Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από τον ημερήσιο τύπο. Οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς φαντάζομαι ότι ξέρουν για ποιόν κύριο πρόκειται.

Ένας γυναικολόγος χειρουργός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης που είχε καταγγελθεί και στο παρελθόν στη διοίκηση για τουλάχιστον τέσσερις φορές ότι ζητούσε και έπαιρνε χρήματα από ασθενείς συνελήφθη για «φακελάκι».

Ο γιατρός φέρεται ότι ζήτησε από τους συγγενείς μιας εγκύου γυναίκας να του δώσουν χρήματα ώστε να πραγματοποιήσει επέμβαση καισαρικής τομής.

Όπως κατέθεσαν στην αστυνομία οι συγγενείς, η νεαρή γυναίκα είχε σταλεί επειγόντως από το νοσοκομείο της Δράμας περιμένοντας για τουλάχιστον δύο ώρες στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου ώστε να πραγματοποιηθεί η επέμβαση καισαρικής τομής.

Την ίδια ώρα όμως και μπροστά της τους προσέγγισε ο συγκεκριμένος γιατρός και ζήτησε την καταβολή ενός χρηματικού ποσού προκειμένου να πραγματοποιήσει την επέμβαση.

Ο σύζυγος της νεαρής κοπέλας δέχτηκε να δώσει λίγο αργότερα, ένα χρηματικό ποσό 400 ευρώ, όμως ο γιατρός ζητούσε επιτακτικά περισσότερα. Τη διαμάχη άκουσαν και οι άλλοι συγγενείς, οι οποίοι εισέβαλαν στο γραφείο ενώ κάλεσαν παράλληλα την αστυνομία. Έτσι ο γιατρός συνελήφθη.

Η απορία μου είναι γιατί αυτός ο γιατρός, που έχει ήδη καταγγελθεί 4 φορές στην διοίκηση του νοσοκομείο παράμεινε στην θέση του. Με ποιο δικαίωμα απαξιώνει την δημόσια δωρεάν ( δεν είναι δωρεάν αλλά τέλος πάντων ) υγειονομική περίθαλψη. Γιατί ακόμα λέγετε γιατρός αφού καταπατεί τον όρκο του Ιπποκράτη. Γιατί το νοσοκομείο που εφημερεύει σχεδόν αποκλειστικά στην Θεσσαλονίκη για μαιευτικά περιστατικά δεν τον έδιωξε με τις κλοτσιές, δεν δημοσιοποίησε το όνομα του. Για να μας σπρώξει στις ιδιωτικές κλινικές για να έχουμε μία ποιο ανθρώπινη συμπεριφορά.

Αν δηλαδή – και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση των πολιτών- οι άνθρωποι δεν είχαν λεφτά, η γυναίκα και το μωράκι της θα παθαίναν

Όσες φορές μπήκα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο αηδίασα. Συγνώμη κύριοι επίορκοι μεγαλογιατροί, με τις βιλάρες, τα εξοχικά, τα γραφεία και τις παχυλές – μαύρα – αμοιβές αλλά ακόμη και οι Τσιγγάνες και οι Αλβανίδες και όλοι οι μετανάστες δικαιούνται ανθρώπινη μεταχείριση,

Δεν έχω αντίρρηση να «ευχαριστήσω» κάποιον γιατρό αλλά γιατί με φρόντισε όπως όφειλε, όπως είναι η δουλειά του για την πληρώνετε- από την δική μου τσέπη παρεπιπτόντος, χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα. Άμα δεν του αρέσει ο μισθός του Ιατρού δημόσιου νοσοκομείου, να πάει σε Ιδιωτικό, να ανοίξει το δικό του ιατρείο. Δεν τους λυπάμαι , ούτε τους δικαιώνω όταν απεργούν, μόνοι τους απαξίωσαν την δουλειά τους, σε ένα Νοσοκομείο το οποίο κάποτε ήταν κορυφή στον τομέα του . Γιατί τέτοιο μπ….ο το Ιπποκράτειο δεν ήταν πριν μερικά χρόνια.

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά είμαι έξω φρενών!!!

Δημοσίευση

Εχεις δικιο κοριτσι μου,δυστυχως το συστημα χρειαζεται εκ θεμελιων ριζικη αναμορφωση......!Αλλα τι να περιμενεις?...εδω υπαρχουν περπτωσεις που εχουν χασει ατομα τη ζωη τους,και οι υπευθυνοι παραμενουν ατιμωρητοι....τι να πω.......:angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...