Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ!!

Μία ευχή όπως σβήνω τα κεράκια μου... μακάρι ο Θεούλης να μου παίρνει κιλά και να τα δίνει στους εχθρούς μου :P :P :P

Και βέβαια να ευχηθούμε στο παιδάκι της Beboulinos που σήμερα κλείνει τον πρώτο χρόνο της ζωής του!!!! Χιλιόχρονος, γερός, τυχερός και πάντα γελαστός ;)

Φιλάκια σε όλες :kiss:

Δημοσίευση

αχαχαχαχαχαχα..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Α Anastacia μη δίνεις σημασία κορίτσι μου!

Και το Μαράκι και ο Κωνσταντίνος μου, μου κάψανε και το τελευταίο κύτταρο του εγκεφάλου μου!!!! :P

Ξέρεις τι έγινε? Χθες είδα στο facebook ότι έχει γενέθλια η AIMI 26-03 και της ευχήθηκα από χθες, γιατί σήμερα ενδεχομένως να μην μπορούσα να μπω να της ευχηθώ! Και συνδύασα έτσι ότι 26-03 ήταν χθες!

Άλλη μία καμένη φλάτζα! :unsure:

Υ.Γ. Χα! Σιγά μην περνούσε μέρα εδώ που τα λέμε που να μην μπω στο mammy.:blink::huh:

Δημοσίευση

κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! :):) :)

χρόνια πολλά και καλά σε όσες γιορτάζουν και στα μωράκια τους!!!

Ο μπεμπουλίνος μου χθες έσβησε το πρώτο κεράκι του!!! huh::huh:

Για την ακρίβεια η μαμά και ο μπαμπάς!!!

Δεν το πιστεύω!!! ο γιος μου είναι 366ημερών !!! δηλ κανονικό παλικαράκι.......... της φακής!!!:P :P

Εύχομαι όλα τα παιδιά να είναι γερά και χαρούμενα !!!!! με χαρούμενες μαμάδες!!!!:P

:) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...