεί 4 φορές στην διοίκηση του νοσοκομείο παράμεινε στην θέση του. Με ποιο δικαίωμα απαξιώνει την δημόσια δωρεάν ( δεν είναι δωρεάν αλλά τέλος πάντων ) υγειονομική περίθαλψη. Γιατί ακόμα λέγετε γιατρός αφού καταπατεί τον όρκο του Ιπποκράτη. Γιατί το νοσοκομείο που εφημερεύει σχεδόν αποκλειστικά στην Θεσσαλονίκη για μαιευτικά περιστατικά δεν τον έδιωξε με τις κλοτσιές, δεν δημοσιοποίησε το όνομα του. Για να μας σπρώξει στις ιδιωτικές κλινικές για να έχουμε μία ποιο ανθρώπινη συμπεριφορά.

Αν δηλαδή – και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση των πολιτών- οι άνθρωποι δεν είχαν λεφτά, η γυναίκα και το μωράκι της θα παθαίναν

Όσες φορές μπήκα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αηδίασα. Συγνώμη κύριοι επίορκοι μεγαλογιατροί, με τις βιλάρες, τα εξοχικά, τα γραφεία και τις παχυλές – μαύρα – αμοιβές αλλά ακόμη και οι Τσιγγάνες και οι Αλβανίδες και όλοι οι μετανάστες δικαιούνται ανθρώπινη μεταχείριση,

Δεν έχω αντίρρηση να «ευχαριστήσω» κάποιον γιατρό αλλά γιατί με φρόντισε όπως όφειλε, όπως είναι η δουλειά του για την πληρώνετε- από την δική μου τσέπη παρεπιπτόντος, χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα. Άμα δεν του αρέσει ο μισθός του Ιατρού δημόσιου νοσοκομείου, να πάει σε Ιδιωτικό, να ανοίξει το δικό του ιατρείο. Δεν τους λυπάμαι , ούτε τους δικαιώνω όταν απεργούν, μόνοι τους απαξίωσαν την δουλειά τους, σε ένα Νοσοκομείο το οποίο κάποτε ήταν κορυφή στον τομέα του . Γιατί τέτοιο μπ….ο το Ιπποκράτειο δεν ήταν πριν μερικά χρόνια.

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είμαι έξω φρενών!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχεις δικιο κοριτσι μου,δυστυχως το συστημα χρειαζεται εκ θεμελιων ριζικη αναμορφωση......!Αλλα τι να περιμενεις?...εδω υπαρχουν περπτωσεις που εχουν χασει ατομα τη ζωη τους,και οι υπευθυνοι παραμενουν ατιμωρητοι....τι να πω.......:angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
    • Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;
    • Ευχαριστώωω μακάρι  να μπορούσα  να φαω..δεν πεινάω πολύ.. οπότε τρωω έχω κ καούρες.. και μου κόβεται η όρεξη..και με 2 λίτρα νερό τη μέρα που να χωρέσει το φαΐ? Βάλε κ τον ύπνο.δεν μένουν πολλές ώρες για φαγητό ..χαχαχα Άσε κ εγώ όλο γύρω γύρω..   
    • Αααα με το καλό και του χρόνου! Εύχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας φυλάει όλες κορίτσια μου! Οι μέρες θα περνάνε νερό τώρα είναι που σταματάει ο χρόνος νομίζω. Εμείς βάλαμε δώρα για το μωρό φέτος κάτω από το δέντρο μπας και τα δει και έρθει! Εγώ πηρα ένα κουβερτακι και ο άντρας μου ένα παραμύθι 🎄
    • Καλησπέρα!!! @LaV μου πολύ ωραία τα νέα σας! Με το καλό! Κι εγώ πάντως αυτό για τον υπέρηχο δεν το καταλαβαίνω! Κοριτσια οργανωμένα να χαρείτε τις αγορές σας!! @athrain μου εγώ έχω γυρω στις 2 εβδομάδες αυτό που περιγράφεις με το πόδι, σέρνοντας το πηγαίνω τις περισσότερες φορές. Από κιλά έχω πάρει γύρω στα 6- 7, πολλά πιστεύω ως τώρα αλλά τέλοσπαντων, ελπίζω να μην πάρω πολύ την ανηφόρα! @finallytheend 1.5 κιλό;;;😱 Εγώ 1.5 κιλό παίρνω και σε ένα σκ άμα λάχει 😄😄😄. Μπράβο σου που είσαι τόσο πειθαρχημένη! Επίσης κορίτσια κι εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ με τον ύπνο πια, στριφογυρίζω όλο το βράδυ να βολευτω και δεν μπορώ να βολευτω με κανέναν τρόπο. Σαν να μην χωραω στο κρεβάτι αισθάνομαι και ο καημένος ο σύζυγος κοιμάται πια σε μια γωνιτσα για να έχω εγώ χωρο για στριφογυρισματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...