Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tώρα που τα έχω φρέσκα στη μνήμη μου!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!Μετά από 9 μήνες προσπαθειών,κλάματα,νέυρα,αγωνία σήμερα είχα θετίκό τεστάκι εγκυμοσύνης!!Κρατάω βέβαια τον ενθουσισμό μου,πρώτον γιατί δεν το πιστεύω και δεύτερον γιατί θέλω να πάω το πρωί να κάνω χοριακή.Επειδή όμως καταλαβαίνω την αγωνία των γυναικών που περιμένουν ένα παιδάκι (μέχρι και χτες σε αυτή τη θεση ήμουν) ήθελα να στείλω ένα μήνυμα για το τι συμπτώματα είχα, αφού κάθε φορά που έμπαινα στο site αυτό έψαχνα και από τις άλλες κοπέλες. Λοιπόν από όσο θυμάμαι των εαυτό μου έχω σταθερότατο κύκλο, τα συμπώματά μου ξεκινούσαν λίγες μέρες μετά την ωορρηξία.Πόνο στο στήθος αρχικά ο οποίος πόνος πέρναγε 2 μέρες πριν την περίοδο. Μία μέρα πριν την περίοδο ένιωθα μια μεγάλη σουβλιά στον κόλπο και πόνο στη μέση. Σας πληροφορώ ότι και αυτή τη φορά είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα μόνο που περίοδος δεν ήρθε και είπα να κάνω τεστ..αν και υπέθεσα ότι κρύωσα.Η μόνη διαφορά είναι ότι το στήθος μου με πόναγε λιγότερο και από την επόμενη μέρα της καθυστέρησης είναι πρησμένο. Η ειρωνία είναι ότι περίμενα να αδιαθετήσω γιατί είχα μπει σε διαδικασία εξετάσεων και έπρεπε να πάω για σαλπιγγογραφία.Νομίζω ότι πιο αναλυτικάδεν μπορούσα να το γράψω!Δεν θα πω να μην έχετε άγχος, ούτε να μην το σκέφτεστε..γιατί αυτό δεν πιάνει ποτέ(τουλάχιστον σε εμένα).Το μόνο που θα ευχηθώ είναι Θετικά Τεστ Εγκυμοσύνης σε όσες προσπαθούν...Με το καλό όσες περιμένουν....Και όσες έχουν παιδάκια, να είναι γεμάτα υγεία

Να είστε καλά και σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπράβο stefi15!!!!!! μακάρι αύριο να δείξει καλά αποτελέσματα και η χοριακή κοπέλα μου...αλλά για να δείξει θετικό το test δεν χωράει αμφιβολία είσαι έγκυος!!!!!!άντε περιμένουμε τα νέα από τη χοριακή....φιλάκια πολλά!!!!

Stefi15 μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Αυτο ειναι πολυ ομορφο νεο!!Μπραβο,ευχομαι αυριο η χοριακη να ειναι στα υψη!!Ετσι ειναι κοπελα μου οσο και να λεμε να μην αγχωνεται μια κοπελα ειναι δυσκολο αν απο μονη της δεν το κανει...το καλυτερο ειναι η υπομονη η θεληση και η πιστη οτι ολα θα πανε καλα και αργα η γρηγορα ολες θα τα καταφερουμε!Για ολους εχει ο Θεος!!!Να σαι καλα σου ευχομαι τα καλυτερα και να πανε ολα καλα!!!Καλη συνεχεια!Περιμενουμε και αυριο τα νεοτερα!Φιλακια!

Stefi κουκλα μου συνχαριτηρια αφου το τεστ ειναι θετικο η χοριακη σιγουρα θα επιβεβαιωσει το ευχαριστο νεο καλη εγκυμοσηνη με το καλο :)

Stefi κουκλιτσα μου....το αυριο θα σου επιβεβαιωσει το σημερα!!!:) :)

Εισαι μια εγκυουλα και χαιρομαι πολυ για σενα!!!

Ευχαριστουμε για τις ευχες....

Ευχομαι ολα να ερθουν οπως τα εχεις ονειρευτει!!!;)

Stefi υπέροχα τα νέα σου! Εφόσον το τεστάκι βγήκε θετικό, κι εγώ πιστεύω ότι η χοριακή απλά θα το επιβεβαιώσει και θα σε απογειώσει στα σύννεφα, γιατί ναι, από το ποστ σου διακρίνω μία επιφύλαξη και μια καταναγκαστική συγκράτηση συναισθημάτων...

Μόλις πάρεις τα αποτελέσματα της χοριακής, σε περιμένουμε να επανέλθεις με ένα ποστακι όλο ενθουσιασμό, πολλά θαυμαστικά και χαρούμενες φατσούλες!

Καλά αποτελέσματαααααααα!

:laugh: :laugh:

Μπραβο Στεφη!Συγχαρητηρια!Ευχομαι να ειναι καλη και η χοριακη και μετα ελα να χοροπηδηξουμε ολες μαζι με τη χαρα σου!!!!!!

Αντε να μην μεινει ουτε δειγμα κοιλιτσας αδειο!!!Γεμιστες κοιλιτσες για παντα!χαχαχαχα!!!

Συγχαρητηρια:cheer: Στεφη ευχομαι ολα να πανε τελεια!!!Που θα πανε...Καλα αποτελεσματα αυριο που σιγουρα θα ναι.

Τελικα ο Μαρτης ηταν κ εχει κ λιγες μερες ακομη για μας τις υπολοιπες πολυ γουρικος!!!

Φιλια

Κατερινα:cheer:

Stefi συγχαρητήρια και απο μένα!!!!!!!!

ελπίζω η χοριακή αύριο να σε καθησυχάσει και να επανέλθεις με ένα ακόμα πιο αισιόδοξο μήνυμα!!!!!!!!!! συγχαρητήρια ξανά, δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να είσαι συγκρατημένη!!!!!!!!!

φιλάκια πολλά και με το καλό και εμείς!!!!!!!!

stefi καλησπερα και απο μενα.Εφοσον το τεστακι σου βγηκε θετικο σιγουρα εισαι εγκυουλα..Βεβαια η χοριακη θα το επιβεβαιωσει ..Ευχομαι μια ηρεμη και χωρις προβληματα εγκυμοσυνη...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΖΩΗΣ ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ!

συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!! αφου το τεστ ειναι θετικο..δεν υπαρχει αμφιβολια εισαι εγκυουλα!!! ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και με το καλο να φερεις στη ζωη ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...